Gå til innhold

Kristian_TT

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kristian_TT

  1. Hvordan kan man få mailene til å legge seg i inbox under personal folders slik som de gjorde når man brukte POP og ikke IMAP. Nå når jeg har byttet til IMAP så dannes det en egen Gmail Folder med div. undermapper. Irriterende fordi hver gang jeg åpner Outlook så er det inboxen under personal folders som åpnes og ikke den under gmail..

  2. Høres det rart ut at pc'en skifter oppløsning ved omstart.

     

    Jeg har et GF 6800 kort som jeg har kobla til en 40" ved hjelp av dvi. Der kjører jeg 1366x768 oppløsning (1:1 pixelmapping). Fikk det derimot ikke til med VGA.

     

    Det jeg sleit med var at spill fremdeles kun ville kjøre i 1024x768. Å lage en egen skjermdriver for skjermen løste det problemet for meg. Det er mulig at det ville løst problemet ditt med at skjermen setter opp oppløsningen igjen etter omstart. (Antar det er derfor den blir "utilgjengelig") Pc'en vil da se på driveren hva maksoppløsning på tv'n er, og vil forhåpentligvis ikke justere den over det.

    7779429[/snapback]

     

     

    Hvordan lager man en egen skjermdriver da? Jeg bruker VGA nå siden jeg ikke har DVI inngang på tven. Men jeg har 2 stk Hdmi, så kanksje jeg skulle testet med det istedet.

  3. Heisann.

     

    Jeg har en 37" Lcd tv som er koblet sammen med skjermkortet mitt som er et Geforce 6800GT. Men jeg får det ikke til å fungere ordentlig. Vis jeg først bruker den vanlige pc skjermen og setter oppløsningen til 1024 X 768, og så plugger i 37"ern så får jeg bilde. Men problemet kommer når jeg skal starte pcen på nytt. Det som da skjer er at oppløsningen endrer seg hele tiden under oppstart, og når den kommer til windows innloggingen står det bare "ingen signal".

     

    Noen her som vet hva som kan være galt, eller som vet hvordan innstillingen skal stå når jeg bare skal bruke 37" som skjerm.?

     

    Mvh

    Kristian

  4. Vil anbefale at du bygger opp en maskin med billig kabinett og nytt hovedkort. RAM og CPU skaffer du brukt fra bruktmarkedet. Skjermkort brukt/demobrukt fra Komplett. Resten av delene skaffer du nye, da det ikke koster så mye. Dette anbefales da du ellers vil få lite maskin igjen for under 4000 kroner hvis alt skal kjøpes nytt.

     

     

    Om du er skeptisk til brukt, satte jeg sammen et raskt system på Komplett.no

    -AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz Socket AM2, 512KB, BOXED m/vifte

    -TwinMOS DDR2 PC5300 1024MB Dual Pack KIT ,w/two matched DDR2 PC5300 512MB CL5

    -MSI K9VGM-V, VIA K8M890, Socket-AM2, m-ATX, DDR2, SATA, LAN, VGA, PCI-Ex16

    -Samsung SpinPoint T166 160GB SATA2 8MB 7200RPM

    -Rebel R325 Sort, 2 X USB 2.0 og Audio, 350W Strømforsyning, 20/24pin

    -Sapphire Radeon X1600PRO 256MB 64bit, PCI-Express,DDR2,Tv-Out,DVI-I,LiteRetail

     

    Dette blir totalt ca 3700,- frakten inkludert er man da fremdeles under 4000 kroner.

    Selv driver jeg og skaffer brukte deler til ny PC nå, og får et Core2duo system med 300 gb harddisk og 2 gb minne for rundt 4000,- når jeg handler noen av delene brukt.. Så dette anbefales :)

    7752838[/snapback]

     

    Ja, jeg får kanskje følge med litt på bruktmarkedet å se hva jeg kommer over. Takk for bra svar..

  5. Trenger en ekstra pc nå og siden jeg ikke prioriterer pc like høyt som mange andre så er budsjettet der etter. Så det jeg har lyst til å bruke på denne pcen er 3500 - 4000.

     

    Og siden dere har litt mer peil på pc enn det jeg har så lurte jeg på om dere kunne sette sammen en pc for meg for denne prisen, vis det overhodet er mulig da så klart.

     

    Det den skal brukes til er først og fremst bare å surfe litt på internett osv, da den skal være koblet til tven min på rommet. Men vil også ha muligheten til å spille spill som CS 1.6, BF 2 og Far Cry f.eks. Mest CS det går i da.

     

    Så vis noen av dere kunne tatt dere tid til å sette i sammen en ålreit pc til meg så hadde jeg satt stor pris på det. Cd rom, skjerm, tastatur og mus har jeg. Så det trenger dere ikke å ta med.

     

    Takker for svar på forhånd

     

    Mvh

    Kristian

×
×
  • Opprett ny...