Jump to content

Möllers Tran

Medlemmer
 • Content Count

  7713
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

572 :)

About Möllers Tran

 • Birthday 07/03/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. I samtlige tilfeller (fra egen erfaring) hvor alder og utdanning sammenlignes med IKT-Servicefag faglærte og IKT fra høyskole/universitet er det de faglærte som har en faktisk relevant kompetanse og arbeidserfaring som utklasserer den høyskoleutdannede. Det er ingen problemer å få jobb i IT bransjen med fagbrev. Her teller interesse og sertifiseringer langt mer enn høyskoleutdanning som gjerne ikke sier noen ting om hvor en har personen kompetansemessig. Jeg er selv 21 og jobber som konsulent på fast lønn på underkant av 400 000 i året.
 2. Spesifikasjoner har ikke en skiiit å si i 2014 sålenge en er på toppmodell segmentet... At folk henger seg så mye opp i det... shakes my head* Eneste unntak er til dels kamera og skjerm, men selv der begynner tallene å bli overflødige. DEt er mange telefoner som har bedre specs enn min Nexus 5. Men hvor mange slår den på en god opplevelse?
 3. Da jeg gikk IKT-Servicefag var inntrykket mitt som forventet. Der er det SPESIELT preget av at om du ikke har noen interesse for faget, så vil du heller ikke lære mye. Det er et såppas kort skoleår, så om du ikke følger med intenst eller allerede har en brennende interesse for faget, da er sjangsen for at du fortsetter i faget liten over 50% av klassen min var ikke engang interessert i IT, men ville bare ha noe å gå på det året... *smh... Og en lavere prosent av de som var delvis interesserte har gått videre i faget i form av lærling eller jobb etter lærlingsløp. Selv var jeg fornøyd med IKT året, og syns vi lærte mye av den grunnleggende gode infoen, som topologier, basiske nettverk og de logiske delene av et fungerende windows domene nettverk. Vi var også innom virtualisering av maskiner, og bare den biten er gull verdt i dag å ha vært borti. Det skal sies at jeg ikke var fornøyd med _hvordan_ det ble lært bort, men det er helt avhengig av lærere og skole. Det var mest stikkord på temaer, så fikk en lese det opp nøyere på egenhånd om en ønsket det.
 4. Hva med å sjekke med produsenten før dere trekker konklusjonene?
 5. har bittelit troen ja, men det spørs hvor dypt Android app integrasjonen går. Ser for meg at app developers må gjøre om kode for at det skal fungerer optimalt med Sailfish. Tenker da på api-ting som notifications, bakgrunnsapps etc.
 6. Skjønner fortsatt ikke oppstyret. Fokusér på opplevelse, ikke tall.
 7. Når jeg var mindre, var legoklosser en valuta blant søskenflokken. Må det også skattes?
 8. Heller et litt småproft selskap med skikkelig infrastruktur som skal få titte på hva jeg gjør, enn et par kvisete nttenåringer i "mamma's kjeller".
 9. Et godt steg i riktig retning er å ikke være arrogante krek som kun er ute etter forbrukerene sine penger og absolutt ikke noe annet.
 10. Den får nok det, men kanskje ikke offisielt.. Tar ikke lange tiden før kloke hoder på xda forums har lagd en fin ROM basert på stock Kitkat. Galaxy Nexus'en min har gjort en god jobb i to år. Nå er det på tide å bytte ut med storebror Nexus 5
 11. Privatpersoner utgjør nesten ingenting på disse grafene iforhold til store bedrifter. Det er utrolig mye styr og vanskeligheter med å følge nye OS hele tiden, både for programstøtte og support for brukere sin del, derfor mange gjerne venter 1-2 Windows versjoner før de hopper på. Jeg liker personlig Windows 8 og Server 2012 veldig godt, men å flytte over 1000 brukere over på den platformen som er "nytt og farlig" i et mijø av brukere gjerne opp i litt eldre garde er et mareritt jeg helst ikke vil se for meg
 12. Og under artikkelen er det en svææær annonse fra Eizo på akuratt samme skjerm....
×
×
 • Create New...