Gå til innhold

Peedee

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Peedee

  1. Når jeg prøvde forsvarets f-16 simulator på ørlandet for et år tilbake var det bare

    å smekke inn etterbrenneren ved takeoff ikke noe fancy greier,

    samme ved landing bare å putte flyet ned.

    Selv om det går fint an å gjøre dette, vil du bruke mengder av drivstoff. Det skaper også mer slitasje på hjulene som kan få dem til å brekke. Dem satte sikkert på GOD mode på simulatoren før dem lot deg spille :p

    GOD mode. He he Jo, husker at vi tok ned console med ~ tasten og skrev GOD da jeg fikk prøve simulatoren på Rygge flystasjon. Eller kanskje ikke. :D Eneste jeg ikke fikk lov til var å bruke da jeg fikk prøvde F16 simulatoren, var radaren for å skyte missiles. Fikk kun skyte heat seeking missiles. Men..... knegg knegg.

     

    Ellers har du rett i det du skriver om slitasje og sånn. Men poenget hans var vel mulighetene for å gjøre det på den måten- selv om det ikke er lurt. Sånn er det i flyspillene på PC også. Selv om det *lar* seg gjøre (tross alt en sim/spill) så må man på en måte velge om man vil spille etter "reglene" eller lete etter spillets svakheter/mangler i simulasjonen. En del folk setter flight models på skikkelig prøve ved å f.eks. forsøke å lande på alle mulige steder, se om hastigheten er noen få knots for mye på maks mulige høyde flyet kan operere på samtidig som nesa peker i en spesiell retning og det blåse 4m/s fra sydvest og det er stjerneklart... osv... Og hvis de får det til - mot formodning - så klager de på at spillet ikke er realistisk. Pointet mitt er - hvorfor i all verden avdekke mangler i produktet ved manøvrer ikke en ****** ville forsøkt i det virkelige liv? Kanskje en grunn til at utviklerne av spillet (snakker ikke spesielt om Lomac her- om flysim på pc generelt) ikke har brukt viktige cpu cycles for å sjekke om alle mulige ting forsøkes utført av brukeren. Eh, ble dette forstålig? :)

     

    Ellers - kjøpte Lock On (som det heter her i europa) på Narvesen på byporten i dag. EB games samme senter hadde det ikke, ventet det ikke med det første heller. Var "tatt av listene deres" som fyren i butikken sa. Befant seg i Danmark og de måtte evt. bestille inn! Herlig. Sier litt om hvilken tid seriøse flysimulatorer går i møte. Deprimerende! ******* dyre og utvikle, tar langt tid, tjener inn lite penger, og de som kjøper dem er nerder (som jeg er og) som klager på hver lille minste detalj de *mener* må være feil fordi de har lest ett eller annet et sted om noe som ikke skulle stemme med virkligheten. (som jeg ikke gjør - altså drive med flisespikkeri på ellers bra flyspill).

     

    Dr.Peedee

  2. maskina mi klarte ikke å dra spillet noe bra... i 1024x768 og medium fikk jeg vedlig mye lægg.... og i de demo filene som er spilt inn så blir flyet borte når det bruker after burner.. bug eller lægge feil? ellers virka det bra syns jeg.. heftig gfx spes på flya

    Spillet har bugs, og en del blir rettet i første patch som kommer i løpet av noen uker. Er visst i beta testing allerede.

     

    Men, hva slags maskin har du, hva slags grafikk kort osv...? Kanskje lettere å hjelpe deg hvis vi får vite litt mer. På min P4 3.2ghz, 1 gig ram, radeon 9800xt så er det også begrensninger av hva jeg kan ha av oppløsning og effekter. Spillet krever veldig mye, akkurat som alle andre simualtorer når de kommer ut. (Janes sine i sin tid, Falcon 3 og 4 osv..).

     

    Dr.Peedee

  3. Den takeoffen i Jane's F-15 hørtes ganske merkelig ut. (Har ikke spilt det selv)

    Vet ikke hvor mange videoklipp etc. jeg har sett der flyene banker brennern inn

    så snart de begynner å rulle.

    Hei,

    jeg spilte en del Janes F15. Det var E versjonen - bomber. Så den kunne være ganske så tung ved take off. Men det var da bare å smelle inn brenneren, komme opp i hastighet og løfte snuta forsiktig. Fordi den kunne være tung så kunne være litt lei ved lave hastigheter. Var vel alt, mener jeg å huske.

