Gå til innhold

kbm

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kbm

  1. Hei

    jeg er helt grønn når det gjelder VB.net og lurer på følgende:

    Jeg har lyst å lage en innloggings applikasjon i VB.net hvor jeg skal koble meg opp mot en Access database. Jeg har fått til å koble opp mot databasen når den ikke er beskyttet av passord. Men når jeg legger til passord i Access databasen, så funker det ikke når jeg har med passordet i den såkalte "Connection String". Passordet er "test" på Access databasen.

    her kommer kodebiten jeg har brukt:

     

    Dim connectString As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=c:\db2.mdb; User ID=; password=test;"

    Dim minConnection As New OleDb.OleDbConnection(connectString)

    minConnection.Open()

    MessageBox.Show("ServerVersion: " + minConnection.ServerVersion _

    + ControlChars.Cr + "DataSource: " + minConnection.DataSource.ToString())

    minConnection.Close()

     

    hadde satt pris på om noen kunne hjelpe meg med dette

  2. Wild Tangent kommer med ferdig oppsett for de forskjellige progarmmeringsspråkene(c++, java, Delphi osv.) så det å komme i gang med å bruke det er ikke noe problem. API kallene som grafikkmotoren består av, er godt forklart i hjelpefilen som følger med pakken. Dessuten er det gode tutorials der(desverre de fleste på javascript), spesielt for det å komme i gang. I tillegg har de et forum som er veldig greit å benytte seg av spesielt når man er "grønn". Har funnet ut at det er mange personer der som har startet med programmering i forbindelse med denne grafikkmotoren og som har klart å lage enkle spill uten alt for store problemer. Denne grafikkmotoren er ikke halvparten så komplisert å bruke som feks. DirectX eller Open GL.

     

    Når en først jeg først er inne på Open Gl programmering, er det noen som vet om gode bøker om emnet?

     

    Setter stor pris på om det var noen som kunne tipse meg om noen slike bøker. Har lite erfaring med Open Gl fra før, så bøkene må ikke være for eksperter.

  3. skal kjøpe meg en ny pc som jeg skal bygge selv. Jeg har tenkt å kjøpe xp 1900+ prossessor. Problemet er at jeg tidligere i år kjøpte original 512 mb pc 133 sd-ram til min gamle pc med tanke på å bruke dette i maskinen jeg skal kjøpe nå, men nå finner jeg ikke lenger hovedkort uten integrert lyd som støtter vanlig sd-ram på komplett.no sine sider...er det slik at du ikke kan bruke vanlig sd-ram brikker i hovedkort som støtter ddr-dimm brikker pga fsb hastigheten? finnes det evt. hovedkort som støtter begge minnebrikkene?

     

    har som sagt tenkt å kjøpe alle delene på komplett vil helst slippe å bruke en million i oppkrav ved bestilling fra flere plasser.

     

    hadde sittet pris på om noen kunne gi meg et tips angående hovedkort:)

×
×
  • Opprett ny...