Gå til innhold

AndreasLie

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndreasLie

  1. Noen som har tips til app eller instilling som gjør at jeg kan sende samtalen fram og tilbake til bt handsfree. Problemet er altså at hvis jeg snakker i tlf og går mot bilen så kobler den over på handsfree'en før jeg har kommet meg inn i bilen. På de forrige tlf jeg har hatt så kan man velge håndsett når den er på handsfree og omvendt.

  2. Creds for flott program leetlady! Håper det kommer mer slike kvalitets apps som gjør hverdagen enklere :)

     

    Takker! :)

     

    Jo... jeg håper det jeg og. Finns ikke så mange norske apper som er verdt å laste ned per dags dato. iPhone blir jo stadig prioritert, og vi Android'ere diskriminert. Men nå som Android fått godt tak i massene tror jeg dette vil endre seg.

     

     

    Litt feedback etter grundigere testing :) Det hadde vært flott med en auto update funksjon. Altså at programmet sjekker jevnlig etter oppdateringer og feks sier ifra når pakka er klar for henting :)

  3. Da har jeg fått testet telefonen i litt over en uke jeg også og er STOR FORNØYD. Beste telefonen jeg har hatt på lenge. Hittil har det ikke dukket opp spesielt mange bugs (eneste er at det tar litt tid før den skjønner at jeg har lest en sms noen ganger), og min lagger ikke når jeg skal legge på. Når det gjelder norsk tastatur som det nevnes at mangler så synes jeg faktisk standard tastaturet funker flott. Nesten alle ord som inneholder æøå skriver jeg med aoa og den foreslår riktig. Resten er det bare å holde inne a på feks og velge å. Mulig jeg er tungvin, men man kan ikke si at norsk tastatur mangler, for det tolker jeg som at den faktisk ikke har æøå i det hele tatt.

    Batteritiden synes jeg også er helt greit. Tok med meg telefonen ut på skitur og kjørte både spotify og Runner (ett gps prog som logger treningsrunder) i tillegg til litt Facebook og mail i pausene, og etter 4 timer var ikke mer enn ca 20% av batteriet brukt. Nå har jeg ikke ladet telefonen siden natt til mandag og den er nå på 55%. Passer på å lukke programmer ordentlig så holder den flott. Eneste man kanskje kan trekke for er at det ikke følger med noe navigasjons program annet enn google maps, men igjen så står man jo da fritt til å laste ned det man vil.

  4. Kjøpte en i går kveld og så langt veldig fornøyd. Er litt apps som mangler når man starter opp for å gjøre enkle ting som filbehandling sette ringetone til en mp3 osv, men dette løste seg jo lett etter en tur i Android marked.

     

    Men hvilket skandinavisk tastatur bruker dere? Jeg lastet ned det første jeg fant på marked og skal teste dette nå. Finnes det noen offisielt tastatur fra HTC med skadinaviske bokstaver?

  5. Her var det mange som hadde problemer med ting som kan løses lett..

     

    1. Alle komponentene skrur seg av når du bytter aktivitet.. Enkelt å fikse, gå inn å sett dem til at de ikke skal skrues av. Mediasenterpcen min skrur seg aldri av når jeg avslutter den aktviteten. Forsterkern skrur seg heller ikke av når jeg bytter aktivitet som bruker en annen kilde på forsterkern.

     

    2. IR sensor til PC. Jeg kjøpte ett Thermaltake Mozart kabinett, dette har innebygget Imon ir sensor og fjernkontroll. Dette fåes også kjøpt løst. Google it..

     

    3. Komponenter som ikke ligger inne. Ligger ikke komponenten inne så legg inn ir kodene selv da vel! Er bare å holde orginalfjernkontrollen mot rompa på Logitechen og trykke på alle knappene du vil ha inn. Slik kan man legge inn ALT som kan styres på ir. feks lerret, switcher, osv

  6. Logitech er og blir best på universal fjernkontroller. Selv har jeg hatt 555 og har en One nå. Begge fungerer suverent. Etter at foreldrene og besteforeldrene mine måtte ha Get boks for å se tv har jeg satt opp 555 til begge for å hindre ørten spm om hvorfor ikke tven funker. Nå slipper jeg det for med Hjelp funksjonen til Logitech løses de fleste problemer. Dette er noe ALLE som har mer enn en fjernkontroll burde unne seg.

