Gå til innhold

sector

Medlemmer
  • Innlegg

    1 902
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sector

  1. Trur kanskje du har rett i den siste spådommen om Firmino. Han kan nok godt klare seg på midten og han.

    Nunez bør gå i seg selv og prøve å holde seg i skinnet i en sånn kamp. Everton vil gjøre det de kan for å få vippe han av pinnen og finne på noe ulovlig. Det var det lag gjorde en stund med Mane, etter han hadde fått rødt. 

    Og når eg har sett Nunez på tribunen de siste kampene, virker han ganske engasjert, og rød. Han jubler og kjefter, og i sist kamp skjelte han ut Newcastlegjengen, når overtidsmålet kom. Fantastisk bra!

  2. Whiteshit skrev (17 timer siden):

    Tungt at klubben ikkje klarer å hente inn en på midten. Når en ser ka andre lag disher ut av spenn i top6. 😐

    Ja bare se på Chelsea. Pøser ut cash, og taper kamp etter kamp.

    I fjor kjøpte de han midtbanespilleren som Liverpool og ville ha, han fra Atletico Madrid. Blitt stallfyll i Chelsea. 

    Tror de som styrer i Liverpool vet hva de gjør

  3. Etter Salah skrev under ny kontrakt, er smilet hans tilbake. Jeg tror ikke det er bare pengene som får frem smilet.

    Jeg lurer på om han bare er fornøyd med underskriften, eller om han og er fornøyd med at Mane er borte og. Jeg tror kanskje det har vært en liten konkurranse i laget mellom de to, en konkurranse som ikke har vært snakket om av noen av de, som Salah ikke har likt noe særlig. Mane vant både afrikamesterskapet og Afrikas beste spiller, men nå er han borte, og Salah smiler igjen.

  4. Danielzu skrev (34 minutter siden):

    Kunne vært verre. Kunne vært på 6.plass.

    Liverpool var heldige at vi fikk poeng idag.

     

    Nå sendte Sky dette klippet igjen, og det stemmer faktisk. Det er ordrett det Klopp sier. Tierney bare går videre flankert av linjedommerne, og ser litt molefonken ut...

  5. Klopp er klokkeklar til Sky. Robbo sitt kort var rødt, og det skulle Kane hatt og. Tierney hadde beste plassen på hele stadion for å se situasjonen med Kane. I tillegg stiller han spørsmål med situasjonen med Jota som blir meiet ned i feltet, og lurer på hvor folkene i VAR-rommet var i disse situasjonene.

  6. I CL er det gode lag hele veien, spesielt fra nå av. De som skal vinne turneringen, må slå selv de beste lagene en eller annen gang. Dermed betyr det lite om en møte PSG nå eller i neste runde for United sin del. Det er bare å brette opp ermene. Hadde de ikke trukket PSG, kunne de kanskje trukket et annet av de beste toerne. Ingenting å klage på med andre ord. Og så blir det jo Messi mot Ronaldo…

    At Liverpool trekker Salzburg er jo kanskje heldig, men en vet jo aldri. Men skulle Liverpool gå videre vil de jo møte et annnet lag som har tatt seg videre. Nåløyet mot finalen blir trangere og trangere uansett, for alle lag.

×
×
  • Opprett ny...