Gå til innhold

Rosewell1983

Medlemmer
  • Innlegg

    462
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rosewell1983 sine prestasjoner

68

Nettsamfunnsomdømme

  1. eller de gjør noe som i starwars hvor de nye karakterene tilogmed klarer å overleve en lightsaber langt inn i brystkassen? Feks Joel dør og magisk kommer tilbake som levende....Eller en zombie som identifiserer som levende?
  2. Snufkin: Melody of Moominvalley Engelsk navn på steam
  3. Det er også en tragedie vis disse hvite mennene hadde fått beholdt jobben vis de hadde fornektet sin legning og identitet å kalt seg kjønnsflyter og hatt beep/bap/bop i bio. Ser jo hva mangfoldet har gjort for Disney. Det har vært utelukkende katastrofe. Secretinvasion/indianajones/antman/mermaid feks gjorde at disney alene tapte 1milliard kroner. Fortsetter de slik går de snart konk. De ansatte nylig en "minoritet" som sjef for neste star wars film som er en feminist som liker å gjøre menn "ukomfortable" og hun har kun erfaring med korte dokumentarer ikke engang formell utdanning. Den filmen har floppa allerede før den kommer ut i 2026
  4. Så lenge netflix ikke gjør noe som kan gjøre meg inhabil som statsminister så kan dem legge til så mange spill de bare vil
  5. Men nå er det jo sånn at kvinner og menn eksisterer vel ikke i starfield. Her er det kun body type 1 og 2 som gjelder sammen med feminim og maskulin stemme. Og pronomene da. I praksis vet vi jo ikke om karakteren man har laget er en mann eller dame. Jeg spiller kun med kvinnelige figurer. Nå vet jeg ikke om karakteren er en mann med silikonpupper som har feminim stemme
  6. Jeg trodde pronomen var en bitteliten ting jeg. At det ikke var noe å bry seg om. Men, det stiller seg vel annerledes når respekten går kun 1 vei. Ble transene krenket over å vite noen ønsket å fjerne muligheten til valg av pronomen på sin private starfield installasjon? Jeg selv ønsker å flytte menn og kvinne tilbake i spillet istedenfor "bodytype 1 og 2". Den modden eksisterer vel ikke enda?
  7. Forskjellen er så klart at det om det er to eller flere kjønn kommer helt an på hvordan "kjønn" defineres. Folk flest er kanskje ikke veldig uenige om de faktiske realitetene om kjønn, men det varierer hvilken definisjoner de benytter. Akkurat som at Elvis lever, til den grad man definerer at "lever" betyr at musikken fortsatt spilles av fans. Dette er jo en debatt som er interessant. I denne debatten hører jeg til høyre siden. Jeg sier kjønn er en mekanisme for reproduksjon. Jeg finner det veldig problematisk at de liberale nå sier kjønn er noe man uttrykker og noe man kan velge å uttrykke via valg av klær, hårfrisyre, hobbier osv. Mann og dame er nå flyttet ned til å være "biologisk kjønn". Så når noen sier kun kvinner kan føde, det finnes kun 2 kjønn, menn kan ikke bli gravide osv så øker sjansen for å miste jobb å bli stemplet som transfobisk og miste jobben. Hvor ofte kommer man ikke over slike nyheter i sosiale medier? Jeg finner det veldig problematisk at ord som definerer en materiell og observerbar virkelighet også skal definere å validere ens følelser. Denne sammensmeltingen av 2 verdener er veldig problematisk.
  8. Er et paradoks at de som sier "its not a big deal", hvorfor kan du ikke bruke 2-3sek på å bruke andres preferred pronouns?" plutselig blir intolerante når andre vil installere en mod som fjerner valgmuligheten. Virker som om det å kontrollere ens språk ikke er nok nå går de etter starfield installasjonen din. Dette må da være en del av mangfoldet, nexus mods burde vært tolerante.
  9. jeg kjøpte iallefall spillet 4uker tidlig noe jeg vanligvis ikke gjør nettopp fordi jeg vet JK vil få noe royalties. Hun har med en gjeng å gjøre som ikke bare krever inkludering og anerkjennelse, men total underkastelse for denne nye "religionen".
  10. https://www.vg.no/nyheter/i/Mo6vz0/ivar-39-hadde-plutselig-8-2-mill-paa-konto-her-e-det-no-gaeli Hva tenker dere om dette? Ivar ble juridisk eier av et kontonummer som hadde vært ledig en stund. Tidligere eier har registrert dette på sin konto hos Norsk Tipping. Tidligere eier har ikke tatt seg bryet å skifte kontonummer. Og så ble det til at lottokupong til "tidligere eier" gikk inn. Norsk Tipping prøvde å ringe flere ganger men fikk ikke kontakt. De kom til et punkt hvor de måtte overføre pengene for de må jo stole på at informasjon er riktig. Så ble Ivar midlertidig 8.2millioner rikere. Han valgte å gi pengene ifra seg frivillig. Moralsk riktig. Men hva vis han hadde satt seg på bakbeina? 1. Han er jo juridisk eier av kontonummer som er registrert hos Norsk Tipping 2. I praksis har tidligere eier levert en kupong på vegne av juridisk eier av kontonummer 3. På en måte så kan man jo argumentere for at NorskTipping ga Ivar en gave på 8.2millioner Vis Ivar hadde satt seg på bakbena, hadde han hatt sjanse til å beholde alle pengene?
