Jump to content

Croc Man

Medlemmer
 • Content Count

  4508
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

689 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13692 profile views
 1. Ryktene sier jo at det er med Lockhart MS virkelig vil være gutsy med pris. SerX vil nok være en premium-modell uansett. Selger de den for $499 er det sikkert $100 tap allerede.
 2. Har du noen som helst slags troverdig dokumentasjon på dette? Hvis nei, hvorfor? Hvilken agenda har for å hardnakket påstå en løgn uten noen som helst slags dokumentasjon bak? Tror det skal mer til enn en tilfeldig kritisk tweet for å få seg jobb i spillstudioer som ND og CDPR.
 3. Som markedsleder har vel Sony relativt lite å tjene på å avsløre først, særlig med tanke på at de sannsynligvis har ganske mange pre-orders uten å ha avslørt prisen. Dermed er det bare et spørsmål om hvor mye tap man vil ta på konsollen, selvfølgelig minst mulig men samtidig prise seg jevnt med konkurrenten.
 4. 1: Anita Sarkeesian har aldri vært involvert i en produksjon av Naughty Dog 2: Hva som skjedde med Hennig er ukjent, men ryktet om at Druckmann hadde noe med det å gjøre var oppspinn, i følge journalisten. "Gode poeng" basert på usannheter og synsing?
 5. Dette argumentet er jo ganske utbrukt mtp. at MS har tatt sjanser i 20 år på Xbox, og det er fortsatt en av Microsofts minst profitable avdelinger i et ellers ekstremt profitabelt selskap. For Xbox fansen kan det virke som en trygghet at MS er et rikt selskap, men for toppledelsen i MS er Xbox et produkt som sliter med å holde tritt med konkurrentene - da er det kanskje bedre å satse på gaming i andre sfærer som streaming og abonnementstjenester. Bra siden de fikk bygd opp en stor fanskare og market share, dårlig fordi RROD kostet veldig mye i reparasjon og erstatning. Det hadde sannsynligvis vært verdt det hvis de ikke kastet bort ledelsen med Xbox One fadesen.
 6. Xbox har aldri vært mer profitabelt før denne generasjonen, men alle pengene som gikk tapt under Xbox og 360 har neppe blitt tjent inn. Game Pass taper Microsoft penger på, og Xbox One var en massiv flopp etter suksessen Microsoft hadde med Xbox 360. Istedet for å holde markedsposisjon gav de tilbake alt de hadde vunnet fra Sony under 7. generasjon. Greit å ta med at MS betalte 2.5 mrd USD for Minecraft og at Minecraft uansett er multiplattform.Ironisk nok er det sikkert solgt langt mer Minecraft på PS4 enn Xbox One.
 7. Oi, en youtuber med britisk aksent, alt han sier må jo være sant 😆 Jeg nekter ærlig talt å tro at noen normalt oppegående mennesker biter på det vrøvlet der. Særlig når man kan faktasjekke alt selv på internett.
 8. Hvis VW Boble er den mest solgte bilen gjennom tidene, hvorfor kjøper folk Tesla? Fatter det ikke.
 9. En ting er å bite på en løgn, en annen ting er å fortsette å tro på løgnen mange måneder etter at den er grundig tilbakevist.
 10. Det interessante spørsmålet er jo hvor lenge Microsoft ønsker å blø penger på en konsoll-plattform de ikke tjener penger på, og som faktisk har tapt store markedsandeler siden Phil Spencer tok over. Nå ligger de an til å lansere en konsoll som kanskje er DOA, hvis man skal tro meningsmålinger utført i Storbritannia. Her snakker vi Dreamcast-nivå hvis tallene holder vann. Kan det tenkes at dette er "siste sjanse" for Xbox før avdelingen legges ned? Bare i de siste dagene ser vi jo at MS forsøker distansere Game Pass fra Xbox-navnet så man skal vel ikke se bort fra at MS satser fullt på Game Pass som Netflix for gaming, bare på PC og streaming. Jeg ville i hvert fall ikke tatt sjansen på å kjøpe en Series X nå, bare se hvordan det gikk med Dreamcast, Wii U og Vita. Etter et par år var konsollene "soft cancelled".
 11. Dette høres egentlig helt fjernt ut. Hva er målgruppen for en slik serie? Splinter Cell var i sin tid en meget kompetent stealth-serie, men det er jo 15 år siden den sist var relevant og populær, og det på grunn av gameplay og grafikk, ikke lore og plot. Også en anime? Splinter Cell spillene var semi-realistiske. Dette høres ut som tidenes mismatch. Jeg nekter rett og slett å tro det.
 12. Hæ? Sekiro har objektivt sett det beste gameplayet av alle From-spill. Ble du filtrert?
 13. Når ble vi enige om ordet "mellomsekvens"? Innebærer det alltid et filmklipp, eller kan det være en form for skriptet in-game sekvens med dialog, ala Half-Life 2? Og hva om spillet starter eller slutter med et filmklipp, slik de nesten alltid gjør. Hva ligger mellomsekvensen mellom da?
×
×
 • Create New...