Gå til innhold

PeanutButterJelly

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PeanutButterJelly

  1. Greetz!

     

    Noen som har spilt dette spillet?? Sykt bra spør du meg. Utrolig engasjerende og jeg må si jeg ikke har blitt mer følelsesmessig engasjert siden krigen.

     

    Når slutten kom lurte jeg på hva jeg kunne gjort annerledes... og hvordan ville det blitt hvis jeg hadde gjort hva her og der.

     

    Men jeg må spør dere andre som har sett slutten:

     

     

    Noen som har fått en happy ending?

    Ikke tenkt grovt nå da...

     

    2omts

  2. Hei forumfolk!

     

    Jeg ble så irritert av dette at jeg måtte poste på forumet.

     

    For tiden er jeg på jobb utenlands. Noe jeg er ofte. Derfor kjøper jeg ofte spill gjennom Steam. Men med Mass Effect 3 må dette kjøpes gjennom Origin. Så viser det seg at når man går inn på Origin.com så kommer inn på lokaliserte nettsider. Dvs, at jeg kom inn på origin.com/korea. Det vil igjen si at all tekst står på koreansk (som jeg ikke skjønner noe av) og man laster ned spill fra regionen du befinner deg i. Altså Koreansk utgave av Mass Effect 3. Hvordan i HEL=!#! skal de konkurrere mot pirater hvis de holder på sånn?? Jeg kontaktet kundeservice hvor jeg fikk beskjed om at slik er det. Ingenting å gjøre. Jeg fikk i tillegg en mail hvor det stod:

     

    "As always, we strive to provide you with the world's best customer experience for the world's best games. By taking a short survey about your experience with EA, you can help us improve our service to you"

     

    Kjøss meg i ræva

    • Liker 2
  3. heisann alle,

     

    jeg lurer på om noen kan anbefale en ryggsekk til en Asus g73sw 17,3" laptop. Jeg er mye på reisefot og trenger også plass til en liten bærbar i samme sekk. Alt dette skal også som håndbagasje på fly så det må ikke bli FOR stor sekk heller:)

     

     

    noen tips?

     

    mvh

    meg

     

    edit: tittel

  4. Heisann forumsfolk og forumsfe,

     

    Jeg skal gå for en real power laptop som jeg kan drasse med meg på jobb rundt omkring. Budsjett 15k - 20k. Jeg sikler fælt på Alienware mx15 men også Kunshan P150 ser ut til å være mer for pengene. Ser for meg 15" skjerm ettersom den skal fraktes rundt en del.

     

    Er det noen andre tips eller forslag til oppsett på de jeg har foreslått allerede som kan hjelpe meg med avgjørelsen? Poenget er at den skal kunne dra nye spill på nærme maks innstillinger og ikke feil at den er litt kul også;)

     

    Virker som om mx15 har litt eldre komponenter enn f.eks. Kunshan P150... jeg sliter litt her...

  5. Bare ha i bakhodet at en laptop som kan kjøre dem spillene du tenker på har lav til ingen batteri tid. Sålenge du skal spille en plass det er strøm så er det jo greit..men om det er mens du er på farta så kan det bli vanskelig.

     

    Jeg ville vurdert noe fra Asus, fks denne http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=617654

     

    Men det etter hva jeg har forstått nye modeller på vei nå...som om du har litt is i magen så kanskje du kan få en billigere eller bedre maskin til samme penge :)

     

     

    jeg tar utgangspunkt i å være tilkoblet strøm. så batteritid betyr ikke så mye for meg. Den asusen så faktisk veldig fin ut. at det er nye modeller på vei var jo et skikkelig stalltips:) takker!

  6. Hei forumfolk,

     

    Jeg trenger en gaming laptop ettersom jeg reiser mye i jobben. Spillene jeg ser for meg å spille er Diablo III, Elder Scrolls: Skyrim, Dragon Age II, Mass Effect 3 osv... dette er krevende spill og jeg lurer på om det er noen pc'er i 10.000 - 12.000 kroners klassen som kan takle disse?

     

    Jeg tenkte først på Alienware mx15 men jeg tror jeg betaler veldig mye for Alienware merket der. Jeg håper dere har noen tips. Hvis dere går litt utenfor prisklassen gjør ikke det noe, det er spillene som er viktig her!

     

    Gaming 4ever

     

    2mas

  7. Hei alle,

     

    Jeg snuser litt rundt på surround lydanlegg til TV'en (46" samsung LED). Jeg har en liten stue og har ikke behov for noe syke greier, men har lyst på lyd som trøkker litt.

     

    Jeg kunne også tenkt meg trådløs lyd til de bakre høyttalerne. Når det gjelder forsterker har jeg kikka på Onkyo TX-SR607EB, holder den til det meste? Hva kan anbefales av surround kjøp? si et budsjett på ti tusen (ex forsterker) :) Jeg trenger ikke blue ray spiller siden jeg bruker PS3.

     

    Hilsen

    2mas

  8. Hei på dere,

     

    er det noen fler som har problemer med at spillet krasjer? Spillet mitt (kjøpt på steam) krasjer ofte. Nå i det siste har det krasjet hver gang jeg går i kamp. Spillet stopper og går ut i windows (appcrash).

     

    Noen som vet hva dette kan skyldes? det her er krise!!

     

    Håpfull hilsen

    2mas

  9. Heisann,

     

    Jeg får ikke koblet meg opp til nettet!!

     

    Jeg har to laaaange uker offshore forran meg og trenger å få lasta ned spill til den splitter nye PSP Go'en min. Problemet er at nettet er forholdsvis tregt og jeg må gjennom proxy. Når jeg skriver inn dette:

     

    SSID

    WPA-PSK (TKIP) (jeg tror det er denne jeg skal bruke)

    Passord

    Proxy adresse + port

     

    så får jeg ikke koblet opp. Den finner IP adresse med connection timer ut før jeg kommer meg på nettet (eller Playstation Store).

     

    Noen som kan hjelpe en kar i nød?

     

    -2mas

  10. Heisann,

     

    Jeg har to laaaange uker offshore forran meg og trenger å få lasta ned spill til den splitter nye PSP Go'en min. Problemet er at nettet er forholdsvis tregt og jeg må gjennom proxy. Når jeg skriver inn dette:

     

    SSID

    WPA-PSK (TKIP) (jeg tror det er denne jeg skal bruke)

    Passord

    Proxy adresse + port

     

    så får jeg ikke koblet opp. Den finner IP adresse med connection timer ut før jeg kommer meg på nettet (eller Playstation Store).

     

    Noen som kan hjelpe en kar i nød?

     

    -2mas

×
×
  • Opprett ny...