Gå til innhold

Akrabra

Medlemmer
  • Innlegg

    5 230
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Akrabra

  1. Merkelig at vi ikke får en ekspansjon, men når selve spillet hadde så mange plot tråder gående som måtte løses er jeg ikke overrasket. Er jo 4 - 5 spill inne i Baldurs Gate 3 selv.
  2. Ja, enig. Og blir fort et problem om man, som meg, legger spillet til side noen uker(evt måneder) og ikke husker alt Absolutt. Føler man må ha et lynkurs igjen før man kan spille videre. Sliter veldig med det i Gow ragnarok.
  3. Er det en ting jeg merker meg med nye AAA spill nå er at de stabler systemer på systemer og blir alt for mye å sette seg inn i. Ødelegger flyten i spillet når man får nye ting 3/4 ut i spillet bundet opp i enda et system
  4. Lukter litt av desperasjon her. Syntes ikke de er tjent med å svare i det hele tatt. Er mange som syntes spillet er tregt, kjedelig og ufokusert og jeg er en av dem. Føles så ulikt Bethesda også.
  5. De har jo gitt ut Ratchet and Clank Rift Apart også, samt at de jobber med Wolverine. Syntes Insomniac virkelig pumper ut en del gode titler kontra Santa Monica og Naugthy dog
  6. Revelations gav jo egentlig en veldig fin slutt på både Altair og Ezio sin historie. Mens AC3 var opprinnelig slutten på den moderne historien. Men Ubisoft har jo melket serien til beinet siden.
  7. Viktigste spørsmålet av alle. Er det slanger plassert ut som feller overalt? For det har ødelagt de tre siste AC spillene for meg.
  8. Jeg gjesper selv, men det er på grunn av at spillet er så bra ta jeg ikke fikk lagt meg i tide 🙂 Godt det faller i smak for mange, deg inkludert. Håper jeg får samme følelse når jeg kommer meg videre
  9. Etter og ha bare spilt noen få timer er 7 av 10 ganske generøst. Kan hende spillet plukker seg opp etterhvert, men veldig svak start. Føler en introduksjon virkelig skal få deg på kroken, men det her halvbakt og svakt. Både Skyrim og Fallout 4 til tross for sine mangler hadde en heseblesende start som virkelig dro deg i gang. Har gamepass og betalte litt ekstra for early access så har ikke tapt uendelig, men kunne like greit ha ventet til Torsdag. Spørs om ps5 gjengen mister søvn over det her gjespet.
  10. De to første sesongene av serien var jo ikke akkurat tro til kildematerialet uansett. Eneste grunnen til at det nådde sin popularitet virket til å være at Henry Cavill var så giret rundt rollen og er en yndling blant publikum.
×
×
  • Opprett ny...