Jump to content

HansiFansi

Medlemmer
 • Content Count

  1510
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 :)

About HansiFansi

 • Birthday October 3

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei Har et lite spørsmål ang trådløs ladning, også kalt induktiv ladning. Lurer på hvordan det elektromagnetiske feltet som genereres mellom sender og mottaker vil påvirke annen elektronikk. Om jeg bruker en mobil med innebygd støtte for induktiv ladning som et eksempel: Hva gjør produsenten for at det elektromagnetiske feltet ikke skal "grille" eller forstyrre resten av elektronikken inne i telefonen? Kan noen svare på dette?
 2. Ser det er noen gamle "kjentfolk" i tråden her (lian, Merko, wheelman). Hei til dere Jeg har ikke lest gjennom alle sidene enda, men lurer på om dere fant en løsning på de hakkete bilden man får når man spiller av video i feks VLC? Fikk akkurat mitt GoPro Hero 3 Black og har det problemet (har bare testet på laptopen)!
 3. Syntes jeg hørte rykter om at det var noe uenigheter om penger, noe som kunne føre til slutten av Top Gear.. Håper ikke det stemmer!
 4. Når kommer Back to Karkand ut på PC ?
 5. Heihei Hansi... Addet deg på Battlelog Du kan sjekke ut HW.no platoonen : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976824213/ Men hvor mange av de som bruker TAG er jeg usikker på Konge
 6. Hei ! Til dere som husker meg fra tidligere: Legg meg gjerne til på Battlelog. Spillte BF:BC2 med mange av dere Hadde vært morro å begynt å spille BF3 med dere. BF3 navn: HansiFansi Btw bruker dere noe clan tag? Husker vi brukte [HW.NO] eller [HW] på BF:BC2
 7. Hei. Noen vet sikkert at det går ann å legge Facebook venner til i MSN, så du kan chatte med dine Facebook venner der. Jeg gjorde dette idag, og nå er alle kontaktene blandet. Skulle gjerne hatt mine gode gamle MSN kontakter for seg selv, og alle de som ble hentet inn fra Facebook for seg selv. Kort sagt så vil jeg ha en mappe med MSN kontakter og en annen mappe med Facebook kontakter. Noen som vet hvordan jeg kan få til dette uten å måtte plassere en og en kontant manulet i ønsket gruppe ?
 8. Hehe: http://www.youtube.com/watch?v=rV9zC-zgagY
 9. Im back! Mange nye "fjes" her siden sist :-P
 10. Ny jobb, ny hobby, nytt bosted, nye interesser... Sorry for at filmen har blitt utsatt og utsatt hele tiden.. Skal se om jeg får lastet opp et klipp eller to på youtube så dere får litt av det jeg har sagt dere skal få.
×
×
 • Create New...