Gå til innhold

lerkol

Medlemmer
  • Innlegg

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lerkol

  1. Det har gått noen dager nå uten at jeg har fått noe som helst svar fra play.com om den pakken som de sente feil til meg :realmad:

     

    Så.. hva skal jeg gjøre? bare sende den pakka som jeg fikk feil tilbake?

     

    Hvis du logger inn på play, går på order history og trykker på "View Details" så får du opp en side der du blant annet kan sette igang en return process hvis du har fått feil eller noe annet er galt. Disse valgene forsvinner etter en stund, men er der i alle fall noen uker.

  2. Det guitar hero byttet, 2 spill pluss 99kr for guitar hero: world tour + gitar, vil noen av disse spillene funke i byttet:

    Need for speed carbon, Tiger Woods pga tour 07, top spin 2, nba live 06

     

    Det vil de nok. De spillene som ikke kunne brukes var vel PGR3, Prey og Perfect Dark Zero. Byttet selv inn Madden 06 og NBA Live 06 i dag...knakende godt tilbud spør du meg.

  3. Bestilte nettopp The Brave One og Harry Potter og føniksordnene til 99,- per stk fra cdon.com. Begge i det beste formatet (HD DVD :thumbup:).

     

    Har vel ca 40 filmer i bestilling fra fjern og nær som er i bestilling nå, så jeg er redd det kan bli et par dubletter og det blir vanskeligere og vanskeligere å holde styr på hva man har i postgang. Flere som har samme problemet antar jeg...

    Er jo HD DVD bonanza for øyeblikket (så lenge det varer :cry:).

  4. Synes det er helt greit at MS gjør noe med dette. Når det gjelder umoddede bokser som er bannet tror jeg ikke noe på det før det er 100% bekreftet. De fleste av disse er nok folk som ikke vet at de har en boks som er eller har vært moddet. Og det kan være en del. Les f.eks denne kommentaren hos MajorNelson (kort oppsummert har han kjøpt en ny xbox hos bestbuy og returnert den gamle som er utestengt i den nye esken).

     

    Hvordan kan f.eks. EBgames og andre som tar inn brukte konsoller vite at de ikke er moddet? De sjekker sikkert klistrelapper etc. men med litt jobb, bør det gå greit å "fake" dette. Jeg ville i alle fall ikke kjøpt en brukt Xbox.

  5. Litt dårlig bildet, men la gå.

     

    post-1253-1178575961_thumb.jpg

     

    Vanskelig å plukke ut hva som er beste spill, men disse er fabelaktige:

     

    Dead Rising

    Guitar Hero II

    Oblivion

    Test Drive Unlimited

    Project Gotham Racing 3

     

    Andre som er meget gode:

     

    Gears of War

    Call of Duty 2

    F.E.A.R.

     

    Dårligste kjøp er garantert noen av de spilla jeg har som jeg ikke har prøvd. Wild guess må være Eragon :whistle: Av de jeg har spillt kommer King Kong og Prey ganske dårlig ut...

     

    Har langt i fra spilt alle disse...men det kommer vel kanskje en dag (forhåpnetligvis) som jeg i alle fall får prøvd de.

  6. Blir det nok en elite på meg etthvert, ingen dato til når den kommer hit til lands eller?

     

    Mvh,

    Christoffer

    8467993[/snapback]

     

    Var vel snakk om november for europa.

    8468176[/snapback]

     

    Jesus, så seint ja....jaja..for jo god tid til å spre opp penger da :D

     

    Takker for svar :)

    8468213[/snapback]

     

    For å moderere meg litt så har det ikke vært bekreftet fra MS noen dato for Elite i Europa ennå, men det ble rapportert på flere nyhetssider for en tid tilbake om en mulig utgivelse i november.

  7. For Guds skyld, la Otis være første kar man får kutte opp.

    Dead Rising hadde så mange designmessige feilsteg at jeg brukte mer tid på å finne ut hvordan jeg kunne hore ut points enn å faktisk spille. Dette sier trolig mer om meg enn spillet, men Goddamn - det var ødelagt.

