Jump to content

matshole

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by matshole


 1. Jeg har også H80, min riktignok cirka 14 måneder, men jeg har også lagt merke til en ulyd i systemet. Den beste måten jeg kan forklare det på er et lite klikk, som i en boble som sprekker, cirka 75 i minuttet. Jeg har hatt denne ulyden en stund, jeg tror helt fra siden jeg monterte det for over et år siden, men siden den ikke plager meg spesielt, og kjølingen fungerer feilfritt, så har jeg latt den være.


 2. Jeg har merket meg at Fifa 12 har fått en mye større delay online siden rett rundt juletider, og har feilsøkt en del for å prøve tweeke denne fryktelig irriterende feilen.

   

  MEN, nå nylig oppdaget jeg at det gjaldt hele fifa12 i sin helhet, merket det ved at jeg navigerte i menyene inne i spillet, og så i PS3-menyen om hverandre, og det er helt klart her jeg har et problem. I PS3-menyen er det kanskje 10-20 ms delay, men inne i spillet er det rundt 40-50ms. Er det noen andre som her samme problemet/irritasjonsmomentet?

   

  Da har jeg eliminert tilkobling til internett, delay på bluetooth via kontrollen, og eventuell delay på tv, noe forslag?

   

  Jeg bruker forresten 3.gen ps3 (ikke slim) 80gb, med alle mulige oppdateringer av programvare...


 3. jeg har en selvbygd pc som jeg kjører over to monitorer, en 24" pc-skjerm og en 46" LED. På 46" kjører jeg XBMC for enkel videovisning, men jeg sliter med lav framerate når jeg kjører filmer og tv-serier i 720p og 1080p, uavhengig om jeg spiller av video over XBMC eller VLC. Mistanken er at skjermkortet mitt ikke takler to monitorer, selv om jeg hadde forventet at maskinen taklet det. Jeg har en 4.2 GHz OC i5 2500k prosessor, og et GTX570 SOC skjermkort, med 8GB ram. Nyeste programvare er installert, og samme feilen forekommer.

   

  Forslag? Takk!


 4. Har akkurat hatt et XFX Nvidia GeForce 9800 gtx+ 512mb fra komplett, og det returnerte jeg av den enkle grunn at vifta på skjermkortet var mongo, den ville ikke roe seg ned, selv etter mange timer i standby-modus. Pratet med et par andre med nøyaktig samme kort som hadde det samme problemet, så kortet ble angret og pengene mine returnert. Nå trenger jeg noe i samme ytelsesklasse og som erfraringsmessig er stille, ihvertfall når man ikke kjører tunge spill eller redigeringsverktøy. Noen forslag?

   

  På forhånd takk! Mvh. Mats


 5. Har samme kortet og hatt det "problemet" fra dag 1. (Hatt det i 7 mnd ca.) Det bråker noe så vannvittig hensynsløst. Så fort jeg kjører noe som er grafisk krevende, tar det helt av. Ganske irriterende i lengden hvis man ikke spiller høy musikk for å overdøve susingen..

   

  er nå angret og returert til komplett.no

   

  finnes det et skjermkort der ute med lik ytelse og bedre lydkontroll?


 6. har et XFX nvidia geforce 9800gtx+ skjermkort som bråker en del når jeg spiller tunge spill, og det er vel bare å forvente, men etter spillinga er over, og jeg har hatt pc'n i windows flere timer går ikke hastigheten på vifta ned, og bråken veldig under vanlig bruk. har bare hatt skjermkortet en uke, så jeg vurderer å angre hvis det er et lignende skjermkort som er noe av det samme kvalitetsmessig, og sterkere lydmessig. noen forslag?

   

  mvh. mats


 7. Det er det samme ja :yes:

   

  Ja det er jo hovedsaklig streaming det går i. Etter at jeg installerte dette programmet syns jeg PS3en min ble et komplett mediasenter. Du trenger ikke tenke på hvilke filtyper PS3en kan eller ikke kan lese, da dette programmet omkoder allslags filtyper direkte, uten problemer.

   

  det står jo på datamaskinen som kjører mediaservern også tenker jeg. jeg kjører tversity på ps3'n, og det går fint, problemet mitt er at maskinen min ikke tåler transcodinga som tversity må igjennom for at ps3'n skal klare å spille av mkv, så før jeg legger den inn på tversity konverterer jeg fila til en .vob-fil med et program kaldt "mkv2vob" slik at maskinen min ikke trenger å ta fila onthefly... har spart meg noen varme kuler ihvertfall.


 8. jeg har en relavtivt gammel reciever på mitt 5.0 anlegg hjemme, en jvc RM-SRX6001R, som har sluttet å fungere. problemet er at jeg ikke får slått på recievern i det hele tatt, tenker at det er noe galt med strømforsyningen, grunnet aldern dens.

   

  jeg har to fronthøytalere av typen jamo d-590 med max effekt på 280W, og to bakhøytalere av typen yamaha ns-e55 på max 150W. har også en center av typen yamaha ns-c55 på max 180W.

   

  det jeg nå trenger er en ny reciever og tenker kanskje en sub for å få ut mer bass. jeg er ikke på utkikk etter noe mega-massive greier, men hvis noen har greie på lyd, så kan kanskje noen foreslå noe som vil passe bra med det systemet jeg har fra før.


 9. det er en del fordeler med å kjøpe tv i usa, de har kommet en del lenger i utviklinga der,prisene er lavere, og man får derfor mer for pengene, spesiellt siden dollarern er såpass lav nå, og det finnes billige logistikkfirmaer som leverer fra usa til norge som feks. jetcarrier. det jeg lurer på er om det vil fungere, med tanke på at vi bruker pal-signaler her, og ntsc eller noe sånt i usa, med tv-signaler gjennom en dekoder eller lignende.


 10. jeg har n-kortet, men jeg opplever en del problemer med det, blandt annet med å koble til nettverk og spesielt med spilling over nettverk. det blir my hakking og rot, hvis jeg i det hele tatt får koblet til. noen andre som har (hatt) lignende problemer? jeg vurderer å sende den inn igjen til dell for feilsøk og rep snart.


 11. jøss for en stor tråd! må jo være noen her med erfaringer om hvor lang tid leveringa vil ta? for jeg mener, nå er eta'n min på halvannen måned, og jeg syns selv det virka som en halv evighet! tar det virkelig så lang tid?

   

   

  Når bestilte du? Min bestilling hadde ETA på en drøy måned; bestilte 11/10, antatt levering 13/11. Den ble ekspedert 17/10 og burde etter all sannsynlighet dermed komme rundt 24/10, altså bare to uker etter bestilling. Flere andre her i tråden med omtrent samme datoer, så du trenger nok ikke å være for bekymret. Dell har tilsynelatende fått orden på leveringsproblemene de hadde i sommer/tidlig høst.

   

   

  -foudre

   

  det var godt å høre da at dell bare satt sen dato for å være på den sikre siden, men etter å ha lest litt innover i tråden virker det som det tar lenger tid hvis man bestiller med biometrisk fingeravtrykk-leser og nVidia grafikkort, som jeg gjorde. vil det ha noen innvirkning nå?

×
×
 • Create New...