Gå til innhold

Vaine

Medlemmer
  • Innlegg

    1 101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vaine

  1. "The Recommended Requirements:

     

    Processor: Quad Core Intel or AMD

    RAM: 3GB Win XP/ 4GB Vista/7

    Graphics: GeForce 260 1GB or (HD4850 1GB)

    HDD Space: 16 GB"

     

    Dette er da for The Witcher 2, og hadde dette dårlig 'konsollgenerasjon' grafikk? Nei.

    Det eneste som kanskje kan gi en pekepinne her er det lave kravet for HDD plass. 'Bare' 6 GB kan tyde på teksturer med lav oppløsning, la oss Ikke ta sorgen på forskudd though. :)

  2. Gud jeg fikk lyst til å spille eve igjen >_<

     

    God plan. Kontakt med ingame om du begynner :)

    Det hadde blitt litt stress for min del da; først måtte jeg kontaktet en GM og fått min biomassede karakter tilbake, deretter letet meg frem til en kompis som jeg gav alt jeg hadde til og bønnfalt om å få det tilbake. :p

     

     

     

  3. Finnes det high dwarfs?

    Dwemer folket ifra Elder Scrolls er vel det nærmeste du kommer High Dwarves. De var egentlig ikke dverger slik som man populært tenker på dem, men de var lavere enn dem de fikk kallenavnet "dverger" fra, nemlig kjempene.

    Faen, og her trodde jeg at jeg kunne Elder Scrolls lore.

     

     

     

  4. Kampsystemet for sverd og skjold blir betraktelig bedre når du øker Sword level, da du får tilgang til mange nye muligheter og angrepskombinasjoner.

     

    Angående 'skrot' som du finner på bakken så MÅ du ikke plukke opp noe som helst, men det lønner seg med tanke på at du kan bære så mye du vil, og penger er veldig kjekt å ha i Risen. Jeg har som regel ikke laget potions selv, men kjøpt dem i store kvanta mot slutten av spillet.

     

    Jeg har spilt igjennom spillet 3 ganger med 30-50 timer på hver gjennomspilling, alt etter hvor høyt level jeg har giddet å nå. På min siste gjennomspilling nådde jeg faktisk level 28.

     

     

×
×
  • Opprett ny...