Gå til innhold

millencolin

Medlemmer
  • Innlegg

    596
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av millencolin

  1. Hei alle bilinteresserte!

    Jeg skal leie en slik bil: http://www.askerbilutleie.no/bilutleie/type_6/klasse_37

    Den er imidlertid bare oppført med tillatt nyttelast på 885 kg. Mitt flyttelass vil imidlertid trolig bli noe tyngre (rundt 1100 - 1200 kg). Vil dette gå bra tror dere? Er lastbegrensningen så lav pga at den er registrert i klasse B, eller er det bilens konstruksjon som gjør at den ikke tåler mer?

    På forhånd tusen takk for all hjelp!

  2. ser det er mange som sammenligner med xps m1330 her. husk at xps-en veier 2 kg og oppover da. air veier inn på 1,3 kg.

    Jeg trodde M1330 skulle veie rundt 1.7kg?

     

    Er ikke allverdens praktisk forskjell på 1.36kg og 1.72kg

     

     

    M1330 veier 1,8 kg med 4 cells-batteri, og ca 2 kg med 6 cellers.

    Da Apple oppgir en batteritid på ca 5 timer vil det være vekten med 6-cellers batteri det vil være mest relevant å sammenligne med. (selv om man sannsynligvis må over på 9-cellers på m1330 for å få tilsvarende batteritid, og med det enda høyere vekt)

  3. Hmpf. Jeg er fortsatt innenfor mine 14 dager, og nå har Dell økt fra 10% rabatt til 15% rabatt. For 1800,- mer enn jeg nå har betalt (pga kompensasjonen jeg fikk, 700,- mer enn original kjøpspris) kan jeg få 90GB større HD, fingeravtrykkleser som jeg ikke hadde, 1 GB mer ram, Logitech MX revolution og PC-sekk inkludert. Det eneste som stopper meg er to nye uker med venting. Er jeg dum? :p

     

    For øvrig fantastisk tekst på Dell.no ved innloggingen: "Hallo, Kunde (ikke Kunde?)"

     

     

    Hvordan får du 15 % rabatt? Er det en spesiell kode?

  4. Ettersom min nåværende pc begynner å trekke på årene nå har jeg tenkt å gå til innkjøp av noe nytt. Jeg har kommet frem til komponentene under, men trenger som sagt hjelp til å komme frem til HK, kabinett og strømforsyning. Jeg har ingen planer om overklokking, og vil derfor ha et relativt billig, greit hovedkort. Kabinettet bør være relativt nøytralt, ikke altfor "glorete", og også dette relativt billig. Samme med PSU, vil ikke betale mye for en overdimensjonert.

     

    Komponentene jeg har sett meg ut er:

     

    Intel Core 2 Duo E6750 1329,-

     

    Kingston DDR2-667 4096 MB (2 x 2048 MB) 631,-

     

    Samsung SpinPoint T166 500 GB SATA 739,-

     

    Sapphire Radeon HD 2600 Pro 256 MB 541,-

     

    Nec AD-5170 213,-

     

    Microsoft Windows Vista Home Premium OEM Norsk 32-bit DVD-versjon 845,-

     

    Totalt: 4298,-

     

    Ser helst at sluttsummen stopper før 5500,- Dersom dere har forslag til andre komponenter som egner seg bedre så kom gjerne med innspill på dette også. Jeg har tastatur/mus/skjerm osv. Om kabinettet trenger vifter og andre ting/ting jeg har glemt er det fint om dere nevner dette også.

    Satser på at jeg får litt hjelp av alle dere datakyndige mennesker der ute!

     

    PS: Jeg har planer om å kjøpe det meste fra Amentio, så er en stor fordel om kabinett/hovedkort/PSU er derfra.

  5. Angående gode universiteter i Frankrike har jeg sett på en del rankinglister over verdens 500 beste universiteter eller noe, og såvidt jeg husker var det svært få franske universiteter blant de 200 beste. Til sammenligning har universitetet i Oslo blitt rangert mellom 50-70 på de listene jeg har sett.

     

    Nå har jo forskjellige rankinglister ulike vurderingskriterier, men det gir jo et visst inntrykk.

     

     

    Da har du nok gått glipp av den viktigste rankinglisten for økonomiskoler: Financial Times sin. Masterprogrammet til HEC Paris blir vurdert til det beste i hele Europa, bedre enn LSE. Så om gutten skal studere økonomi og tenker Frankrike ville ihvertfall jeg sterkt anbefale HEC Paris.

     

    (kilde: http://forbruker.no/jobbogstudier/studier/article1998911.ece )

×
×
  • Opprett ny...