Gå til innhold

Snah

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snah

  1. Så om jeg velger Surfprat XL må jeg betale 1090 kroner i måneden, bare for fri bruk av 3G? Alle andre kostnader kommer i tillegg?? :p I dag har jeg Surfprat L med iPhone 4. Inkludert har jeg 3000 ringeminutter, 250 SMS og 1000 MB. Jeg betaler ca. 750 kroner i mnd (+/-).

     

    Surfprat XL inneholder 3000 min (ink oppstart), 2000 SMS og 5Gb data. Med Large har du 3000 min, men betaler oppstart pr samtale.

  2. Lurer litt på hvorfor Wildfire S har bedre brukergrensesnitt? Fordi den har flere startskjermer og HTC sin Sense?

     

    Personlig liker jeg veldig godt hvordan SE har løst dette med startskjermene på den lille skjermen.

    I tillegg så har Wildfire S latterlige 150MB interminne kontra Xperia Mini sine 320MB.

     

    Og husker jeg ikke feil utklasser Xperia Mini Wildfire S på kamerakvalitet også.

  3. I den nye pc suite'n som følger med Omnia HD er det et eget ikon for software update. Jeg tok en oppdatering her for ikke så lenge siden, og det funket like bra som Nokia sin løsning :)

     

    Så ja, her har det blitt forbedringer!

    Samsung har også slik jeg har forstått det forsterket staben sin med konsulenter i Norge, så det skal være mye lettere med oppfølging rundt eventuelle problemer som skulle oppstå enn før.

     

    Har som sagt selv en Omnia HD, en telefon jeg kjøpte meg når min tredje N97 hadde samme feil! Da gav jeg opp og gikk over til denne. Er sykt fornøyd. Ikke hatt noen bugs enda. Nå vurderer jeg litt å selge denne for å ha meg en Omnia II da jeg er litt lysten på å få prøvd ut windows phone 6.5

     

    Men lurer også litt på om ikke jeg skal kjøre på med HTC HD2 (Leo)

     

    ;)

  4. Eneste forskjellen mellom disse modellene er selve menyen og at W710i har mer tilbehør i esken. Skal du kun ha en mobiltelefon og gir blanke f i musikk, så tar du selvfølgelig Z710. Da slipper du den glorete fæle rullemenyen som W710i har også ;) Ellers er de jo så og si identiske... Bortsett fra fargen da. For begge mobilene har jo taster rundt ytterskjermen om jeg ikke husker feil. Og trenger du bedre plass til bilder +++ koster jo 512MB M2 kort ikke mer enn rundt 399,-

  5. Det virker som om man kan legge inn kart, men slik jeg har forstått det så vil man alltid måtte betale for datatrafikken fra mobilen ved bruk. Hvor bra GPS'n funker? Den funker nok helt utmerket, jeg har selv prøvd en wayfinder som jeg koblet opp via blåtann mot N70. Og jeg hadde egentlig ingen nevneverdige problemer, bortsett fra at skjermen ikke var så sinnsykt stor :p

     

    Tror nok at det smarteste er å ha en operatør som har maks pris pr døgn om man har tenkt til å bruke denne funksjonen ofte. Skal selv ha meg N95, men jeg må innrømme at GPS delen er ikke så veldig viktig for meg :) Kommer nok til å leke litt med den, men ikke stort mer enn det.

     

    Til skikkelige reiser bruker jeg heller Garmin Nüvi 660 ;D

    Men om du ønsker så kan jeg prøve å sjekke litt bedre ut hvordan GPS vil være på N95, har litt insidekontakt jeg kan prøve å dra ut litt info av.

     

    Heisann!

     

    Bare lurte på om noen vet hvor bra GPS i N95 er, og om man kan legge inn kart på MicroSD å bruke den nesten like funksjonelt som f.eks TomTom o.l.

     

    Leste på allaboutsymbian at man måtte laste ned kart. betyr det at du har en åpen linje hele tiden for å holde kartet oppdatert, eller laster den bare neste bit av kartet etterhvert?

     

    fikk med meg at det var gratis kart, men skulle du ha tale og detaljer måtte man betale. dette kommer jo evt i tillegg til det teleskapet vil ta for trafikken. og de prisene er ikke akkurat lave. vet ikke om chess og one call har noen øvre grense på 20 kr om dagen slik som telenor og netcom har, men det uansett dyrt.

     

    Så hvis det er noen der med litt inside information, eller bare har lest mer en meg, som kan si om det er mulig å legge in kart på minnebrikke og kjøre utfra det uten å måtte bruke noe datatrafikk.

     

    mvh Ox

    7841198[/snapback]

  6. Om du har lyst til å gi gutten en telefon som gjør at han får hatt det moro med den, så ville jeg kanskje gått for en W300i fra Sony Ericsson som nevnt tidligere her... Den har jeg anbefalt og solgt til mange som ønsker seg en mobil med litt muligheter. Husk at unger nå til dags er vant med teknologi og lærer fort. Denne telefonen har ikke verdens beste kamera, men det duger til mms og moro. Den har god mp3 funksjon, og det følger med både godt headsett, datakabel og 256MB minnekort.

    K610i er god telefon, men skal han få utbytte av f.eks mp3 med den må man også kjøpe minnekort og headsett. Og de fleste som har prøvd å kjøpe seg et M2 kort i det siste vet hvor vanskelig det er og oppdrive :p

     

    Forbruket til en 11 åring er kanskje ikke allverden, så et kontantkort er vel kanskje å foretrekke. Ellers har du greie ting som Djuce Control fra Telenor. Man betaler 200 kr pr mnd og kan ringe og sende sms for alle pengene. Har man ikke brukt opp vil bare resterende sum overføres til neste mnd. Og etter at det har gått 12 mnd kan man jo alltids bare gjøre det om til kort&kontant.

     

    Om du syns den blir for dyr, så kan du alltids kjøpe Nokia 6070 eller Nokia 6103 i ferdig kontantkort pakke. Disse koster 499,- og 999,-

    Eventuelt har du også X660 fra Samsung til 999,- eller Z530i fra Sony Ericsson til 899,-

    Alle er med kontantkort fra Telenor (99 øre til telenor, 1,50 til andre operatører) og er låst i 12 mnd

     

    En siste ting jeg vil anbefale er å fikse frifamilie, så det beste er å velge leverandør du selv har. Det koster ingenting å ha, og da kan han alltid få ringt hjem om han har penger på mobilen eller ikke. Koster 0,- og ha og 0,- i bruk

     

    :)

     

    Lykke til med valget ;)

×
×
  • Opprett ny...