Gå til innhold

LaCabs

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LaCabs

  1. Eg veit ikkje, men det er mulig at grafikkortet ditt treng 3.3V mens hovedkort kun støtter 1.5V.

    Eg hadde dette problemet når eg sette inn et Hercules Kyro2-kort i en Shuttle med Nforce2 Ultra400 hovedkort.Fikk ikke bilde men når eg bytta til Gforce 4ti 4200 virka alt ok.Kyro 2 kortet virkar no heilt fint i en gammel pc med Via KT266 hovedkort.

    Du har ikkje prøvd et anna grafikkort?

  2. Fra komplett sine sider:

     

    "Under er det noen eksempler på fremgangsmåter du kan benytte.

     

    1. Hent pakken snarest mulig. Logg inn på din konto og registrer din angrerett. Du vil motta en mail som bekrefter at kjøpet / varen er innenfor kriteriene for angrerett, skriv ut denne bekreftelsen og legg den i pakken som skal retuneres. Du betaler kun returporto og ditt tilgodehavende vil bli oversendt din konto et par dager etter at vi har mottatt og behandlet "angrepakken".

     

    2. Logg inn på din konto og registrer din angrerett. Du vil motta en mail som bekrefter at kjøpet / varen er innenfor kriteriene for angrerett. Gå til postkontoret snarest mulig etter at du har mottatt utleveringsdokumentet, betal returporto, påse at postoperatøren fester/vedlegger utfylte angrefristskjema på en forsvarlig måte og returnerer pakken til oss.

     

    3. Send oss et brev som sier at du angrer ditt kjøp og legg med sjekk eller giro med korrekt returporto og få postoperatøren til å returnere varen til oss.

     

    Punkt 1, 2 og 3 krever en aktiv handling fra deg (husk 14 dagers fristen nevnt i angrerettloven §11), på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Med andre ord slik at vi kan behandle saken på en rask og smertefri måte for alle parter iht. Angrerettloven.

     

    Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr. 150,-. "

     

     

    Så hvis du hadde tatt kontakt med Komplett hadde du sluppet unna med returporto.

  3. Har Powercolor 9800 pro i et shuttle kabinett med 200 watt strømforsyning og det går uten problem.

    Men det er stor forskjell på kvaliteten på strømforsyningene. Eg har prøvd det samme grafikkortet med to forskjellige 400 watts strømforsyninger i en annen Pc og der startet ikke maskinen. :(

  4. Min SN45G Shuttle med 200W PSU med 9800PRO fungerer uten problem mens en annen PC ikke vil starte selv etter å ha prøvd 2 forskjellige 400W PSU(billig dritt kjøpt på Komplett, :no: Q-tec og NothQ :( ).Må sette i strømkontakt til 9800 PRO etter PC er startet.

    Så det vil ikke forundre meg om x800pro vil fungere med 200W Shuttle PSU også, i verste fall kan en bytte til en Shuttle Silent 250W PSU.

  5. Viss du har det travelt med å få Radeon 9700, påstår aamram.no at de får inn:

     

    Club 3D Radeon 9700 PRO 128MB DDR Tv-Out, DVI, Retail

    - PÅ LAGER FRA CA 3-4 SEPTEMBER! NOK 4295,00

     

     

    <font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: LaCabs på 2002-08-31 02:41 ]</font>

     

    [ Denne Melding var redigert av: LaCabs på 2002-08-31 02:41 ]

×
×
  • Opprett ny...