Gå til innhold

isdoda

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av isdoda

  1. Hva skal du bruke kameraet til? Det er det første du må spørre deg selv. Da er det også lettere for andre å gi råd.

    Selv har jeg kjøpt meg et Canon A40 for første gang, det kom i posten i går. Jeg er fornøyd med kameraet, bortsett fra at det var større enn forventet. Det gjør at jeg er usikker på om jeg gjorde det rikige valget, for halve poenget var at kameraet skulle være relativt lite.

    Men ellers så er det et tipp topp kamera. Jeg har ikke skjønt meg helt på alle disse manuelle funskonene enda da.

    Hvis du vurderer A20 ville jeg råde deg til å kjøpe A40 i stede. Det koster omtrent det samme, men er en oppdatert verson.

  2. Quote:


    Den 2002-06-27 08:31, !Andreas! skrev:

    Digitalkamera.no sitt forum er elendig! Bare masse kjedelige folk som ikke gidder å svare skikkelig, viss de svarer i det hele tatt da. "Nei det har vi sagt før. Nei det står i en guide" Bare svar på spørsmålet vell!


     

    Jeg må si at jeg er dypt uenig! Da jeg oppdaget dette forumet ble jeg positivt overasket på alle måter, både på det av vi får svar fra en mer eller mindre ekspert (mlwirak) og måten det er bygd opp på.

     

    Jeg synes også at det er greit å få svar om hvor man burde lete, det er ikke altid jeg har tenkt på den tanken selv.

  3. Jeg tankte jeg skulle kjøpe powershot A40 og har hørt at none har fått med lader. Da jeg spurte MPX.no om det fulgte med henviste de meg til canons produktinformasjons side: http://www.canon.co.jp/Imaging/PSA40/PSA40_5-e.html hvor det sto at dette ikke fulgte med.

     

    Stemmer dette?

    Dere som evt. Har fått med lader hvilken butikk har dere brukt?

     

    [ Denne Melding var redigert av: isdoda på 2002-06-24 09:56 ]

  4. Jeg skal kjøpe meg canon powershot A40. I og med at jeg ennå ikke har funnet en butikk som selger det, så vurderer jeg å kjøpe det på nettet. Men så lurer jeg på hvilken nettbutikk jeg skal velge. Jeg vil jo at kameraet skal være så billig som mulig, men også til å stole på. Er det noen som har noen råd og erfaringer fra eksempelvis: Databutikken.com, ITButikken, MPX, PCutstyr.no osv?

×
×
  • Opprett ny...