  7. Har da blitt en del mobiler opp igjennom årene og de fleste har blitt byttet ut pga at de er utslitt etter ett år. Utrolig å se hvordan utviklingen har gått. Fra å ha en tlf som bare kunne ringe til å ha en tlf jeg er 100% avhenig av i jobben med mail, gps, intenett og alt annet rart. Nesten alle disse telefonene har også blitt kjøpt med binding til samme telenor abonement :)

     

    1.Nokia 1611

    2.Siemens c25 x2

    3.Nokia 3310 (med tøft slangeskinns deksel)

    4.Ericsson R520 (avansert telefon den gang)

    5.Ericsson t68i (mer på service enn i bruk)

    6.Ericsson T610i (byttet ut 2 ganger pga feil på tlf)

    7.Nokia 6680 (funker like fint idag)

    8.Nokia n80

    9.nokia 6233 (ligger å støver ned i en skuff)

    10.Nokia 6500 Slide (Reserve mobil)

    11.HTC 3600 (måtte bare ha den etter å ha testet windows mobil)

    12.HTC S730 (ok, men knotete når man er vant med touch)

    13.HTC Touch dual

    14.HTC Touch Cruise (flott telefon)

    15.HTC Touch PRO (beste jeg har hatt hittil)

  8. spør her siden det handler om det samme. Jeg er helt noob på linux så veldig fint om dere svarer detaljert :) Installerte linux mce på maskina mi igår og etter installasjonen satte jeg i linksys WUSB300N wlan donglen min, men ingen ting skjedde. Hvordan installerer jeg den? er vant til windows så jeg vet ikke om man kan finne noe form for enhetsbehandling i linux for enkelt å installere driver feks. Har driveren på en sub stick for jeg har mista cden.. Tusen takk for svar :)

  9. Hadde ett par små irriterende bugs på maskinen min så jeg tenkte jeg skulle reinstallere den, men det gikk ikke som planlagt..

    Etter reinstallasjon setter jeg i cden til hovedkortet (Asus P5N32 SLI Delux)og setup fila vil ikke starte i denne windows versjonen får jeg opp da. Greit nok, går inn i enhetsbehandling, der står det at 2 PCI enheter, mass storage, lydkort og ett par usb enheter ikke er installert. Klikker på hver av dem og ber dem lete etter driver på cden. Kun driver til mass storage og lydkort blir installert. Det er nok en feil på lydkortdriveren for når jeg installerer den får jeg bluescreen, men med oppdatert driver fra nettet funker det fint.

    Så kommer moroa. Når jeg skal installere wlan usbdonglen min (linksys n) så tar det kjempe lang tid før maskina sier at den ikke kjenner igjen usb enheten, samme får jeg når jeg prøver med en dongel fra SMC også. Eneste den vil lese er en gammel USB 1.0 stick. Dette hadde jeg ikke problemer med sist jeg installerte om pcen. Trodde kanskje det var noe feil på hovedkortet så jeg bootet pcen på xp-partisjonen og der fungerer alt fint.

     

    Noen som har noe hjelp og gi til en som trenger det sårt?

  10. Hei

    Jeg har nå klart å knuse skjermen på Cruisen min for andre gang. Er det noen som vet om det finnes noen fin beskyttelse eller lignende til å ha rundt den? Den kan ikke tåle så veldig mye den skjermen for den har ikke fått så veldig mye juling

  11. Er jo bare å kjøpe hvilket som helst Logitech tastatur med blåtann og koble til. Selv bruke jeg Edge tastaturet til pcen min. Bare gå inn på ps3'en, velg søk etter mus/tastatur, trykk på knappen under tastaturet, tast inn en kode som kommer opp på tven, og vips det fungerer. Når du skal bruke tastaturet mot pc igjen så trykker du på knappen på mottakern i pcen og på tastaturet. Ett tastatur mindre å leve med...

×
×
  • Opprett ny...