     

    Dr.Peedee

  4. jeg er enig med posterne her om realism og "flysimulatorer". Men husk at dette tross alt er dataspill. Ordentlig piloter har årevis med daglig utdanning og trening for å operere flyene sine. Vi bruker ei helg for å kunne gjøre oss såpass kjent at vi kan spille gjennom campaignoppdragene. Litt forskjell.

    Er du klar over at man kan ta alt av sertifikater for å fly på 6mnd i usa? Så er det bare utskjekk som gjennstår, så kan du i prinsippet være co-pilot på 747. Virkeligheten er noe annet, ingen ansetter en pilot uten erfaring til å fly 747. En annen interessant ting er at man i teorien aldri behøver å ha vært i et fly før man flyr første turen....

    Hei,

     

    i USA er vel alt mulig, tror jeg. Men...

     

    Jeg var så heldig å få fly en time forsvarets ordentlige F-16 simulator for en tre års tid siden. (Forøvrig en vanvittig opplevelse som jeg kan si masse om..) To make a long story short... jeg landa på første forsøk. Ingen nice landing, men... Han piloten som ordnet meg inn der sa at moderne kampfly som F-16 var laget for å være "lette" å fly i seg selv. Men at det var så mange andre faktorer inne bildet når man fløy trenings/skarpe oppdrag. Da ble arbeidsmengden enorm, ikke bare skulle de fly, navigere - vite til enhver tid hvor de var osv... de skulle vite hvor de andre var i luften, hvor fienden var, hva som var den største trusselen, hel situasjonsforståelse + mer... Han skulle få kona si til å lande den simulatoren sa han, men det å fly ordentlig, fly oppdrag... det var noe helt annet.

     

    Å lære seg nok til å fly et avansert fly på 6 måneder er sikkert fullt mulig det. Men jeg ville ikke vært passasjer. Når noe uventet oppstår, det er da en viss erfaring, mengdetrening osv... kommer inn. Det får du ikke på 6 måneder. Men detta er ganske på siden av det vi diskuterte :D

     

    Dr.Peedee

  5. Jeg synes at skal man først lage en simulator så bør alt være skikkelig simulert.

     

    Om takeoff er liksom "tonet ned" eller noe slik at alle kan komme seg opp i lufta synes jeg egentlig det er litt tøv. Det er jo slikt man har Quick Combat o.l. for. Takeoff/landing er en stor, viktig del av det å fly.

     

    Jaja.

     

    PS: IL2 ROXX=R JOO

    Hei,

     

    jeg er enig med posterne her om realism og "flysimulatorer". Men husk at dette tross alt er dataspill. Ordentlig piloter har årevis med daglig utdanning og trening for å operere flyene sine. Vi bruker ei helg for å kunne gjøre oss såpass kjent at vi kan spille gjennom campaignoppdragene. Litt forskjell.

     

    Når det gjelder Janes F-15 så mener jeg da å huske at første patch der faktisk rettet opp de alt for lette landingene? (korriger meg om jeg tar feil... men 97% sikker på den).

     

    Eagle Dynamic jobber allerede med flight models i Lomac, ser her fra foreløpig patch fix listen fra offisielt forum:

     

    "5- External fuel tanks now have weight and effect balance

    6- A-10 and Su-25 low speed AoA > 30 (such as a tail slide) has been corrected

    17- Rudder inputs have been adjusted"

     

    For hele listen se her:

    http://forums.ubi.com/messages/message_vie...d=zrnzc&tpage=1

     

    Visstnok en veldig foreløpig liste, de jobber med flere saker...

     

    Alt i alt mener jeg en simulator skal greie å ta deg ut av hverdagen og gi deg følelsen av å fly i et kampområde. "Riktig" flight models er bare en del av pakka da. Svært få av oss har flydd noen av disse flyene. Noen av de som har har til og med sagt at A-10 i Lomac var veldig nærme, rudder controll var noe som ikke var helt riktig, men ellers....

     

    Men vi må ikke glemme at det er tross alt spill og vi betaler 400 kr sånn cirka. En ordentlig simulator koster mange, mange millioner.

