Gå til innhold

Mikkel™

Medlemmer
  • Innlegg

    5 019
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Mikkel™

  1. når jeg kjøpte så var det egentlig en sak mellom meg og selger. Vi ble enige om hva vi definerte som løsøre og ikke løsøre ved sluttføring av kontrakt. F.eks så hang det igjen en del hyller og lamper etter forrige som jeg fikk med pluss alt av hvitevarer på kjøkkenet. Vaskemaskin fikk jeg spørsmål om men valgte å ikke ta det med siden jeg har en nyere selv, og selger hadde lyst på den gamle.

  2. Kjøp deg en ny spiller med ramme for montering i bilen. Gjorde samme med en 05 passat, er bare snakk om en Iso overgang, spiller og monteringsramme :) Enkel prosess som tar en drøy halvtime.

     

    Til eksempel:
    Jeg hadde en original 2-DIN spiller i min, men bytta ut til Pioneer DEH-80 PRS med "lomme" under. Der var det med iso overgang men ikke overgang for antenne (får kjøpt på biltema eller bilxtra for ca 80 kroner). Så var det bare å koble til strømmen på iso-overgangen slik at den får strøm når du starter, kutter når du kutter tenninga men har en liten standbystrøm for internminne, og stappe den inn i bilen. Presto, usb, aux og bluetooth til en nett sum av ca 3500 kroner. Alt avhenger som sagt av hvilken spiller du kjøper når det kommer til sluttsum. Skal du kun ha USB så kan du komme langt med 8-900 kroner.

  3. Får en ganske ny 4 motion highline passat til rundt 150.000. Går som en traktor men kommer seg fram over alt og bryter sjeldent til aldri sammen. Har hatt min i snart tre år og har aldri hatt behov for hverken startkabler, tauing eller Viking ;)

     

    Pluss at i en Passat har du plenti av plass samtidig som den er billig å forsikre.

×
×
  • Opprett ny...