Gå til innhold

Tigern73

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tigern73

  1. Ok, takk for tipset  :dontgetit:

    5266740[/snapback]

     

    Har nettopp kjøpt Logitech QuickCam Messenger Plus og det suger big time!

    Jeg har riktignok bare usb 1.1 på pc'n min. Lurer på om bildet blir bedre hvis jeg hadde hatt usb 2.0? Bildet mitt er like dårlig som det i den første posten!

     

    Syns webcam er grovt overprisa og markedsføringa er helt på tryne...

    Superior quality meg i ræva hehe

  2. Lastet ned Firefox her om dagen og digger den siste nyheter fra nrk knappen/bokmerke.

     

    Dagbladet har også en rss feed som jeg gjerne skulle lagt opp på samme måte. noen der ute som vet hvordan jeg gjør det om det er mulig da?

  3. Kan noen forklare meg hvorfor en skjerm med DVI koster såpass mye mer enn en uten?

    Det analoge signalet må jo konverteres til digitalt noe man slipper med DVI. I min verden så tilsier det at man trenger ekstra hardware for å gjøre dette noe som i utgangspunktet burde fordyre en skjerm med analog tilkobling.

    Kan man kjøpe en skjerm som kun har DVI tilkobling billigere?

    Er det bare et sleipt prissettings spørsmål siden kvaliteten på bildet blir litt bedre med DVI?

  4. Er det noen som erfaring med å sette en crt skjerm ved siden av en lcd skjerm i et dual oppsett for eksempel?

    Skjermen min tar kvelden om veldig kort tid og da blir det ny 17' lcd. Mens jeg venter på at de skal synke enda litt mer i pris. Den varslede prisnedgangen lar fortsatt vente litt på seg ser jeg. Så da kunne en slik billig crt være en god venteløsning :!:

     

    Men vil du bli gal i øya av å ha en crt og en lcd ved siden av hverandre, noen erfaringer der ute?

  5. Ble skikkelig glad når jeg så at jeg var sånn ca. midt på treet (ironisk)

     

    Får stort sett ca. 2600 med P4 [email protected] med 768 MB ddr 2100 minne, Sapphire Radeon 9600XT Atlantis. Og da bruker jeg overdrive funksjonen på kortet.

    kan jeg spille Doom3 og Half Life 2 da på en 17' Lcd i native oppløsning?

     

    Mye mer interessant å se hva slags score man har i forhold til grafikk kort, cpu og minne hastighet. Da kan man i det minste finne ut om det verdt å oppgradere det ene eller det andre :hmm:

     

    Skjønner at en slik poll vil bli ganske omfattende, men er det ikke mulig å lage en spørre undersøkelse ala de som dukker opp på nettet av og til? Da får man litt tall og materiale og slikt som man kan kose seg med :dribble:

  6. Jeg har lenge lurt på om jeg skal slenge sammen en pc som jeg har tenkt å bruke sammen med tv'n og stereoanlegget.
    Målet er å kunne benytte den til musikk avspilling, dvd filmer ++ og opptak av programmer som senere kan brennes ut på dvd.
    Har for såvidt alt jeg trenger bortsett fra et skjermkort som kan gjøre opptak av tv sendinger i DVD kvalitet eller i det minste nær dvd kvalitet. Timeslip funksjon står også veldig høyt på ønskelista.
    Er det noen der ute som har noen tips til et slikt skjermkort. Det kan også være i tillegg til mitt gamle radeon kort med tv ut hvis det også kan fungere uten særlige problemer.
    Sånn prismessig så ser jeg etter noe som koster alt fra lite og opp til 1500-2000 spenn.
    Hadde tenkt å basere maskinen på en P4 1.8 GHz siden jeg har en liggende å slenge. Så da må nok skjermkortet/kortet ta seg av encodingen selv i størst mulig grad.

    Takker på forhånd for alle tips. :yes:
  7. hehe...Så jeg kunne spart meg og dere for så mye mas. Vel da får jeg pakke sammen skiten og sende den tilbake. Har noen av dere et godt forslag til router/gateway fra 3Com som jeg burde bytte til? Jeg har kun 11Mbs pc card i maskinen så det er ikke noe poeng med noe råskinn, bare noe som er enkelt og stabilt.

    Uansett takk til alle som stilte opp og hjalp meg. Beklager at jeg ikke viste at dette ikke var en router.

    :blush:

  8. Snakket med kundestøtte på UPC og han sa at jeg bare trengte å ta strømmen til kabelmodemet i 30 sek. så skulle routeren få tilgang. Gjorde som han sa, men den gang ei.

    Når jeg kjører discovery app som følger med på cd'n til routeren så dukker den opp med en ip adr. som ligger i området som kabelmodemet deler ut, men etter at jeg er ferdig med å sette den opp så benytter den sin default ip og null tilgang til internett.

    Jeg har lett og lett etter en måte å clone mac addressen, men det finnes ingen i menyene til den forbaska routeren. Hvis jeg ikke finner ut av det idag så må jeg bare sende hele greia tilbake til PS data.

    Det er denne jeg prøver å få til å fungere:

    http://www.psdata.no/prodSearch.asp?urlAct...tails&IT=101163

    Vil denne fungere med UPC? Noen som vet, eller er det bare å sende den tilbake?

  9. Mener dere at jeg må lure kabelmodemet ved å si at 3Com routeren er pc'n min.
    Eneste stedet jeg tror jeg har mulighet til å endre mac addressen er hvis jeg sier at routeren skal ha fast ip adresse. Men jeg er ikke sikker på om jeg får endret det. Jeg antar dere mener jeg skal klone mac adressen til nettverkskortet i pc'n og ikke wireless kortet!?
    Er det noen der ute som har samme utstyr og lign. problemer.
    Føler meg ikke helt sikker på at det er mac adressen som årsaken.