     

    Dr.Peedee

  6. har noe spilt hele spillet enda, jeg har oppdaget en del rare bugs, som at fly og cockpitt fosvinner når man fyrer av misiler eller cannon

    Hei,

     

    om det er en del bugs i spillet så er det ingen bombe akkurat. De fleste "tunge" flysimulatorer har en del av de og de rettes opp som regel med div. patcher med tiden. En annen ting er at en del mennesker ikke tar seg bryet med å lese dokumentasjonen som følger med - manual, readme filer osv... og forventer ting av simulatoren som man har sett i andre flyspill. F.eks. på det offisielle forumet var en del forbanna fordi det ikke var simulert night vision i A-10 flyet. Det var de helt sikre på at A-10 hadde. Poenget var bare det en den versjonen simmen simulerte var en tidligere A-10 model uten disse nye oppgraderingene. Et annet eksempel var diskusjonen rundt radar bruk.

     

    Når det gjelder grafikkproblemer så er et lite tips å sjekke om grafikk-kortet ditt er Direct X 8.1 kompatibelt i hardware - som LOMAC krever. Folk med Geforce 4 MX kort har iblant tabba seg og trodd de har hatt dx8 kort fordi de vanlig GF4 kortene er det. De med MX kort har i hvert fall rapportert en del lumskheter i spillet, effekter som ikke er der osv.. Når det gjelder forsvinnende cockpit ved avfyring av våpen så har jeg ikke hørt om det før.

     

    Forøvrig - støtter Olaleier - håper de som evt. sitter og spiller spillet nå uten å ha kjøpt det, tar turen i butikken og kjøper det når det kommer. Warez har vært diskutert her til det kjedsommelige tidligere, så det gidder jeg ikke gå inn på. Og folk kan selvfølgelig hatt bestilling inne fra USA og derved ha orginalvare allerde nå.... Vel vel. Åkke som - den bransjen er utdøende dessverre, men med nok salg så er det snakk om tilleggspakker med flere fly, F/A 18, F-14 (kanskje??), og best av alt Harrier (VTOL!). Bare rykter så langt men Ubi har sagt de vurderer det i hvert fall.

     

    Dr.Peedee

  7. Selv om Lomac har et par settings som gjør det enklere blir det ikke

    Super Mario i luften.

     

    Bruk de enklere settingsene til å lære deg det grunnleggende, for så

    å disable de etterhvert...

     

    FS2004 et al er utrolig lærerike hvis du setter deg ned for nettopp å lære.

    Poenget er innstilling, hvis man setter seg ned for å fly en tur og gir opp

    fordi man ikke skjønner det, er det vanskelig og overbevises med "men du må lære deg hva flaps gjør og hva ILS er for noe".

     

    Jeg er en gammel (23...  :roll: ) flight sim geek og tro meg når jeg sier dette:

     

    Det er fett å sprenge ting, men det er mye fetere når du bruker hodet hele veien

    fra startrampen til målet og tilbake. Det gjør hele opplevelsen mye mer interessant

    (og dermed mye gøyere) når du hele tiden har noe å gjøre, istedenfor at veien

    inn til målet bare er dødtid.

     

    Ikke misforstå meg, det er ikke en eneste lang "hva skjer nå?!"-greie,

    men ting som trimming og navigasjon (spesielt i Su-25, gleder meg til å teste) gjør at du vil sette pris på training-oppdragene...

     

    En annen ting er radar-realismen...AIen har veldig lyst til å drepe deg,

    og det å bruke gode taktikker mot luftvern / fly er veldig fett...sniking rocker!

    Hei,

     

    gammel du liksom! ;) Jeg er 34! Men er veldig enig i postingen din. Hele poenget med kampflysimulatorer og det som gjør de appelerende til en visse gruppe mennesker (som det ikke er for mange av) er at de er utfordrende utover det å ha rask rekasjonstid og det ha oppøvd fast reaksjonsmønster på situasjoner. Når man leser briefingen av oppdraget, studerer detaljene i flyruta og på kartet, ser hvor fienden har sine antiluftskyts osv.. er noe av moroa og faktisk bruke den informasjonen til å planelegge oppdraget, hvordan du vil fly det, lage alternative plan i tilfelle osv... det er en del av greia som appelerer til meg. Når man da flyr oppdraget, begynner å nærme seg fiendtlig område og virkelig skjerper konsentrasjonen, begynner moroa. Det er ofte masse informasjon som treffer deg på en gang og så må man sile ut hva som er viktigst, hva er den største trusselen osv... Dette er spennende i seg selv.

