Jump to content

keem85

Medlemmer
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 :)
 1. Lurer på hvordan i alle dager de kan klare å toppe BOTW. Det var helt suverent på absolutt alle nivåer. Har aldri opplevd noe liknende.
 2. Vil bare understreke for alle som leser at det ikke er det samme teamet som lagde AI som jobber på Blackout. Det var et veldig særegent preg over kvaliteten på AI som jeg neppe tror noen andre klarer å leve opp til.
 3. Holdninger? Hvis vi skal dra den, så hva med å ta hensyn begge veier? Du viser jo negative holdninger selv her. Det bilde ble publisert av gamer på forsiden nettopp for å skape en debatt og en reaksjon. Mangfold? Mangfold betyr ikke at man skal få trykket homofile og lesbiske scener rett opp i ansiktet av passiv aggressive mennesker,..: "Se på det her!! Jeg viser deg det for å skape en reaksjon hos deg.. Men nåde deg hvis du ytrer deg om det!!".. Å ikke ønske å få slikt trykket opp i ansiktet mitt på forsiden til gamer betyr ikke at jeg misliker mennesker som er av en annen legning. Det har i grunn ingen ting med holdninger å gjøre.
 4. Skjer med gay picture på fremsiden? Ikke alle som har lyst til å se det der...
 5. Dette her var gøy lesing! Slike artikler med subjektive meninger er gøy å lese!
 6. Dette spillet er helt fantastisk i VR. Puslespillene er nok litt i overkant vanskelig for min smak, og måtte av og til ty til walkthroughs.
 7. Hei Gamer! Takk for god og utfyllende svar Jeg håper dette vil endre seg i tiden som kommer fremover. Det er også en god del AAA spill som har kommet til Oculus i det siste som fortjener oppmerksomhet, for eksempel Lone Echo. Dette er bare ett eksempel av flere.. Jeg kan se problemet på Vive fronten, fordi det er ikke utviklet like mange polerte spill til denne plattformen enda. Men også Oculus Home spill fortjener oppmerksomhet selvom de er eksklusive for øyeblikket. Disse kan også testes av deres anmelder ved å bruke Revive. Men hold gjerne litt utkikk fremover hvis dere finner ressurser til det. Jeg tipper at i det lange løp så vil VR bli ganske stort, så det vil jo være litt klokt av dere å satse litt på det
 8. Jeg synes det er rart at dere nesten aldri skriver om noe som er VR relatert. Det skjer ufattelig mye på VR-fronten, og det kommer stadig ut nye spill. Det er som om dere lukker øynene for noe som er i ferd med å bli veldig stort.. Mitt liv som gamer har endret seg etter VR kom på markedet. Har vært med på dette i mange år, siden tidlig developer kit tiden. For meg så er det nesten kun VR som gjelder, og jeg savner virkelig at dere skriver mer om dette.
 9. Jepp, samme her. Jeg er i kontakt med utvikleren nesten hver dag. Vi har luket ut en bug med Thermal Expansion. Jeg kontaktet utvikleren av modden og satte dem i kontakt, og de fikk løst problemet. Har nå en ganske heftig modda Forge-server som støtter Vivecraft og shaders På det litt særegne plan, så er en av mine favoritter også X-Plane i VR. Det går kanskje ikke under gaming, men jeg har klart å hente ned satelitt-data og topografi data og snekret sammen fotorealistisk scenery ut av det. Har lagt ut en demo her: https://www.youtube.com/watch?v=v4OL92eG96o . Har hentet ut hele Sveits, og jobber med Norge nå.
 10. Dere er rimelig feilinformert på VR fronten da, seriøst.... RIft er like kapabel som HTC sin løsning når det kommer til romskala. Faktisk har den bedre og mer intutivie kontrollere, som i tillegg til å være lettere å håndtere også har touch kapasitiv overflate som til enhver tid vet hvor fingrene dine er.. I tillegg til at den er like velegnet til romskala, så har den innebygget hodetelefoner, kun én kabel og er mye lettere å ha med å gjøre. Ergonomien er også en god del bedre. Jeg foreslår at dere oppdaterer artikkelen deres litt?
 11. Sjekk ut Critical Strike for Android. Det er en CS klone som fungerer utrolig bra, og den har stor spillerbase.
 12. Har dere en gammel Gamecube versjon av TP, så sjekk ut Tomoya HD prosjektet. Jeg har tilgang til betaen her. Det ser helt sinnsykt ut!
 13. Sjekk Tomoya HD remake av TP. Her snakker vi skikkelig overhaling av spillet. SSAO, shaders, dof, tesselation og snart 60fps oppgradering. Et veldig stort prosjekt som har pågått i lang tid, og som snart er ferdig!
×
×
 • Create New...