    :hmm:
  10. Sliter med å få satt trådløst nettverk hjemme hos en kompis.

    Han har 3Com OfficeConnect 11Mbs trådløst router og et pc card fra 3Com til bærbar pc.

    Får kontakt med routeren både trådløst og gjennom tp kabel. Får også logget på for å administrere, men derfra og ut på det store internettet er det full stopp.

    UPC er den heldige leverandøren av internett. Benytter jeg tp mellom pc og kabelmodem så funker det fint. Kobler jeg router og kabelmodem sammen så funker det ikke. Routeren får ikke ip adr. av kabelmodem på samme måte som pc'n. Routeren er satt opp på lan delen til å motta ip adr. automatisk, slik som pc'n er satt opp. Jeg benytter samme tp kabel mellom routeren og kabelmodem og pc og kabelmodem. Også prøvd denne uplink knappen bak på routeren uten at det hjalp.

    Hvordan får jeg fikset det? Kompisen min er desperat og maser hele tida.

     

    På forhånd mange takk...

  11. Jeg er inne på samme tanke. Skal se om jeg ikke kan få tak i ett annet OS, f.eks. XP.

    Jeg har også lurt på om det kan være et problem fordi jeg har installert spillet på stasjon G (G for games). Har vært borti dårlig installasjons rutiner som ikke klarer å installere seg på annet en c:\Programfiler\xxx før.

    Men jeg tror jeg satser på å oppgradere OS'et til XP så snart jeg får tak i det.

  12. Jeg stiller godt på alle minimumskrav som spillet krever. Skjermkortet mitt er også "godkjent" selv om endel gamere her ikke helt skjønner hvordan jeg fikser 30-40 bilder i sekundet :p

    Jeg kjører forøvrig en intel 1.8 GHz northwood.

    Jeg kan være enig i at Win2K ikke akkurat er det beste OS'et for spill, men det skal liksom fungere sammen med Battlefield ifølge spillet selv.

    Jeg skal prøve en gang til å installere alle drivere på nytt, men jeg har vondt for å tro at det hjelper, men må jeg så må jeg.

    Jeg har til og med kjøpt spillet, så det er ikke noe nedlasta hack fra nettet jeg prøver å kjøre.

    Håper andre som har problemer eller har hatt problemer melder seg på her så jeg får spilt dette geniale spillet.

    Jeg har en gammel P2 350 MHz som jeg skal teste i løpet av uka for å se om det klarer å dra spillet rundt uten å kræsje. Gjør det det så blir jeg pissed.

  13. Jeg har nettopp kjøpt meg spillet Battlefield 1942 Deluxe utgaven som kræsjer maskinene min hele tiden. Har oppgradert til versjon 1.5. Så langt jeg kan se så er dette det eneste spillet jeg har som kræsjer slik. Noen ganger fryser bildet og eneste utvei er reset knappen. Andre ganger så starter maskinen på nytt. Jeg har søkt litt rundt på diskusjons forum rundt om og funnet at det er mange som har samme problemer, men det er ingen som har funnet en skikkelig fiks på problemet. Jeg får heller ikke registrert Battlefield fordi jeg ikke får valgt noen kommuner i registrerings programmet og derfor nekter den meg å sende avgårde reg. skjema. Skulle nesten tro det er snakk om ett komplott mot Norske brukere.

     

    Jeg har prøvd nesten alt av drivere på skjermkort og lydkort, men ikke noe har hjulpet så langt.

    Minne er skjekket og funnet ok. HD er defragmentert og checkdisk er kjørt.

    Integrerte lydkortet er disablet både i bios og i OS uten at det har hjulpet noe som helst.

    Jeg tror ikke systemet sliter med varme heller. CPU temp ligger på rundt 45 grader idle og ca. 50 grader ca. 15 sekunder etter kræsj.

     

    Jeg syns det blir for ille at man må ende opp med å kjøpe ny hardware for å spille ett spill som i utgangspunktet brude kjøre fin fint på eksisterende hardware. Vet at jeg ikke har rå spill pc, men grafikken og frameraten er helt grei for mitt bruk inntil videre.

     

    Er det andre som sliter med samme problem? Noen som har kommet over en fiks?

    Jeg har lest at flere mener spillet er dårlig programmert og jeg har hørt at hovedkortet mitt er råttent og vanskelig å ha med å gjøre når det gjelder BF1942.

    Alle tips tas imot med takk og jeg vil prøve å følge opp denne tråden hvis jeg klarer å løse problemet for jeg er sikker på at det er mange andre der ute som har akkurat samme problem.

     

    Følgende hardware er installert i PC'n:

    - 350 W PSU

    - 80 GB WD HD (4 ntfs partisjoner)

    - Samsung DVD rom

    - ATI Radeon 32 MB sdr (7200)

    - MSI 645 Ultra Hovedkort (integrert lydkort)

    - Win2K Pro OS fullstendig oppgradert med alt av SP'er

    - 512 MB Corsair Value 2100

     

    Mvh

    Tigern73

  14. Sitter å vurderer om jeg skal kjøpe denne skjermen da jeg tror jeg har fått ett bra tilbud på denne. Prisen de ber om er 2799+mva.

    Er det noen der ute som har denne skjermen som kan fortelle meg hvordan den er i bruk. Jeg bruker pc'n mest til surfing og litt spilling av og til. Det går stort sett i Actionspill ala Unreal og Need4Speed og slikt.

    Flott hvis noen har noe fornuftig å si om denne eller alternativer. Jeg har ikke tenkt å bruke over 4000,- på skjerm.

×
×
  • Opprett ny...