Gå til innhold

Wiciwato

Medlemmer
  • Innlegg

    3 261
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wiciwato

  1. E7ite skrev:

    Mangel på dedikerte servere.

    Kvar gong du går inn på spelet må du ta ny helikoptertur som er alt for lang.

    Ting lagrer seg ikkje.

    Mobs oppfører seg heilt rart? Bare står og ser på deg, hopper rundt i skogen.

    Ingen hotkeys. Så når du står og crafter og blir angrepen, så må du legge matten ned på bakken for å dra spydet fram i henda igjen.

    Dette var tynt til å vera Early access, minner mest om ein alpha dei burde ha holdt lukket for utviklere.

    Helikopterturen kan skippes mener jeg å huske. Man må lagre spillet via f.eks et telt. Er ikke noe autosave, var vel ikke det i forrige heller? Mobs skal visstnok ha forskjellig karakteristikk, noen er nyskjerrige osv osv. Nå har jeg ikke spilt så mye så vet ikke om dette er like imponerende i betaen som det de har vist i trailere hittil. Mangel på hotkeys er helt på trynet.
  2. Kjøpte nylig brukt sykkel med "tyverisikre" hjulmuttere. Derfor trenger jeg hjelp til å finne spesialverktøyet som trengs for å stramme disse. Ser ut som et umbrakomønster bortsett fra at den er flat i bunnen. Som et pepperkakehus forfra nesten. Trenger bare en pekepinn på hva jeg bør søke etter, de bør vel ha det på Ebay i værste fall. 

     

    Takk.

  3. Er på utkikk etter ny bærbar da min hp envy 15 dessverre måtte bøte med livet etter å ha plaget meg med uhyre dårlig nettverkskort over lengre tid. Kjøpte denne for 5000 på Expert ifjor. Har vært misfornøyd med den Pga nevnte nettverkskort og UHD oppløsning som er helt nytteløst på en såpass liten skjerm.

    Så nå er jeg på utkikk etter enten en ny eller brukt. Kriteriene mine er mellom 13-15" skjerm, ssd, i5/7, greit med ram og så god byggekvalitet som mulig til en pris på mellom 5-7k. Skal hovedsakelig brukes til skriving, web, filmtitting og bilderedigering. Har snust litt på eldre "pro" maskiner som nå selges til en billigere penge, som denne. http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=73734542 Vil jeg merke at maskinen er 3-4 år gammel og hva er isåfall de store hakene på disse kontra en ny maskin i samme prisklasse?

     

    Hvis dere finner noen gode kupp på finn så er det bare å slenge ut, føler det er vanskelig å bedømme selv når det er så mange faktorer som spiller inn. Takk for hjelpen!

×
×
  • Opprett ny...