Gå til innhold

Tobeass

Medlemmer
  • Innlegg

    1 459
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tobeass

  1. Styrer generelt unna Early Access i disse dager, men kjøpte DayZ standalone i Early Access og det var en stor skuffelse den gang og sist jeg prøvde det for 1-2 år siden. Men på den andre siden så kjøpte jeg både PUBG og Project Zomboid i Early Access, begge har gitt meg mange 100 timer med underholdning. Sistnevnte spiller jeg aktivt i dag og er et ganske "polished" og fullstendig spill selv om det fortsatt er i Early Access. Hjelper også mye med et ekstremt aktivt mod-community.
  2. Er usikker på hvordan det er med logistikken fra Findus til butikk, men frysevarer er ikke akkurat varer som blir rullert ut ifra dato i butikker heller.
  3. Denne reklamen som dekker hele jævla skjermen på diskusjon.no. Trodde jeg hadde gått inn på feil side eller blitt videresendt til en eller annen tullete nettside.
  4. Har blitt helt hekta på Project Zomboid i det siste. Veldig artig evighetsspill uten noen klare oppdrag ut over å overleve. Er også ekstremt innvikla og omfattende mtp hva man kan og bør gjøre, så er nærmest endeløse muligheter med hvordan man vil spille. Føles ut som spillet Dean Hall skulle ønske DayZ standalone kunne ha vært, bare ikke 1./3. person.
  5. Sjekk under "Oppstart" i oppgavebehandling om det er noe tullball der som du ikke kjenner til som prøver å starte opp når du slår på maskinen.
  6. Om det er noen unge "kjendiser" som du ikke aner hvorfor de er kjent så er svaret i 99 av 100 ganger at de er "influencere".
  7. Om man faktisk bruker såpestykker så bør man heller gni hendene fulle av såpe, og deretter bruke hendene på områdene som skal vaskes. Om man putter såpestykket mellom skinkene eller på andre områder så gjør man det feil.
  8. Tror jeg kun har brukt såpestykke ett par ganger totalt i hele mitt liv. Kun hvis jeg har vært på besøk hos noen og jeg ikke hadde med egen såpe, hvor såpestykke var eneste mulighet.
  9. Så faktisk ferdig siste episode av Fear the walking dead i går. Både Fear og siste halvdel av Walking Dead er selve definisjonen av middelmådighet. Litt usikker på hvorfor jeg tvang meg til å se ferdig siste sesong av Fear, men følte vel at jeg hadde investert såpass mye tid fra før av, så ville bare bli ferdig med driten. Spesifikt Fear var veldig mye repetisjon av samme plot som ble oppbrukt fort. >"ååååh vi er alle samlet og alt er fint og flott" >noe går til helvete >"Å nei det gikk til helvete og vi er alle spredt! Vi får bruke en halv sesong på å samle hele gjengen og en halv sesong til å finne ett nytt sted å bo" >noe går til helvete igjen
  10. Vil si det holdt seg jevnt ut over. Om du absolutt ikke taklet de 3 første episodene så tviler jeg på at du ville fått noe igjen for å sett ferdig hele sesongen. Jeg syns det var OK underholdning, men føltes ikke ut som Fargo. Savnet den mørke humoren og mange av de mer absurde elementene i tidligere sesonger.
  11. Sitter med akkurat samme tanker som deg. Syns sesong 4 var helt middelmådig, men "tvang" meg til å se den ferdig. Syns de 2 første episodene av sesong 5 virker veldig lovende derimot.
  12. Kort fortalt så er det vel det at NRK har fremstilt Bamsegutt som en "snill og uskyldig fyr som aldri kunne skadet noen, men som har gjort noen feil valg og av og til kan utagere verbalt/skriftlig når han blir frustrert" for å skape sympati for han. NRK vet at dersom de hadde fortalt hele historien så hadde ikke folk hatt like løs lommebok.
