Gå til innhold

Gitarhm

Medlemmer
  • Innlegg

    1 425
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Gitarhm

  1. Oppdaterte nettop s5en for første gang siden jeg kjøpte den tilbake våren 2014, rett og slett fordi jeg har vært lat.  :wee:  Men ja, den har lastet ned oppdatering og begynt å innstalere for 5. gang nå, så jeg skjønner ikke helt hva den driver med, i tillegg til at den har blitt helt ubrukelig nå. Den kræsjer nesten uansett hva jeg prøver å åpne. Har noen erfaring??

  2. Hva er det han karen egnetlig anmelder, konserten eller setlisten og konseptet til turneen? Men uansett, jeg syns det var dritbra, men fyfaen som publikum sugde, jeg var skikkelig klar til å ta av, men alle rundt meg bare stod og loka, var litt nedtur, det er ikke det samme når ingen rundt deg gjør noe som helst. En arm opp i været her og der i ny og ne, skikkelig dårlig publikums stemning, menmen.

     

    Heldigvis fikk jeg endelig med meg en av seek and destroy ballongene hjem! :D Den store typen og! Kan mildt si jeg ble stoka da jeg fikk henda i den

  3.  

    hjelper ingefærte mot feber?

    Nei, men det hjelper mot kvalme.

    Hvis du vil ha et naturmiddel mot feber kan du ta en halvkilo knust seljebark og lage avkok av. Det inneholder acetylsyre som er både smertestillende og febernedsettende.

     

    joa, tror jeg lar det gå sin naturlige gang jeg, kroppen får fikse opp sjæl, det er jo det den er laget for er det ikke? (Y) hvis ikke er jeg rett og slett ikke ment to be :(

  4. Noen som vet om det går an å slette facebookmeldinger som har blitt sendt, men sannsynligvis ikke har blitt lest enda? Jeg håper alkolås på sosiale medier er like rundt hjørnet!

    tror ikke det går, historietid? :p

  5. Vet dette her sikkert er spurt 1000 ganger, har lett litt, orker ikke lete. Er konsollen backward compitable med ps1,ps2 eller ps3?

    Og er det samme psnetwork accound på 4ern som 3ern? tar man med seg alt fra psstore, sin egen account (brukernavnet, vennelista, trophies etc) og savefiles fra ps+ cloud greia?

  6. Høres egentlig ut til at den ikke kommer langt nok ned i kontakten. Du har ikke noe deksel på som hindrer at den sitter skikkelig? Mange deksler har for små hull til å passe alle plugger

     

    Har ikke noe spess deksel nei, det samme vanlige, jeg prøvde dem på en annen s3 og, der funka de helt fint.. det er rart, andre headsett funker med min mobil, headsettet mitt funker med andre mobiler, det er bare ikke kombinasjonen av mine to ting somikke funker :(

  7. Hei, kjøpte meg nettop sånn a-Jays One+ øreplugger tidligere idag. Pluggene funker helt fint, fordi jeg har prøvd dem på andre mobiler og pcen nå. Mobilens jack funker også helt fint, fordi andre headsett og ørepropper funker på den, men når jeg plugger dem i s3en så funker bare venstre øret. Knappen på høyre øret funker, men det kommer ikke noe lyd. Søkte det opp men fant ingen med lignende problem. Leste jo mye om at disse var bra for android telefoner osv, så syns dette var rart. Noen som vet hva problemet kan være? :)

×
×
  • Opprett ny...