     

    Til han karen litt lengre opp i tråden : jeg har vanskelig for å anbefale noen som helst kampflysimulator hvis du synes det å huske å ta inn hjulene etter takeoff er vanskelig og føler du må lete etter "g" -tasten for å få gjort dette. Mener ikke være spydig, men poenget med en flysimulator - sivil eller militær - faller da liksom bort. Det å fly en flysimulator skal liksom gi deg en annen type workload enn det å spille fps spill. Og det appelerer slettes ikke til alle. Dette er noe som diskuteres stadig i "the flight sim community" - hvordan vi skal få rekruttert flere inn i hobbyen.

     

    Jeg synes, som Olaleier og andre flight sim geeks, at det å jobbe med en radar, se om du i hele tatt greier å finne fienden på radarn, prøve å sile han ut blant andre radarkontakter slik at du ikke skyter ned feil fly, er spennende og moro. Likeså det å sette seg inn i ulike type radar på forskjellige type fly, finne ut om svakhetene i ulike systemer og prøve å overvinne de slik at en radar ikke blir en magisk greie, er noe av moroa. Det har f.eks på det offisielle Lomac forumet vært diskusjon om radaren i F-15C modellen er bugga fordi en del folk ikke finner fienden i gitte situasjoner. Men så viser det seg at veldig mange bare har problemer fordi de er vant til radaren fra andre flyspill, f.eks. spill som modelerer nyere type fly med bedre radar osv.. (Nå skal de sies at ED/UBI sine folk selv har sagt de skal sjekke om det er bug der da på F-15C..). Åkke som - sånt er moro. MEN: i Lomac (og Falcon4) for den sakens skyld så finnes det også EASY radar modus som kan skru på og som virker magisk og gjør at du kan se alt og alle rundt deg. Så det er muligheter for de som også vil nyte den fine grafikken og skyte ting. Men helt uten arbe' og tenking? Nei. Det går ikke.

     

    Tja, nå husker jeg ikke hva poenget mitt var i starten her. :D

     

    Peedee

  8. ser forbanna tøft ut.. men er dette noen av de hyperavanserte spillene der du må lese 100 sider manual for å i d hele tatt lette?

    Eller noe medium vanskelig, for de som bare vil opp i luften å skyte folk å gjøre kule triks kan bruke ? :)

    Hei,

    nei tror ikke du trenger lese 100 sider eller mer for å ha det moro. Har ikke spilt det fulle spillet ennå. Men man kan skru ned på realismen i menyene og spille ganske arcade ser det ut til. Men det er ikke Jetfighter V ånden heller. Kan vel gjøre det så realistisk eller arcade som man ønsker tror jeg. Grafikken er bra, effekter, eksplosjoner og lydeffekt er også bra. Ser ikke bort i fra at den mere arcade orienterte gamer også kan det veldig moro med lomac.

     

    Dr.Peedee

  9. Ellers sikler jeg på manualen jeg og.. hvor mye blir det i norske penger ferdig fraktet og betalt?

     

     

    Dr.Peedee

    Bestilte manualen i går.

     

    :dribble:

     

    Er allerede i en virtuell skvadron i IL2FB, så blir nok flyvende med denne i LO-MAC også.

    Hei,

    av en eller annen grunn har jeg ikke installert Il2FB på maskina mi! Har liksom aldri helt fått taket på propell-fly... eh kremt.. Har jo sett grafikken er bra og sånn. Prøvd så vidt på en annen maskin. Kanskje jeg burde installere her også.

     

    Skvadronen din, er den Norsk/skandinavisk eller fra andre steder? Rekrutterer den? Hjemmeside?

     

    Dr.Peedee

  10. mbst,

    dette var *veldig* informativt. Takk skal du ha! Jeg har selv sitti og lurt på de tinga der hvis jeg skulle bestille fra de.

     

    Jeg er for tiden fullstendig blakka etter å ha bygd ny PC så jeg har ikke råd akkurat nå. Dessuten lurer jeg på om i den europeiske utgaven vil følge med rabattkupong eller ikke. Jeg må nok vente uansett med TrackIr2, selv om jeg går glipp av den "lekre" hatten!. He he.

