Gå til innhold

Emils.

Medlemmer
  • Innlegg

    20 419
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

Innlegg skrevet av Emils.

  1. Ja, det er scum gjort og ja, det er ekstra kjedelig når man blir berørt, men folk har gjort dette i alle år og gjør det ofte på andre produkter. Eks. sko og elbiler (når det var mangelvare). Noen kjøper nok ikke i interesse av et videresalg, men når man ser man kan få en tredobling av prisen så skjønner jeg at noen velger da penger fremfor konsollen. 

    Og det virker som PS5 er også konsollen man kan vente på. De fleste spillene som kommer fremover er jo bare en direkte oppgradering av PS4-versjonen.

  2. Selvin skrev (11 minutter siden):

    Helt elendig, også koblet med at flere ser ut til å få allerede i dag, i.e. sendt to dager før andre. De burde i det minste forsøkt seg på følgende:

    • Send ut i kjøpsrekkefølge
    • Eller, send ut basert på hvor folk bor slik at man treffer flest mulig på releasedagen
    • I det minste få sendt ut alt før releasedagen

    Ser ikke ut til at de treffer på noen av de tre - helt lotteri som noen andre sier her. Ufattelig svakt. Men men, Power sender vel heller ikke før i morgen, og muligens ikke Komplett heller, så vi kan kanskje skylde på Sony også oppi dette her da leverandørene tilsynelatende har fått beskjed om at de ikke kan sende ut før releasedagen. Helt idiotisk gitt at konsollen allerede er ute i andre deler av verden. Da burde de heller sagt releasevindu, alt sendes ut innen 18, men man får mellom 18 og 21 nov. f.eks., hva faen er da poenget med å si at release er 19.??

    /rant.

    Nå skal ikke jeg klage mer. Det kommer når det kommer, forhåpentligvis før helga :) 

    De burde jo bare sende i rekkefølge. Hvor folk bor etc. er ikke Elkjøp sitt ansvar og legge til rette for. Da må de evt. ha en avtale med Posten om Expresslevering e.l. Slik de gjør det nå gir de faen i rekkefølge og bare sende ut disk-versjonen først. 

    • Liker 2
  3. Selvin skrev (7 minutter siden):

    Helt idiotisk av Elkjøp, de bedriver jo en voldsom forskjellsbehandling? Skjønner meg ikke på dem. Er flere her som ser ut til å få konsollen allerede i dag. Det ser også ut til å gjelde folk som bestilte senere enn deg (og meg som også bestilte 10:02).

    Synes generelt hele lanseringen er gjort flåsete. De kunne sendt i dag senest og ha pakkene klare på forhånd. Det virker som de er sånn "Ja, den skal sendes på Torsdag så da pakker vi på Torsdag også". 

  4. Bottekott skrev (9 minutter siden):

    Erfaringen fra Xbox lanseringen er at alle som var med i første runde får tilsendt i første runde. Men rekkefølgen på utsending henger ikke sammen med bestillingstidspunkt.

    Flere som bestilte 09:00 fikk sin konsoll sendt senere enn folk som f.eks. bestilte senere på dagen eller dagen etter. Om man hadde gratis frak eller "prioritert" postpakke hadde ingenting å si.

    De brukte vel 2 eller 3 dager på å få alle konsollene ut døra på hovedlageret.

    Vi erfarte også at svar fra kundeservice ifht. levering er ikke til å stole på. Ville ikke kastet bort tid på det før det ev. dukker opp forsinkelser eller andre problemer og man faktisk trenger hjelp.

    Kan være de har tatt lærdom av dette. Lite poeng med køsystem om man gir fullstendig blaffen når det kommer til den store dagen. I tillegg er det ikke akkurat til hjelp for de på kundeservice om de må bruke ekstra kapasitet på å besvare henvendelser fra missfornøyde kunder.

    • Liker 1
  5. URGEMAN skrev (12 minutter siden):

    Jeg ville jo trodd at de som bestilte først får først, men har jo skjønt at det er litt vanskelig å si (kanskje de ikke vet selv?). Men jeg også betalte i Vipps. Du kan jo høre med Elkjøp-chaten og se om din også er en del av de som blir pakket idag/imorgen :)

    De følger køsystemet fikk jeg beskjed om. Hva man har betalt med har ingenting å si. 

    • Liker 1
  6. Skjønner iallfall ikke hva Sony er redd for. At noen får en konsoll EN dag før lanseringsdato? Og da allerede en som er lansert utenfor Europa. Jeg har aldri opplevd at posten klarer å levere noe samme dag som det blir sendt uansett. Iallfall ikke når pakken er sendt fra lager på ettermidagen dagen før. 

  7. Mount kom til Chelsea i 2005, 6 år gammel. Dritkult at han nå slår gjennom. Local lad. Sjeldent og morro

     

    Overgangsnekten kan vise seg å være en "blessing in disguise" om laget bare får tid. Er utrolig gøy (resultatene til tross) å se at ungguttene tar steget opp og viser seg plassen verdig. Er jo helt klart at klubben har hatt gode spillere på akademiet tidligere også, men press på managere da har gjort at ingen har brukt de. 

  8. Like så greit. Når du ikke forsterker et lag som mister så mange spillere fortjener styret å få seg en på trynet så kanskje de kan lære av det.

     

    At Hazard gidder å bruke bort karrieren sin på det defensive laget her fatte jeg ikke, men får nyte de siste 2 mnd med Hazard i Chelsea

  9. Av tusenvis av spillere, uavhengig av nivå, påstår det samme så ligger det helt klart noe i det. Du er vel så langt den eneste som påstår at ikke noe slikt stemmer, men samtidig mener du også at spillet skal inneholde slike ting så alle kan mestre det uten å bruke timer på å lære seg spillet.

  10. Japp. Fjerner de det blir også spillet mer competitivt. Det er latterlig av EA å lansere FUT Champ i et spill hvor du ikke 100% vil ha kontroll. Du kan aldri helgardere deg mot at den du møter har momentum.

     

    Det sier jo seg selv at når de som skal være profesjonelle sier: "Det er ikke mulig å trene". Selvfølgelige satt på spissen, men poenget er veldig relevant.

  11. Jeg leste ikke alt. Stoppet når du mente FIFA ikke burde bli vankeligere. Og det er hovedproblemet til spillet. Har man et latterlig bra lag vil enhver tulling vinne kamper. Det er så og si ingenting som kreves trening før man behersker det. Spillet blir mer og mer autopilot. Og man ser av interessen på twich osv. at spille dør tidligere enn før.

×
×
  • Opprett ny...