    8364041[/snapback]

     

    Jasså? Jeg skaffet meg ikke Dead Rising før nå like før påske og jeg må si det er det klart beste spillet til 360 så langt. Skjønner ikke hvorfor jeg har ventet så lenge. Jeg har vært igjennom et par ganger allerede og kommer helt sikkert til å spille igjennom flere ganger. Save-systemet kan man selvsagt irritere seg over, men så snart man blir litt vant til det synes jeg det gjør spillet enda bedre enn om man kunne savet fritt.

     

    Har stor tro på at Dead Rising 2 også kan bli en knalltittel bare de ikke gjør om altfor mye.

  8. Det hørtes bra ut!

     

    Hvis du tilfeldig skulle gå innom Siba en dag, ville du vært så utrolig grei å tatt et bilde av spillet? Jeg bor på Lade, men jeg er borte for tiden, skal ikke til Trondheim før i påskeferien igjen.  :(

    8187885[/snapback]

     

    Tror ikke jeg skal utover dit med det første nå desverre, så du får bare håpe de fortsatt kjører tilbudet i påska (jeg vet ikke om de har det nå heller forsåvidt da det er ca 2 uker siden jeg kjøpte det der).

  9. Commodore er ikke en konsoll, det er en PC.

    6012120[/snapback]

     

    Commodore er ikke en PC. Det er/var et firma. De broduserte bl.a Commodore 64 GS (Game System) som var en Commodore 64 uten tastatur og med bare cartridge port til cartrigde spill (altå en konsoll). Ellers produserte de CD32 som helt fint må kunne kalles en konsoll (en av de tidligere CD-baserte konsollene som var basert på en A1200).

    6012680[/snapback]

    Niks.

    Commodore lagde datamaskiner (PC'er).

     

    "Commodore is the commonly used name for Commodore International, a West Chester, Pennsylvania based electronics company who was a vital player in the home/personal computer field in the 1980s. The company is also known under the name of its R&D operation, Commodore Business Machines (CBM). Commodore developed and marketed the world's best-selling desktop computer, the Commodore 64 (1982). The company declared bankruptcy in 1994, but since then, there have been several attempts to revive its Amiga systems."

    CD32 er det eneste de har laget som kan kalles en spillkonsoll, så hovedsaklig er Commodore PC'er og ikke konsoller. Ikke noe mer å diskutere

    6012814[/snapback]

     

     

    Hvorfor avskriver du C64GS som en spillkonsoll?

     

    Hva mener du hovedsaklig at et firma som f.eks Sony driver med da? Avskriver du de i spillkonsollbransjen også siden de hovedsaklig driver med alt mulig annet?

  10. dark by design, zipsticken kunne brukes på atari konsoller og commodore konsoller også... Ikke noe å føle seg dum for :D

    6011781[/snapback]

     

    Det ser vel ut til at de bare har tatt med offisielle kontrollere, og så vidt meg bekjent er zip-stick'en produsert av tredjepart. Forøvrig kunne den brukes på Sega Master System også, men bare med en knapp, så en del spill var ubrukelige (de som brukte både A og B knappen).

  11. dark by design, zipsticken kunne brukes på atari konsoller og commodore konsoller også... Ikke noe å føle seg dum for :D

    6011781[/snapback]

    Commodore er ikke en konsoll, det er en PC.

    6012120[/snapback]

     

    Commodore er ikke en PC. Det er/var et firma. De broduserte bl.a Commodore 64 GS (Game System) som var en Commodore 64 uten tastatur og med bare cartridge port til cartrigde spill (altå en konsoll). Ellers produserte de CD32 som helt fint må kunne kalles en konsoll (en av de tidligere CD-baserte konsollene som var basert på en A1200).

×
×
  • Opprett ny...