     

    Men jeg MÅ ha TrackIr2. Jeg mener, nå har jeg spelt simmer siden 1983-84, først med taster så med enkel joystik, så med joystick med ekstra knapper. Den første med coolie hat for view control var jo digg. Men etter å ha lest omtalene til TrackIr fra andre flight sim veteraner ser jeg jo hvor det bærer hen...

     

    Dr.Peedee

  11. Hei,

     

    tja, i mine øyne er valget opplagt - løp og kjøp. He he. Men smaken er som baken osv... Når det gjelder type Quake/FPS spill så sitter jeg også og vurderer fram og tilbake om jeg gidder, men det er fordi det er som himla mange av de spillene og derved vanskelig å vite hvem man skal bruke penger på. Det er bare det at skal man spille en moderne kampfly simulator i 2003/2004 så finnes det faktisk ikke så mange alternativ - blant nye releaser i hvert fall. Og etter de omtalene jeg har lest av folk med rimelige kraftige pc'er, så virker det som Lomac rocker villt! Så... gleder meg veldig.

     

    Tror den saitek stikka virker ok. Når det gjelder demon så er jo den ganske begrenset i hva man får gjort, men det er gjort diverse modda oppdrag som man kan laste ned. Men uten stikke kommer man jo ikke så langt. Demoen er basert på en svært tidlig betaversjon av spillet, og grafikken har faktisk fått en liten oppussing og optimalisering siden den.

     

    Janes F-15 ja.. Den var bra. Husker du Microprose F-15 Strike Eagle (nr I, II og III) ? Jeg spilte vanvittig mye. Lengde siden, men det var veldig bra for sin tid.

     

    Dr.Peedee

  12. Dette var jo dritfet !! :D Hvilken stikke burde jeg få meg??? Jeg skal kjøpe spillet selv, når er releasen ??

     

    **hekta** :D

    Hei,

    releasen er satt til 5. desember i England. Den kom ut i staten 21/11. Når den kommer til Norge aner jeg ikke, men jeg håper vi i Norge får U.K. utgaven rundt samme dato. Veit at UbiSoft også lager tyske og franske utgaver gjerne med egne manualer og bokser, og da kunne det vel tatt litt lengre tid før den dukket opp pga oversetting. Men som sagt, her på berget er vi "engelskspråklig" mer en tysk/fransk så vi får bare håpe rundt begynneslen av desember.

     

    Hva slags stikke? Kommer ann på hvor mye penger du er interessert i å bruke. Personlig synes jeg at man bør ha stikke med enten gasshåndtak innebygd eller separat ved siden av og som også har en del ekstra knapper. Det er mange funksjoner i ett spill som Lomac og kjekt å kunne slippe å lete rundt på tastaturet for de mest nødvendige funksjonene.

     

    En som mange anbefaler er denne:

    http://www.chproducts.com/retail/usb_fighter.html

    med gasshåndtak:

    http://www.chproducts.com/retail/usb_pro_throttle.html

    pedaler kanskje og?

    http://www.chproducts.com/retail/usb_pro_pedals.html

     

    Hvor du får tak i disse her til lands veit jeg ikke. Men jeg ser mange flyspillfantaster anbefaler denne løsningen hvis du er villig til å betale litt.

     

    Men denne løsningen her er også mange som liker:

    http://www.saitek.com/uk/prod/x45.htm og den har jeg da sett i diverse databutikker rundt om.

     

    Er du helt idiot - slik jeg er.. så titt på denne... : http://europe.thrustmaster.com/products/dsp_fam.php?fam=39

     

    Jeg kjøpte min via komplett.no for alt for mye penger egentlig. Men en del har hatt problemer med den og er kanskje ikke den enkleste løsningen å ha med å gjøre fordi hvis man skal få alt ut av den må den programeres - noe som kanskje noen ikke gidder. Jeg synes det faktisk er morsomt i seg selv.. Jeg elsker min - nesten bokstavlig talt. Men som sagt...masse penger.

     

    Dr.Peedee

  13. Hmmm,

    jeg skal ikke være moralens vokter her. Men kjøp spillet når det kommer da! Såpass hard core kamp fly sim vokser ikke på trær akkurat. Flere simmer som har blitt lagt på hylla og skrinlagt av utviklere fordi det tar så lang tid å utvikle dem og derved blir for dyre å lage, og det er ikke ikke så veldig mange som kjøper dem, i motsetning til alle disse FPS spillene.

