Gå til innhold

Depressure

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Depressure

  1. Test dekningen GODT ( IKKE bare se på dekningskartet ) før du går til anskaffelse av abonnement fra Telia Sonera / Netcom / Tele2 / andre som bruker deres nett. Ikke bare test hjemme hos deg / dere selv, men steder du / dere er ofte også. Det er utrolig på hvilke steder de har dårlig dekning. Også på / i nærheten av relativt godt traffikerte veier for eksempel!

     

    Jeg bor på østlandet i en by med 25 000 - 30 000 innbyggere. Bor i tettbygd strøk, og har så dårlig dekning at samtaler detter ut gang på gang, og datadekningen er som regel bare H / H+. Dekningen ennå nærmere sentrum er like dårlig.

     

    Har kontaktet operaratøren flere ganger, men de nekter for at de kan gjøre noe! Så har du økonomi og dataforbruk til det, bruk noe annet enn de ovennevnte operatørene / de som bruker deres nett...!

     

    Jeg sjekket dekningskartet og gikk for en "jubel-løsning" hos NetCom. 1års binningstid er ikke noe problem når jeg skulle få 8GB med 4G data i mnd for en veldig hyggelig pris.

     

    Det endte med 2G dekning hjemme og på jobb med ett snitt forbruk på 185mb i mnd.

     

    Kundesenteret sa: synn det...

     

    Har nå reservert plass i helvette med evig pinelse + abonnemang til NetCom...

  2. Jeg føler det litt som om jeg ser på en type kreft bekjempe en annen.

    Det kortsiktige resultatet er for så vidt bra, men jeg vil være forsiktig med å juble.

     

    Kreft? Greit at disse gruppene har noen heller tvilsomme aksjoner på samvittigheten, men med tanke på den kraften de har og stiller myndigheter i skyggen med sine aksjoner mot IS, KKK, og TomCrusianerene så blir det bare litt svakt og kalle det kreft....

  3. Bransjen har selv uttalt at 5-6 uker er "rimelig tid", noe som har blitt konvensjon, og som praktiseres. Dette går forsåvidt på det journalisten skriver:

     

    Tidsfristen står ikke skrevet i lovteksten, men det er slik den praktiseres (for dette markedet). Tar avhjelp lenger enn "rimelig tid" kan kunden kreve prisavslag eller heving jfr. forbrukerkjøpslovens §31 og 32.

     

    My Bad.

  4. Hei, dette ser kjekt ut, men som flere har sagt er det jo litt dumt og kjøre på så dyr programvare. Det finnes jo selvfølgelig mest brukere der, men hva med Gimp?

     

    Jeg har klart og lære endel teknikker fra PS tutorials og lignende for bruk i Gimp, men det er ikke alltid like enkelt. (Gimp i seg selv er ikke alltid enkelt, men kraftig hvis utnyttet og gratis/gnu)

  5. Ikke særlig pen kode, men skal virke. MEN det betinger at de 2 første siffrene aldri er tall og at de 6 siste siffrene alltid er tall.

     

    =IF(AND(NOT(ISNUMBER(MID(B2;1;1)*1));NOT(ISNUMBER(MID(B2;2;1)*1));ISNUMBER(RIGHT(B2;6)*1));B2;)

     

    Takk, klurte litt og kom frem til noenlunde det samme, however, av en eller annen grunn blir ikke MID Outputen min godtatt av ISNUMBER og gir FALSE uansett, skal kikke litt mer på denne.

     

    Klare og jobbe meg rundt problemet, (husker ikke helt hvordan) men skal få denne formelen til og fungere til senere bruk.

     

    formatet er egentlig:

     

    aaaa.aa000000

    eller

    aaaaaaaa.aa000000.aa00

    eller

    aa000000.aa00.????

     

    så det er litt av en utfordring, aa000000 er heldigvis noe som går igjen i den kolonna med 5/1000 avvik.

     

    Uansett, takk for hjelpen!

×
×
  • Opprett ny...