Jump to content

Ketchup2you

Medlemmer
 • Content Count

  3336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

406 :)

About Ketchup2you

 • Birthday 01/06/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Problemet med Anthem er at det blir for likt destiny og Halo og går for langt vekk fra RPG Action spillene de har laget. Meget ambesiøst spill men fallhøyden er meget stor om spillet får lunken mottagelse.
 2. De sa det var Fallout 4 Multiplayeren som egentlig var skrinlagt. Så det er rent multiplayer ja. En ny sp fallout kommer ikke i år.
 3. Nå kommer spillet endelig ut slik det skulle vært. Neste gang de lager et spill burde Halo games bare kalle det for early access. Slik det er .
 4. Lootboxer byrde vært gratis om et spill benyttet dem. Låst opp med ingame progression system.
 5. Hva er den positive effekten av halvert verdenspopulasjon? La oss si at hvis det bare var rundt 3.0 milliarder mennesker igjen på jorden og mange jobber ble tatt over av autonome maskiner. Hva er det positive effektene på verden klimamessig og forrådsmessig og bærekraftige effekter? Burde dette debatteres heftig i FN? ta vekk tabuet? Global tobarnspolitikk med mulighet for å adoptere? Noen effekter: Skogene vokser tilbake. Fisken kommer tilbake. Mindre folk å dele ressurser med. Rike blir rikere, fattige blir rikere. Mer resirkulering Mindre plast i havet Mindre ødelagt land Færre sosiale problemer Mulighet til å ha flere hus i en familie. Resten tar naturen tilbake. Færre biler på veiene Mindre trafikkork og rushtrafikk. (Halvert) Mindre båter på havet. Mindre behov for flere fiskebåter. Forurenset vann blir renere Mindre atomavfall Mindre energibehov Færre miljøproblemer Isen kommer tilbake Færre okser/kuer er nødvendig (metan) Gårder blir større og mindre total areal. Miljødiversjonen kommer tilbake. Utrydningstruede arter kommer tilbake. Halvert CO2 Utslipp
 6. Alltid lurt på hva vinden på Mars består av. Det kan bli enorme støv og vindstormer på Mars likevel så er NASAS forklaring på "trace amount co2 atmosphere" syltynn, de benektet at blå himmel var mulig på Mars. Ett par år senere snakker de om blå himmel om morgen og kveld. Det er oxygen atmosfære som lager fargen på den på jorda. Men uansett synes jeg spillet er svært underholdende. Morsomt.
 7. Veldig like prossesorer egentlig. Intel yter bedre i gamle spill med 1 kjerne bruk. Men ellers ganske likt. Ingen spill er singelkjerne lenger uansett.
 8. Poenget om alle land senere får 5 år reklamasjonsrett. Tvinge produsenter i å bruke dyrere deler i ting som ellers bare varer 2-3 år. Mindre søppel. Mer antikviter som er brukbare. På nedsiden dyrere elektronikk og software oppdateringer som eldrer de gamle elektronikken raskere.
 9. Battlfield V? høres ikke det ut som (V)ietnam? Men En ny BF satt i 1942 skader ikke det heller.
 10. Tror det er forskjell i GTA 5. Det er ingen framedrops lenger.
 11. Håper på Bar Brawls. Zombie modus. kjæledyr (få tam grizzly til å gjøre jobben). Temme hester. Tog kapring ++++++++++ Awesome. Skattejakt. Gale proffesorer som kan gi deg verktøy til å fly. Tror det snart kommer Single player DLC til GTA 5. De mister multiplayer spillere. Så vil nok prøve å melke de som liker SP også.
 12. Som betyr at de ikke trenger å bruke CPU fiksen. Dermed får sinnsykt mye bedre ytelse enn de CPU som bruker fiksen.
 13. Fin måte å treffe folk på. "Beklager at kofferten min kjørte over foten din, den er ikke helt tam"
×
×
 • Create New...