  11. Håper gamer.no lar det komme mer nynorsk artikler
  12. Jeg klarer absolutt ikke å forstå hvorfor disse tweetene skal være kontroversielle. Jeg så flere av Rowling's tweets på glamour nettstedet og vis de blir sett på som fobiske da er det noen som virkelig må skjerpe seg. Det er skremmende å se hvor lett krenket noen folk blir. Har det virkelig blitt galt å forsvare kvinne som en betydningsfull kjønnskategori? Er det virkelig provoserende å si at en kvinne er en som ble oberservert og loggført som hunnkjønn? Å si at forskjellen på en mann og kvinne er hva kjønncelle man lager? Det virker jo som majoriteten av den gruppen har bestemt seg for å fjerne alle referanser til biologi. Å si en kvinne er "adult human female", å forsvare same-sex attraction og dermed homofili er plutselig galt? what? For meg virker det som om konverteringsterapi har tatt en ny retning. En mann kan jo bare ta på seg en kjole, kalle seg lesbisk, gå etter lesbiske og vips så har vi homoterapi. Et forsøk på å få en same-sex attracted kvinne til å adoptere en hetrofil livsstil Jeg har slutta å støtte regnbuen for det har gått for langt
  13. Jeg synes det er vanskelig å akseptere at samfunnet ser ut til å gå fra å akseptere at folk er forskjellige. Som i at folk beveger hånden annerledes. Noen er mer feminime. Men nå går samfunnet i en retning hvor det blir forventet at man skal bekrefte det hva folk ikke er. At man skal bli sosialt kastrert vis man nekter å bekrefte en usannhet. At man offentlig skal bruke tvungen tale, men privat kan være ærlig. Jeg er veldig redd for at Norge skal bli som Canada. Foreldre som i praksis har mistet myndigheten over barna sine. Skoler som ikke informerer foreldre om hva barna foretar seg. Barn i 13års alder som uten foreldres samtykke kan fjerne brystene sine på foreldres forsikring. Det er trist å lese at en skole med 900 elever så har 6.3% begynt på hormonbehandling og nesten alle er jenter. Man kan jo spørre seg hvorfor. Jeg mener det er fordi jenter har det verre en gutter under puberteten og mye på grunn av gruppepress og lærere som er aktivister som som fremstår som venner og skaper avstand mellom barn og foreldre. Ting begynner å ta av. Jeg synes selv at man ikke trenger å vise aksept for alt. Mye er bare bs. Mye som blir beskyttet av regnbuen som er bare galt.
  14. Jeg er skremt over hvordan denne bevegelsen turer frem. Skal jeg kunne vise aksept for noen så mener jeg at man må stille et krav om at vi alle stiller på samme plattform. Å leve i en observerbar og objektiv verden. Men denne gruppen har inkl såpass mange mennesker som gir avkall på en objektiv og observerbar verden at det virker mot sin hensikt. Jeg kan vise aksept for en transdame og vise respekt for identiteten ved å bruke preferred pronouns. Men en transdame er fortsatt samme kjønn som meg som er "hannkjønn". Jeg kunne sagt mann men velger å si hannkjønn i dettte tilfellet. Er man uenig med den gjengen er man enten transfobisk eller homofobisk. Vis man sier en kvinne er adult human female så er man transfobisk. Bruker man feil pronomen i kommentarfeltet om en mann som føler seg som dame som nettopp har voldtatt et barn. Ja, da er pronomenbruken det mest alvorlige. Det er ikke urimelig av meg å si det er tull å redefinere ord som har allerede blitt definert. Jeg vet godt va en lesbe er. Det er en homofil dame som liker andre damer og jeg vet det automatisk setter grenser. Nå har vi menn som hevder å være en dame på grunnlag av sin identitet og nå søker etter sex med andre lesbiske. At en mann kan være lesbisk nekter jeg å bli med på. Jeg synes det er konverteringsterapi når man forsøker å få en dame til å leve en hetrofil livsstil. Og så har vi denne uendelige kampen med ordkløyveri og anklager om transfobi og at man har genitalie preferanser. Den gjengen som ikke anerkjenner biologi er minst like mye homofobiske som religiøse konservative.
×
×
  • Opprett ny...