Gå til innhold

DannyVice

Medlemmer
  • Innlegg

    767
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DannyVice

  1. Kan jo hende inputlaggen skjer mellom kontroller og PS4, eller inne i PS4'en.

     

    Hva med å prøve å koble opp din PS3 mot 48"-TVen og fifa, og se hvordan inputlaggen er der? Da finner du fort ut om trøbbelet kun er i tven, eller i ps4/kontroller.

     

    Ja koblet opp min PS3 mot 48" TVen og det er samme type input lag. Problemet er at det var ikke input lag på min PS3 før på min gamle TV og PC monitor, men det har blitt det nå. Akkurat som det henger igjen eller at monitoren/skjermen tror den er på Samsung-tven.

  2. Hei,

     

    Jeg kjøpte en Samsung 48 3D Smart LED-TV fra Elkjøp med PS4, Destiny og FIFA 15.

     

    Jeg kjøpte samsung-tven i god tro uten å helt vite hva input-lag er og hvilken påvirkning det har. Men jeg forsto det slik at det skulle holde å skru på "Game mode".

     

    Jeg har fra før av spilt FIFA i mange år på PS3 uten noe form for input-lag på min Philips 32" og BenQ PC-monitor. Men da jeg koblet opp PS4 til Samsungen sleit jeg øyeblikkelig med input-lag på FIFA. Er ikke like merkbart i Destiny og flere andre spill, men FIFA er fortsatt unplayable for meg.

     

    Jeg tenkte da å bruke PS4en og FIFA på enten min gamle 32 tommer eller PC monitor når jeg skulle spille FIFA. Jeg kjøpte HDMI switcher med forskjellige outputs så jeg kan bare switche om til PC monitor når jeg skal spille FIFA.

     

    Men ved min forbauselse så er det nå input-lag på min Benq monitor og min gamle 32 philips TV. Som det aldri har vært før. Jeg koblet også ut switchen og tar direkte HDMI til Benq pc-skjermen og har fortsatt input laggen.

     

    Dette erger meg virkelig og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. All hjelp mottas med stoooooooooor takk :(

  3.  

     

    Elkjøp kjører tilbud på Sony sin nye 48"

     

    Meget god i forhold til pris: http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/KDL48W605BBAE/sony-48-smart-led-tv-kdl-48w605bbae

     

    Spellmessig så kommer den ok ut i tester, men det finnes nok bedre - dette er noe jeg ikke har sett på selv siden jeg bare bruker TV til film/TV, ikke spilling.

     

    Takk! :) På hvilken måte er den isåfall ikke helt på toppen til spilling? :/

     

    Og hvor ser du de testene? :)

     

    Det jeg mener er at det nok finnes TV'er med lavere responstid, som er en fordel for spilling. Denne er visst rundt gjennomsnittlig god på responstid.

     

    Tester:

    http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl40w605b-201404233740.htm

     

    http://www.trustedreviews.com/sony-kdl-40w605b_TV_review

     

    Riktignok av 40" utgaven, men de skal være ganske like og bruke samme paneltype.

     

     

    Åja takk! :)

     

    Hva med feks http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE48H6415XXE/samsung-48-3d-smart-led-tv-ue48h6415xxe#tab-specs

     

    Er så vanskelig da jeg finner ingen reviews på de fleste TVer som den ovenfor :/ Er redd for å kjøpe no som ikke passer til gaming.

  4. Elkjøp kjører tilbud på Sony sin nye 48"

     

    Meget god i forhold til pris: http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/KDL48W605BBAE/sony-48-smart-led-tv-kdl-48w605bbae

     

    Spellmessig så kommer den ok ut i tester, men det finnes nok bedre - dette er noe jeg ikke har sett på selv siden jeg bare bruker TV til film/TV, ikke spilling.

     

    Takk! :) På hvilken måte er den isåfall ikke helt på toppen til spilling? :/

     

    Og hvor ser du de testene? :)

  5. Stopp viftene med fingeren, så finner du fort ut hvem som bråker..

    Kan være en sliten vifte og kulelager.

    Jeg er mer tilhenger av trykkluft enn støvsuger inni pc'n, får gjort en bedre jobb med slikt. Obs; vær forsiktig med trykkluftkompressor (sånn til spikerpistol). Jeg knerta en strømforsyning på den måten, mest sannsynlig pga veldig høyt trykk og litt olje i lufta.. Tydeligvis ikke helt lurt..

     

    Skal jeg stoppe viften med fingeren MENS et spill står og går? Ja, har vært veldig forsiktig. Er ikke no støv som skal irriterere inni der iallefall.

  6. Hei,

     

    Jeg har en Acer PC som jeg kjøpte via komplett for 4 år eller mer siden. Men i de siste årene har den begynt å bråke veldig mye ved gaming. Jeg har tatt å støvsugd ekstremt forsiktig ved viftene og inni pcen, har tatt av selve siden på kabinettet for å se om det er no inni som kan være galt.

     

    Nå har jeg veldig liten peiling på PC generelt, men det virker som viftene fungerer. Da de iallefall går rundt og bråkingen begynner med -en- gang jeg skrur på et spill som krever bittelitt av pcen.

    Prosessor: Intel® Core™ i7-2600 CPU @ 3.40GHz

    Skjermort : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

    Ram: 16 GB

    Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit

     

     

    Hva burde jeg investere i? Jeg føler kanskje jeg burde ha et nytt skjermkort uansett. Men hvordan skal jeg vite hva som gjør at pcen bråker så mye? :/

     

    På forhånd takk! :)

     

×
×
  • Opprett ny...