Jump to content

Croc Man

Medlemmer
 • Content Count

  4724
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

846 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14966 profile views
 1. Greit tilbakeblikk, men syns det ble litt mye J&D: TPL, litt lite Jak 2 og nesten ingenting Jak 3 eller X. En interessant observasjon er at grunn-gameplayet holdt seg ganske likt fra Jak 1-3, selv om setting, story og generell tone endret seg nokså markant. Introduksjonen av skytevåpen endret heller ikke noe særlig på gameplayet, spillene var fortsatt en kombinasjon av plattforming, utforsking, puzzles og kjøring/racing.
 2. Ikke foreløpig. Men med den endrede strategien vi ser fra Sony ser jeg ikke bort fra det. Men det kan da også hende at for mange designvalg i Rift Apart ikke lar seg gjennomføre på PS4.
 3. Dette har vært diskutert til døde, og for ett års tid siden sa Sony noe sånt som at de ville satse på PS5 eksklusiver for å utnytte SSDen. De har vel til og med sagt at Rift Apart ikke kunne gjøres på PS4 i det hele tatt. Nå har holdningen snudd. FidelityFX kan bli å redde oss fra enda en konsollgenerasjon med 30 fps. https://www.tweaktown.com/news/79709/amd-announces-its-dlss-competitor-fidelityfx-super-resolution-fsr/index.html
 4. Dette er nok en endring i strategi fra Sony siden PS5 selger så godt at de ikke kan dekke etterspørselen. Da er det mer penger å tjene på å gi ut spillene på begge konsoller. Hvis etterspørselen hadde vært lavere kunne nok strategien i stedet vært å "selge inn" PS5 til forbrukerne ved å gi ut unike next-gen eksklusiver.
 5. Flott intervju, føler denne typen journalistikk har manglet litt i det siste(eller kanskje alltid på gamer.no). Returnal virker som en perle.
 6. https://www.sportspedia.net/world-sport-ranking/ Viper er nok enkelt Norges største esport-stjerne noensinne. Jepp, og med tanke på hvordan sjakk ble en "folkesport" i Norge takket være Magnus Carlsen, ser jeg ikke bort fra at AoE2 kan få litt prime-time på NRK i fremtiden. Uenig her, og AoE2 hadde comp-scene helt fra starten av. Og utrolig nok holdt comp-scenen seg i live helt uten patching og offisiell støtte i perioden 2002-2013.
 7. Dette kan gå veldig bra eller veldig dårlig. Dessverre tror jeg det går veldig dårlig.
 8. Ja, det er definitivt noe rart med grafikken. Men jeg tror det har mer med art design å gjøre enn teknologi.
 9. Dårlig combat pga. kontrolleren? Så det gjelder egentlig alle PS4 spill? Men du liker God of War? Pussig at det oppleves som en grind mtp. at Tlou2 har stor variasjon i våpen, fiendetyper og fiende-sammensetninger. Combat-scenariene utvikler seg gradvis gjennom spillet ettersom mer variasjon i de nevnte elementene introduseres.
 10. Jeg vil nok si at Tlou2 er der oppe med God of War. GoW har kulere setting, bedre soundtrack og større variasjon innen combat. Tlou2 har bedre story, bedre lyd(combat/sniking) og generelt tightere combat-gameplay. Men her sammenligner vi vel de 2 beste story-spillene forrige generasjon.
 11. Som en Playstation-fan som har fulgt med gjennom mange år er nok dette blant de aller, aller kjedeligste presentasjonene de har kommet med.
 12. Gleder meg til å spille dette når PS5 lanseres for vanlige folk.
×
×
 • Create New...