Gå til innhold

Amberlamps

Medlemmer
  • Innlegg

    3 486
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amberlamps

  1. Det finnes flere gode apper til lockscreen som kan hjelpe deg med dette.

    Bildene sorteres mellom Kamera/Nedlastet/Screenshot/Vine/Instagram og så videre. Normalt sett sorteres de etter dato med mindre du har importert de (Som noen ganger kan skape litt krøll)

    Her finnes det også flere apper som gjør dette mye enklere og penere.

     

    Her må jeg si jeg ikke forstår helt hva du mener - jeg bruker min Samsung med USB i bilen uten noen problemer. (2013 Volvo V70)

     

    Prisen på S4 ligger på rundt 4-4500 for brukte telefoner. Disse er gjerne ulåste, skal du selge en låst telefon blir markedet gjerne litt mindre...

     

    Jeg gikk selv fra iPhone til Samsung, og i starten var det veldig uvant med nytt operativsystem. Etter jeg lagde om telefonen til "min egen" har jeg virkelig fått ut potensialet med Android og jeg kan helt ærlig ikke si at jeg kommer til å kjøpe noe fra Apple igjen.

    Har du navn på disse appene?

     

    Ny Volvo her ogaå, men bruker spotify.

  2. Kommer meg ikke over denne satans Galaxy S4n!!

     

    Ikke kan jeg ha kameraappen på fremsiden, eller jo, men da kan jeg ikke ha lås på tlf.... tar jo 4 dager før jeg får tatt et bilde

     

    alle bildene sorteres i tusen mapper og sorteres ikle noe i rekkefølge om man ikke stiller dette inn selv hver pokkers gang!

     

    Ikke kan jeg spille av musikk i bilen ved hjelp av usb, det er jo for å koble til data som telefonen forteller meg. VIL IKKE BRUKE AUX!!

     

    Tror jeg må gi meg, bare kjøpe meg en ny iphone. Hvor mye får jeg for denne driten som er låst til en operatør?

  3. http://www.knowyourm...ay-apps-android

     

    Alternativt så kan du sette opp UPnP istedet. Telefonen din er ikke problemet, det er at Airplay er Apple sin greie, og de liker ikke når du bruker andre produkter med deres teknologi.

     

    Om du sier hvilket anlegg du har så kan jeg finne ut om du kan få UPnP satt opp.

     

    Ulåst Galaxy S4

     

    Apple tv kjører jeg gjennom til høyttalerne... og Philips Fidelio 093835

     

    UPnUP er?... bare telefonen holdes orignal.

     

    Jeg kan gå med på å bytte ut apple-tv fordi den ikke brukes til annet enn streaming av musikk, forslag mottas med takk!

  4. Nå har jeg brukt alt av apple i 5 år men endelig tatt steget til Galaxy S4 som har noe mer av det jeg trenger. MEN, jeg får ikke kobla til airplay slik at hele oppsettet mitt med musikk rundt i leiligheten er ubrukelig! !! Er det barejeg som ikke får det til eller er det virkelog så ubrukelig?.... hater forandringer, drittelefon

     

    Enda bedre er det at telefonen må være tilkoblet nett for å laste frem sangene i offline mode selv om alt er nedlastet. Hva er dette android helvettet som er så bra??? Ikke hadde de den uten binding heller, så jeg må bare leve med denne driten i 1 år ellers hadde den vært gone imorgen...

  5.  

     

    Skal ikke påstå at jeg kjenner sjåføren/eieren, men ikke akkurat det beste inntrykket. Bare det å lakkere en norsk registret skyline ROSA er rimelig ille, i tillegg har han ikke gjort det skikkelig (innersiden av dørene samt litt kriker og kroker er enda hvite). I tillegg har han lagt ut en "drifte" film på tuben hvor en kompis kjører etter i fake politibil (som forsovet mistet lappen for å utgi seg for å være politi!!) Dette skjedde selvsagt på åpen, offentlig gate (dog på industrifelt..)

     

    Kan ikke forstå at de ikke fjernet skiltene på bilen...

     

    Passaten din ser skikkelig bra ut nå btw

×
×
  • Opprett ny...