Gå til innhold

PosteMonopolet

Medlemmer
  • Innlegg

    1 268
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PosteMonopolet

  1. 40 minutes ago, Enmannpaa27 said:

    Noen tips til hvordan normale folk kan bygge opp en buffer på 1.000.000kr?

    Holde forbruket nede og spar alt du kan i aksjefond. Etter hvert har du en buffer på mange millioner som bare vokser og vokser😁

  2. Trist at miljøene for dataentusiaster stadig forsvinner. Kanskje hovedproblemet er at PCen har blitt forbundet for mye med hverdagslig og kjedelig arbeid?

    2 hours ago, Markiii said:

    Det er kanskje også færre "nerder" siden alt er så mye enklere og det ikke er så mye man trenger å sette seg skikkelig inn i. Ting bare fungerer.

    Er nå egentlig bare fantasien som setter grenser for hvor avanserte ting en kan gjøre med PCen. Noen nerder liker for eksempel å programmere eller designe noe.

  3. 18 hours ago, Kaplan said:

    Ingen av de linkene sa at det er eller blir forbudt å fyre med ved. Det er noen forbud mot spesifikke fyringsmåter eller med utdaterte ovner, og særlig i tettbygde strøk, men utover det tror jeg vi kan konkludere med at du farer med skremselspropaganda.

    https://www.faktisk.no/artikler/0vpx2/nei-store-og-eu-vil-ikke-forby-vedfyring

     

    18 hours ago, Jarmo said:
    • Ved er en fornybar ressurs, og vedfyring er derfor 100% klimanøytralt. CO2 som frigjøres ved forbrenning, tas opp i trærne – og inngår i det naturlige CO2-kretsløpet.

    https://www.nrk.no/viten/vedfyring-verre-enn-olje-pa-kort-sikt-1.13154676

    Får håpe det er lovlig med vedfyring i all fremtid, men en vet aldri hva våre uforutsigbare politikere finner på i løpet av det grønne skiftet.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...