Gå til innhold

mcbeef

Medlemmer
  • Innlegg

    340
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mcbeef

  1. Har kjørt linux på min bærbar en liten stund og det jeg kan fortelle deg er at den er betydelig mer responsiv med linux.

     

    Såvidt jeg kan se er batterikapasiteten nogenlunde lik. Det som utgjør er lystyrken på skjermen...skru den litt ned og du vil få lengre batt.tid.

     

    En annen ting er prosessene som kjører i bakgrunnen. Mindre i linux og de krever også mindre minne.

  2. Heisann, jeg synes brikkene blir litt varme etter en stunds hissig bruk og vurderer derfor og flytte begge 2 til slots 3 & 4 iogmed at de ligger lengst bort fra cpu.

    Noe ytelsetap ved å gjøre dette eller spiller det ingen rolle hvilken slots de står i?

     

    takk for evt svar!

  3. Heisann, jeg legger merke til at det på hovedkortet står "FF" (post code lyset). Jeg har sjekket litt og ser at det betyr - boot attempt - .

    Dette lenge etter at jeg har kommet inn i windows.

     

    Noen som har litt peiling på det her og hva det kan bety?

     

    Det skal sies at jeg har oppdatert bios nylig med siste versjon (26) og at systemet har vært litt buggy siden (oppdaterte først med flashmenu i windows og deretter en "ordentlig" med floppy).

  4. Jeg kjører denne prosessoren med standard vifte; fungerer utmerket og er relativt stillegående, jeg synes den er stillegående ihvertfall.

     

    Temperaturmessig så ligger den på 42 idle og rett i underkant eller rundt 50 under load. Kan nevnes at jeg har et chieftech dragon kabinett med 1 vifte som suger luft ut bak.

     

    Siden du ikke skal overklokke noe særlig så ser jeg ingen grunn til ikke å bare bruke kjøleren som følger med. Bortkasta dineros med ekstern kjøler etter min mening.

×
×
  • Opprett ny...