Jump to content

Croc Man

Medlemmer
 • Content Count

  4325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

514 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Heh, game pass er bra så lenge man har lagringsplass. Også går rotasjonen av spill nokså sakte, så man spiller gjennom det man liker der etter noen måneder. Snakker om PC versjonen da, mulig Xbox er bedre.
 2. Hæ? Nær sagt alt i populærkulturen skal dreie seg om 1-2% av befolkningen? Har mennesker bare en dimensjon, nemlig deres seksuelle legning?
 3. Ja, PS Now er en streamingtjeneste som tillater at man laster ned spillene. Slik sett har jo Xcloud og Stadia mer til felles med PS Now.
 4. Igjen seiler Petter Lønningen opp som den mest historieløse og fantasifulle skribenten på hele Tek-nettverket. Gamcube var langt under Xbox i ren maskinkraft, og at den var kraftigere enn PS2 skulle da vitterlig bare mangle mtp. at den ble lansert nærmere 2 år senere. Ifølge Moore's lov skulle man da se nærmere en fordobling i kraft per dollar.
 5. Nå har dette sikkert blitt grundig gjennomgått i tråden til nå, men jeg tviler ærlig talt på at de holder tilbake 4k blu-ray drev i PS4 Pro for å kunne selge PS5. Jeg blir ærlig talt overrasket hvis PS5 har noe optisk drev i det hele tatt. Ifølge diverse kilder på nettet ville det kostet Sony ca $15 ekstra med 4k BRD is PS4 Pro. Så hvorfor inkluderte de ikke det? Sannsynligvis fordi salget av Blu-ray er forsvinnende lite.
 6. Er hovedsaklig pga multiplayer spill, at man ikke skal få en fordel vs folk på Ps4. Feks Destiny kjører 30fps på PS4, hadde blitt feil å ha 60fps på PS4 pro da! På PlayStation.com skriver Sony at det er opptil hver enkelt utvikler. De skriver det, men sannheten er jo at CPU-en er en framerate-flaskehals i alle dagens konsoller, inkludert PS4 Pro. Så vi kan nok ikke forvente oss noen skikkelig 60 fps oppgradering på PS4 Pro heller.
 7. Jeg er positiv til at Nintendo beveger seg mer og mer over til å bli en tredjepartsaktør. Det er flere grunner til det; først og fremst at jeg ikke liker å ha så masse hardware liggende å slenge. For det andre tror jeg rett og slett at Nintendo også blir et bedre firma av dette - de trenger ikke lenger å lage spill for å selge en liten hvit boks hvis maskinkraft er dårligere enn mobilen min, boksen har jeg allerede, det være seg PC, Playstation eller til og med mobilen.
 8. Føler noe mangler. Vi har Morpheus, som er PSVR, vi har Neo, som er neste konsoll. Hvor er Trinity?
 9. Ingen ting som tyder på det. I en artikkel postet av Eurogamer i går sier de rett ut at "We're months away from the release of PlayStation Neo", noe som tyder på en lansering før jul. Artikkelforfatter Richard Leadbetter er hovedskribent for Digital Foundry og utvilsomt en "insider" i industrien. Hvorfor har ikke Sony sagt noe om lanseringsdato? For å ikke kvele salget av standard PS4 siden alle ville da ha ventet på Neo. Husk også hvordan Playstation-boss Andrew House fortalte at han beundret Apple's stil med avsløring og lansering svært tett på hverandre. Den lekkede presentasjonen sier at spill som lanseres i Oktober skal støtte PS Neo. Så Neo er rett rundt hjørnet.
 10. Høres ut som han kommer til å hate Uncharted med innstillingen din. La ham finne ut selv hva han liker. Snakker om Croc? Må være det mest forhåndsdømmende innlegget eg har lest på lenge. Er da ingenting i veien med "innstillingen" her? Wow. Til TS, er jo bare å la han prøve og se hvordan det går, evt sitte sammen med han og kanskje forklare ting dersom han ikke skjønner alt men alikevel VIL spille. Høres ut som han kommer til å hate Uncharted med innstillingen din. La ham finne ut selv hva han liker. Det er vel ofte slik at om en har funnet noe man liker så vil man dele det med andre. Slik er det vel med mat, reiser og de fleste andre positive opplevelser. Ingen grunn til å finne opp hjulet engang til. Høres ut som han kommer til å hate Uncharted med innstillingen din. La ham finne ut selv hva han liker. Jeez, du høres virkelig ut som en som bør belære andre om innstillinger. Av alle idiotsvar jeg noen gang har fått tar ditt kaka by far. Jeg var bare ute etter tanker rundt om dette er en serie som passer for 10 åringer eller ikke. Jeg har da vel ingen intensjoner om å tvinge guttungen til å spille noe som helst. Det var da veldig til aggresjon jeg fremprovoserte. Det var absolutt ikke min intensjon. Jeg står fortsatt på mitt. Det skal utrolig lite til for at han ender opp med å hate Uncharted.
 11. Høres ut som han kommer til å hate Uncharted med innstillingen din. La ham finne ut selv hva han liker.
 12. Jeg snudde faktisk litt etter å ha spilt et par timer i går. Kritikken min av spillet er den samme, men jeg liker skytingen litt bedre nå. Et sånt spill med mer fokus på platforming og story og litt mindre skyting hadde vært perfekt. Å kalle det skyting er jo å ta hardt i. Men kan se for meg at mange som kommer fra FPS-verdenen spiller R&C som et skytespill. Det funker fint, men det kan spilles på andre måter også.
 13. Det jeg mener er voksen spill, skytte spill som Doom 4 fallout 4 er ikke til WiiU, Da tjente sony å mirosoft ikke nintendo att jeg kjøpte spillene til deres konsoller ikke WiiU da. Pokemon Go er på tv nå NRK1 Du mener altså at Doom og Fallout 4 er "voksenspill" mens Mario, Zelda etc. er barnespill? Er det mammaen din som har fortalt deg det? Har forøvrig ikke sett en eneste skytt i verken Doom eller Fallout 4. Svært pedantisk av deg å slå en vits over en t for mye. Forøvrig har han rett, hvert fall fra utviklernes satsning. Doom og Fallout har høy aldersgrense, noe som er bevisst av utviklerne. De kan dermed med rette kalles "voksenspill". Mario og Zelda nevnte han ikke, det var dine ord.
×
×
 • Create New...