     

    Jeg har lest ryktene om warez versjon av spillet, og det er ingen bombe akkurat. Virker som det er veldig mange spill som fort havner ute på nettet. Personlig skal jeg kose meg litt mere med demoen som er ute og heller tweake set up på min Thrustmaster Cougar Hotas slik at jeg får den slik jeg vil. Så kjøper jeg heller når den dukker opp i butikkene.

     

    Falcon4 og tidligere titler kom jo med skikkelige manualer. Husker du Longbow og de andre Janes spillene? Fete og fine manualer. Jeg tror nok en del fristes av warez versjoner av Lomac nå av to grunner 1 - flere har bredbånd og kan derved laste ned spillet raskere, 2 - det følger bare en bitteliten blekke av en manual - resten er som en -pdf fil på CD'n. Trist men sant. Men en uavhengig utvikler har laga en skikkelig fet manual som man kan bestille ved siden av da. Har litt lyst på den. Er jo tross alt en hobby detta her.

     

    Og - jeg skal garantert ha meg Track Ir2, men enig med deg - prisen i Norge er vanvittig!! Og det fra versjon1! Hmm. Blir vel å bestille fra England med kort tenker jeg.

     

    Når jeg tenkte på en skvadron så tenkte jeg mere på en sånn løs greie der folk som ikke bare spiller hele tiden kan avtale og spille litt innimellom. Jeg har ikke meldt meg inn i andre skvadroner av den grunn at dem tar detta FOR seriøst igjen. De har faste møtedager, må fly så og så mange oppdrag osv.. Jeg er kun interessert i å fly litt for moro online innimellom. COOP oppdrag.

     

    Dr.Peedee

  14. Jeg likte 1'rn godt. Har spilt en drøy time i 2'rn nå, og er mektig imponert. Kjører med alle detaljer på maks, inkl. FSAA og AF i 1600x1200 på et Radeon 9800XT kort og det ser veldig lekkert ut. Synes historien så langt utfolder seg godt. Gir meg en god film-følelse hele spillet. Veldig bra synes jeg fysikken er, hvordan folk faller når man skyter, hvordan ting ramler ovende når man dytter til de eller skyter de. Ragdoll effekt eller hva søtten det heter. Kan jo bare begynne å glede seg til Half Life 2 og fysikkmotorn (og grafikken) der.

     

    Dr.Peedee

  15. Hei,

    ja så er den ute i statene da. Lansering i England er satt til 5. desember og da kan man jo bare håpe at den kommer til Norge raskt også.

     

    For de som er interessert i multiplayer, sjekk denne linken på den offisielle forumet:

    http://forums.ubi.com/messages/message_vie...mac_gd&id=zsmky

     

    Noen som får lyst til å danne en hobby skvardron med norske piloter?

     

    Til han som spørte om beste skjermkort til lomac i en tråd lenger ned her, som ble stengt, så kan jeg jo røpe at da gutta fra ubisoft og eagle dynamics demonstrerte Lomac på en messe i England for ikke så lenge siden, så sa de selv at Radeon 9800pro kortet var det de foretrakk og som de mente fungerte best. Finner ikke linken til det utsagnet dessverre.

     

    Dr.Peedee

  16. pent spill, men er det ikke litt stusselig på bakken, eller er det bare i demo'n at er er så tynt mellom objekter?

     

    Hmm. Tiden vil vise det. Men Matt "Wags" Wagner, lead developer på denne sim'n var med på en diskusjon angående om det lønte seg å putte 1GB med Ram i maskina og hvor mye bedre det ble med det enn "bare" 512 mb. Noen hadde sjekket RAM forbruket til demo'n og nektet å tro at 1 GB skulle være bedre for lomac fordi demon ikke spiste opp 512 en gang. Wagners argumentet var at i fullversjonen var det laaangt flere objekter osv...(og det var den han satt med til daglig) og da var det god bedring med ekstra mye minne for å unngå dårlig fps. Demon var begrenset. Så.. jo tror nok det blir mere livvat i fullversjonen, ja. Dette er en en demo som bare var 122 mb i nedlasting så det er jo begrensa hva de får putta inn og da!