  13. Kan dere ikke bare beholde hvert deres etternavn, og evt. barn tar etternavn avhengig av kjønn? F.eks. gutt tar mannen sitt etternavn og jente tar dama sitt etternavn.
  14. Brukte quetiapin en liten periode. Fungerte bra og hjalp med trøtthetsfølelsen veldig fort, gjorde det nesten umulig å holde øynene åpne etter 10 minutter. Eneste ettervirkningen jeg merket var at det var enda vanskeligere å sovne etter at jeg sluttet med de enn før jeg prøvde de. Men det gikk over etter noen dager og alt var tilbake som "normalt" etter det.
  15. Dummeste sitatet jeg har hørt. Jeg kan lite om bil og elektronikk men jeg trenger bil og strøm allikevel. Jeg kan lite om hvordan hus bygges men jeg trenger allikevel tak over hodet.
  16. https://en.wikipedia.org/wiki/Lobbying_in_the_United_States Ja, jeg er imot at politikere mottar noen form for støtte i form av penger eller tjenester fra både private og bedrifter. De får klare seg med den lønna som er avtalt ut ifra hvilken rolle eller hvilket mandat politikeren har. Kongressmedlemmer er ikke akkurat dårlig betalt, hvorfor skal de ha behov for ekstra støtte fra NRA, Pfizer o.l.? Som nevnt, vi kan aldri vite hva som ligger bak betalingen, hva som er avtalt mellom politiker og firmaet/organisasjon/privatpersonen - derav "lovlig korrupsjon". Agree to disagree da i så fall. Jeg syns måten dette er lagt opp på i USA er en trist affære, og kommer sjeldent den gjennomsnittlige amerikaner til gode.
  17. De kan få lov til å (offentlig) dele meninger og sitt syn om lover og regler selvfølgelig, og komme med innspill til politikerne. Nei, for hvordan skiller man mellom en politiker og en bedriftseier/bedrift/organisasjon som faktisk deler samme syn og tilfeller hvor politikerne har en annen mening enn sine monetære støttespillere, men en ekstra slump med penger på kontoen til politikeren endret hva som ble stemt av nevnt politiker. Med det systemet USA og kongressen har så er det penger og grådighet som styrer politikken, ikke sunn fornuft og folkets beste.
  18. Med tanke på at korrupsjon er i stor grad lovlig i USA (lobbyisme), og at gigantselskap lovlig kan bestikke kongressmedlem til å stemme på og påvirke lover til fordel for disse gigantselskapene så er vel USA et korporatokrati.
  19. When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called a Religion.
  20. Kunst må vel ikke provosere, men bør vel helst vekke følelser uavhengige om det er positive eller negative følelser. Men følelser og kunst er subjektivt.
  21. Random Access Memory memory?
  22. Er PC-en koblet til en skjøteledning eller en eller annen form for forgrener/grenuttak? Prøv i så fall å koble den direkte i ett vegguttak. Er den koblet direkte i ett vegguttak? Prøv å bytte til ett annet vegguttak. Tviler på at det er der problemet ligger, men så en video for en god stund siden fra ett PC-verksted som hadde en kunde med diverse mystiske problemer, kunden hadde tydeligvis ustabilt strømnett hjemme, og det å bytte vegguttak fikset problemene. Tviler på at det er PSU-degradering som er problemet her, da tror jeg du ville merket det på andre måter, som randome crashes i spill, som andre nevnte.
  23. Tobeass

    Trafikalsk klagemur

    Ja, altså det blir en annen sak igjen. Folk som f.eks. ligger i 150 og helvete i venstrefila og må bråbremse og begynner å tute på folk som kjører saktere enn dem om det ikke er mulig å legge seg over i høyrefila på nanosekundet. Litt annerledes med de som ligger limt i venstrefila og har en lang rekke biler bak seg, og som nekter å flytte seg over i høyrefila når det er en lang åpen luke der.
×
×
  • Opprett ny...