Gå til innhold

PVR

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PVR

  1. Er du helt sikker på at det ikke er gjort endringer i innstillingene i kameraet som du ikke er oppmerksom på? ISO, kvalitet, hvitbalanse, osv...

    Og hvordan ser fronten på linsa ut, -er den ren og helt uten riper?

     

    Hvilket kameramerke og -modell er det du har?

     

    Teorien om at skjermen er byttet, eller at det er gjort endringer i grafikkutstyr / -innstillinger på pc'n, kan også ha noe noe for seg.

     

    Innstillingene på kameraet er det samme, linsen er ripe fri. Har et Panasonic DMC-LC70. PCen og skjermen er den samme. Sameligner selvfølgelig med tidligere bilder på samme pc, og ser forskjell.

     

    Min teori er at dagens kamera blir brukt mye mye mer, enn de gamle kameraene. Grunnen til det er enkel, en slepper å fremkalle og mulighetn for å slette. Flere bilder, mer slitasje ;)

  2. PVR, hvor gammelt er dit kamera, og hvor mange fotos vil du gætte på at du har taget?

     

    Hei, jeg har et Panasonic DMC-LC70, det er 3 år til sommeren. Har vært svært fornøyd med kameraet, men det siste året har kvaliteten på bildene blitt tydelig dårligere.

     

    Vanskelig å si hvor mange bilder jeg har tatt, men det er mange. Har 25 Gb bilder på disken no, men det er no slik med digitalt kamera at en tar fort dobblet opp med bilder. For så å slette når en kommer hjem.. Jeg vil påstå at jeg har tatt over 30 Gb med bilder, gjennomsnitt på vært bilde ligger rundt 1.5 Mb. det skulle bli ca 20.000 bilder (Ta forbehold om regnefeil, Mb&Gb er ikke mitt fagfelt) ;)

×
×
  • Opprett ny...