     

    Peedee

  17. Heisann,

     

    Ja, fant ut endel etterhvert. Problemet var dette med Easy-Mode, eller rettere sagt jeg hadde vent meg til Easy-Mode så jeg trodde det var noe galt da den ikke kom opp i Hard Mode. Den funker nå ihvertfall, selv om det er temmelig redusert i forhold til Easy-Mode.

     

    Ang. A-10... Har vel egentlig bare sett fra diverse demoer dette med kamera. Men jeg har også lett forgjeves etter Maverick raketter.

     

    Hentet ellers også ned Flanker 2.0 manualen. Den dekker Lo:Mac ganske bra.

     

    He he. Ja den blir litt redusert i Hard mode. Men du verden så morsomt det blir med fullversjonen. Jeg lastet ned et mission der det var flere AAA guns og stridsvogner. Ble rent svett da! Synes A-10 har en sjarm i og med at det blir mere down og dirty fighting, må liksom nærme og gjøre jobben og ikke så mye elektronisk hokus pokus.

     

    Finner du ikke missions på nettet med Mavericks? Du finner linker til flere custom missions over på forumet hos www.simhq.com og www.lo-mac.com. Evt. kan jeg maile deg et slikt misson, er bare noen få kb. Filen du laster ned må du putte i katalogen til ...lock-on demo/missions/quick start Den MÅ hete A-10Ademo.mis og erstatte filen som ligger der (ta evt. back up av den). Jeg stavet feil første gangen og skjønte ikke hvorfor sim'n låste seg når jeg skulle fly A-10. Brukte en par timer på det..en skrivefeil. Aargh. Men det var morsomt å prøve Mavericks selv om jeg var en av de som fikk rosa/lilla TV-bilde.

     

    Jeppers, har Flanker 2.0 manulen her. Får lese litt i den i mens, må innrømme at jeg aldri spilte flanker 2.0 (2.5) noe særlig. Ble liksom Falcon4 gutt. He he. Men lomac demo'n lover veldig bra!

     

    Peedee

  18. Hmm, jeg får ikke radaren til å fungere skikkelig i hard mode. Ikke får jeg kamera til å funke på A-10'en heller. Det er bare i easy-mode jeg får den til å locke på targets...

     

    What am I doing wrong?

     

    Hei,

    det er dårlig med kameraer på den A-10 versjonen Lomac simulerer. så det er ikke så rart. Nå finnes det riktig nok en "hack" ute på nettet allerede som laster opp din A-10 med maveric missiles. Her er det rakettene selv som har TV søkerhode og dette vil komme opp i displayet til høyre i instrumentpanelet. Når du velger maverics blant dine air to ground våpen. Men det fungerer ikke godt for alle, noen får rosa bilde i det vinduet osv... mens andre får svart/hvitt. Så.. det er sikkert derfor demoen ikke støtter maverics offisielt.

     

    Aktiver radar på Mig 29 med "i" tasten etter å ha gått inn i en air to air modus. Husk at A-10 ikke har radar, så det er ikke rart at simulatoren heller ikke har dette hvis du spiller i "hard" modus. Displayet nede til høyre er kun for å gjengi det søkerhodet på maveric missiles "ser". Det er ingen MFD display på A-10 flyene som kan gjengi noen annen informasjon, som f.eks radar, awacs info, RWR, weapons config osv.. som du kanskje kjenner fra andre simulatorer. I easy mode så vil du kunne se annen informasjon der selvfølgelig.

     

    Peedee

  19. "]Hvor kan jeg downloade demo'en? Fant ikke no på hjemme siden deres  :woot:

     

    Hei,

    jeg lastet ned fra http://www.checksix-fr.com/

    og den fungerte bra for meg. INgen installasjonsproblemer.

     

    Du finner den også på www.fileplanet.com og sikkert andre større downloading sites nå.

