Jump to content

Brodah

Medlemmer
 • Content Count

  2753
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

773 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette har jo blitt diskutert opp og ned siden starten av sesongen, så du kommer litt sent til festen. VAR suger. Avgjørelser som dette må linjedommer få beskjed om med én gang. Dagens løsning ødelegger fotballen. Gidder ikke juble lenger. Sitter bare i sofaen å venter til VAR har gått gjennom.
 2. Fin seier, men jeg skjønner ikke helt hva vi skal bygge videre på. Dette er jo bussfotball - uten farlige kontringer. Arteta må vel tenke at vi med tiden skal bli bedre på å spille oss ut bakfra og holde ballen i laget. Det er også vanskelig å se hvilke posisjoner det må forsterkes uten å ødelegge for yngre spillere i klubben. Saka har vært vår beste spiller denne sesongen. Pepe kostet 80 mill. Der har vi vingene sammen med Martinelli som bør på sjansen etter hvert. Thomas skulle bli balansen på midtbanen og må starte. Gabriel virker solid sammen med Mari som ble henter forrige sommer. Skal vi begynne å handle flere midtstoppere? Holding? Skal vi skrote både Lacazette og Auba og handle ny spiss? Klarer ikke se hvem som skal komme inn og garantere 20+ mål per sesong. Aubameyang er jo vårt beste kort. Dette er spillere som skal levere verdensklasse nivå. Smith Rowe kan jo bli helt enorm, men er for ung til å bære hele den offensive midtbanerollen alene. Dette virker kanskje som den mest naturlige posisjonen å forsterke sammen med en høyreback. Samtidig klarer jeg ikke se hvordan dette skal heve laget til nye høyder. Føler vi har fått et typisk Wenger - lag, hvor vi bare sitter å venter på at spillere skal blomstre. Det er vanskelig å dømme dette laget slik vi spiller under Arteta. Man kan jo ikke forvente mye av Ødegård i en kamp som dette hvor vi bare forsvarer oss i 90 minutter, så er han god nok i det hele tatt? Det jeg har lært av dette laget etter 36 kamper er at vi har blitt bedre på å forsvare oss med alle man plassert i egen boks.
 3. Har Kepa lov å bruke hendene der? Eller hvordan er reglene? Er jo tilbakespill.
 4. Brodah

  Manchester United

  Nå har dere færrest tap i PL denne sesongen.
 5. Tierney starter ser jeg. Kan være viktig.
 6. Lurer på hva Lampard tenker. Arvtakeren tar klubben tilbake til topp 4, finale i FA Cupen + CL finale sesongen han mister jobben. Gjenstår såklart litt sluttprodukt her, men de ser skremmende solide ut. Helbritisk finale går fint for min del. For noen år siden var vi bekymret for at engelske lag gjorde det for dårlig i Europa, nå sutres det over kjedelig finale. Jeg er vertfall mettet på å se Real Madrid løfte det troféet.
 7. Haha, hva tenkte du med der Di Maria?
 8. Vår beste periode var med en mann mindre. Merkelige greier. United så godt som klar for finalen. Vi må heve oss om vi skal slå dette laget på Emirates.
 9. Ingen spiss fra start. Lover godt.
 10. Fy søren... Det er er så latterlig. Håper de stopper den på offside.
 11. Arsenal sitter også stille i båten. Liker det ikke.
 12. Dette har jo blitt til underholdning. Woodward sagt opp. Hahah!
 13. Er planen at dette skal være en årlig greie? Eller bare en sesong? Alle forstår jo at dette kun handler om penger, så jeg kan ikke skjønne hvorfor noen ønsker å støtte det. Man blir også lei av alt man får for mye av, så jeg ser ikke poenget med å ønske en superliga med storoppgjør hver uke. Om motivasjonen var å slå tilbake mot FIFA/UEFA kunne jeg forstått det. Men da måtte det vært en rettferdig kvalifiseringsprosess.
×
×
 • Create New...