     

     

    Peedee

     

    EDIT: Nå får du demon fra den offisielle siden også: www.lo-mac.com

     

    Noen mirror sites også hvis siden over er treg:

    http://www.computergames.ro/download.php?o...wnload&did=2119

    http://www.3dgamers.com/news/more/1064687945/

    http://www.aixgaming.com/filerush/download...get=lock_on.exe

    http://www.gamershell.com/download_3533.shtml

    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=13323

    http://www.avault.com/pcrl/demo_temp.asp?game=lockon

     

    Peedee

  20. Hei,

     

    det var jo irriterende da! Jeg har lastet den ned og den virker fint på min maskin. Jeg har P4 2.4Ggz, 512MB Ram, Geforce ti4600 med offisiell nVidia 45.23 WHQL driver og DirectX 9b installert. Grafikk egenskapene på driver har jeg satt til FSAAx2 og ingen anisotropic filtering. Lydkortet mitt er innebygd i hovedkortet (jada, lyst på Audigy2 jeg og...) med nyeste driver. Hva slags lydchip det er aner jeg ikke. Støtter EAX1 tror jeg. Åkke som... Jeg får 20-25 fps i 1024x768 32 bit, Heat blur off, view distance medium, resten på fullt i A-10 mission. Jeg synes grafikken er lekker, og jeg ble overrasket over at jeg bare fikk 20-25 fps da jeg sjekket det fordi mens jeg spiller oppleves ting ganske så smooth egentlig - som om fps lå høyere. Eneste slowdowns er helt i starten av mission, virker som en del lyder loades inn når de spilles første gang. Eller hvis jeg flyr 30-200(300) fot over bakken og strafer et target med cannon og det eksploderer rett i annsiktet mitt, da kan det hakke litt også. Ellers er det bra.

     

    Forstår jeg det riktig at demo'n ikke lar deg slippe inn i det første menybildet heller? Veit ikke om jeg greier hjelpe deg, men sjekk at du har siste godkjente driver fra nVidia, evt. reinstaller, re-installer DirecX 9 og lyddriver også. I Dxdiag (klikk start, kjør.. skriv"dxdiag"+enter og) gå inn på sound og sett ned hardware acceleration for lydkortet et hakk eller evt. skru av.

     

    Hvilken størrelse er det på demoen du laster ned? Min er 122 Mb (128 708 608 byte) når jeg høyreklikker på den og ser på egenskaper.

     

    Håper du får det til å virker, evt. si mere om oppsettet ditt her, kanskje andre kan hjelpe deg. Jeg lastet ned et nytt mission til demo'n i går - dvs. eneste forandring var at noen har greid å gi Maveric missiles til A-10 missionet, samt at det var forandret litt på været og det var tidlig kveld - solnedangstid. Lekre farger.. . Kult.

     

    Peedee

  21. Dette var høyst skuffende må jeg si...

     

    Vel, om det er beta eller ikke får vi se når hele versjonen slippes.

     

    Hva var skuffende? Artig å høre andre synspunkter.

     

    Demo'n levde opp til mine forventninger i alle fall, og jeg ser fram til spillet når det kommer. At demo'n bygger på beta kode stemmer nok når spillet fortsatt er under utvikling.

     

    Jeg gadd som vanlig ikke lese readme filen, så jeg brukte litt tid på å få A 10'n til å gjøre som jeg ville. For å hele tatt få skutt noe måtte jeg sette den i Air to groun mode med 7 tasten, deretter bruke C for å switche mellom kanonen og de andre våpnene. D swithcer mellom rockets og bomber.

     

    Ellers fulgte jeg noen råd fra www.lo-mac.com og skrudde av direct x hardware aksellerasjon via Dxdiag da mange opplevde bedre framerates med det.

     

    Peedee

  22. Demo'en er her !!   :D  

     

    Holder på å laste ned nå..

     

    Først du installere BitTorrent

     

    Så laster du ned demo'n her (122.7MB)

    (lock_on.exe.torrent    10kb)

     

    Ikke så rask server da... Ligger på 57KiB/s (stigende)

     

    Må ikke bruke BitTorrent. BitTorrent greia er treg.. for mange ser det ut til. Jeg fikk bare 4-9 kib/s og mange på fly forumene klager også. Men jeg fant en link på denne siden som ga meg 90-110, og det er jo ok.

    http://www.checksix-fr.com/

     

    Ellers? Virker lovende. A 10 er morsom, spesielt maskinkanonen. Demoen bygger på Beta nr 5, Eagle Dynamics er visstnok på beta 10 nå om dagen i følge Matt "Wags" Wagner.

     

     

    Peedee

    Må få satt opp Cougar'n min nå...

×
×
  • Opprett ny...