Gå til innhold

Uhlan

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Uhlan

  1. Har hatt spillet i noen dager og har spilt en del. Jeg er ikke verdensmester i å se hva som er bug og ikke. Men jeg synes ikke spilleopplevelsen min har vært dårlig i dette spillet. Og det kjører greit på min PC. Har alt på high og oppløsning 1024x768 og de funker helt greit. Mulig det er rundt 15-20 fps. Er ikke så kresen jeg.

    PS: Reviewen var elendig

    7223000[/snapback]

     

     

    Mener den dårlige reviewen var helt på sin plass, den sammenfatter min opplevelse av spillet.

  2. Legger inn svar i rødt jeg for enkelthets skyld...

     

    Det er ikke mitt mål og belære deg i noe som helst, jeg tror heller ikke jeg kan mer om G3 enn deg om du tror det.

    Så fortell meg hvordan du kan bestride en game-review når du har tilbrakt 'maks 20min' i spillet?

     

    kanskje litt lei uvane du har der, jeg er glad for at jeg kan legge fra meg ''dritten'' jeg skaffer.

    Tas til etteretning...

    Har også spart masse penger på og teste før jeg kjøper, det er ikke SÅ mange spill jeg liker, men noen lyser opp for meg, Gothic (1) var en av de få, dermed kom Gothic II, jeg likte ikke det i begynnelsen, avinstalerte det og glemte det, Men jeg la dette bak meg og testa spillet ordentlig, likte det bedre og bedre og har nesten blitt avhengig, det er noe med de spillene som er så utrolig mye bedre enn alle andre, derfor tror jeg det er litt vanskligere for meg og mislike fremtidige spill i serien, kommer heller ikke til og gjenta ''hendelsen'' som skjedde med G2 som jeg angrer veldig på.

    Hva har dette med at G3 stinker å gjøre? Meget mulig at G1/2 er helt råe, men etter min mening har de isåfall ikke klart å overføre dette til G3.

    Den reviewen du linka til irriterte meg nesten siden de tydligvis har satt en person som overhodet ikke liker Gothic-serien og sansynligvis ikke har testa de tidligere spillene og det blir for dumt, jeg vet ikke om det er en liten dritt-side eller en av de store i utlandet men slikt synes jeg de holde for seg sjøl, det blir som og sette meg til og anmelde det neste WOW-greiene som kommer, noe som også kun hadde blitt surr.

    Vel det irriterte meg grundig at andre steder lyver meg opp i ansiktet og sier at dette spillet er en 8 eller 9/10. Get over it.

     

    Gothic er og blir for spesiellt intereserte slik jeg har sett det.

    Om det er så mye for spesielt interesserte (feks at man må tåle uendelig mengder krasj, minne-lekkasjer, bug, glitcher og kort sagt elendige system) så bør de skrive en advarsel på pakken.

    Forøvrig håper jeg du tar deg en tur innom de offisielle jowood forumene og ser hva mange tidligere fans mener - tror G3 kan bli endeliktet for serien. Når tidligere die-hard fans gir utviklerne det glatte lag er det ikke mye å hente gitt.

     

     

    Om du ikke skal knekke cdene når du er ferdig og har CE-utgaven - si gjerne ifra om du skal selge den :p

    Trengs ikke, det er nok haugevis av folk som allerede har lagt sine kopier ut på ebay.

    7220149[/snapback]

     

    Håper du koser deg med G2 istedet, ikke bruk tid på dette, det er det virkelig ikke verdt. Til alle andre: STYR UNNA!

  3. Hvis spillet er så ekstremt dårlig, hvorfor i all verden har du spillt det så lenge?

     

    For meg kjører ingen biler på 2 av 4 sylindere har heller ingen halvfulle melkekartonger ei heller ingen halve bøker, spillet har nemlig fungert så og si smertefritt hos meg derfor klager jeg ikke, grunnen til at jeg ikke har spillt det mer er at jeg for tiden er opptatt med Gothic II og skal runde det etter en lang periode uten det spillet (ble heller aldri ferdig noe jeg skal gjøre noe med nå) når jeg derimot blir ferdig skal Gothic III selvfølgelig spilles og nytes, det er klart at siden det tydligvis er så mange bugs så kunne PB godt ha venta 1-3 mnd. mer med og gi det ut, men og si at spillet uten NOEN bugs fortsatt er ræva og pga. dette aldri skulle gitt ut et spill til blir for dumt.

     

    Hvis det tar like lang tid og bli lvl 48 i G3 som i G2 skjønner jeg ihvertfall ikke hvordan du holdt ut den lidelsen.

     

    Det med hvilket produkt jeg hadde godtatt med like mange feil blir litt feil og spørre meg om da jeg har opplevd færre i dette spillet enn div. andre ;)

    7219475[/snapback]

     

     

    Det høres ikke ut som vi har det samme spillet.

    Uansett skjønner jeg ikke hvorfor du tror du kan belære meg noe særlig om G3 etter å ha spilt det i 'maks 20min'...

     

    Og jeg har holdt ut med spillet fordi

    a) jeg har faktisk kjøpt det, og hadde tenkt å runde det (liten uvane jeg har)

    b) satte håp til at de faktisk klarte å gjøre det bedre med to patcher

     

     

    Men evinnelige crasher, lag fra hel**te, horder med bugs, glitch'er, repitive quester, fullstendig-hinsidig-idiotisk AI og katastrofalt kampsystem har knust all lyst jeg hadde til å fullføre.

  4. Han der var vel en av de som ikke klarte og komme seg igjennom de første 5-10minuttene av de tidligere spillene og dermed hater hele Gothic-serien tenker jeg.

    Det der er ikke en god omtale av et spill, han var kanskje ærlig (utifra sine egne meninger) men veldig misvisende.

     

    Jeg kan ikke si noe om bugs i pillet da jeg kan har spillt det i maks 20min uten og ha merka noe nevneverdig, ''plassen'' er jo helt fantastisk laget da og samme med musikken.

    Det er absoult potensiale i dette spillet spesiellt om de fikser alle du bugsa som snakkes om og får opp ytelsen på en eller annen måte, jeg kan ikke si annet enn Godt jobba PB og Takk for en god serie :thumbup:

     

    edit: Uhlan, har du i det hele tatt prøvd noen av spillene og faktisk spillt de?

     

    edit 2: Velkommen til forumet cymru! tenkte ikke over det med en gang. :D

    7218999[/snapback]

     

     

    Har spilt G3 siden dagen etter det kom ut og har en char på lvl 48, så ja, jeg har lagt 'litt' tid ned i spillet. Har ikke spilt G1 eller 2 men det er uansett irrelevant.

    Review'en er etter min mening helt ok. Ville selv gitt det 3/10 eller maks 4/10 (det ligger på hyllen nå, gidder ikke mer).

     

    Mitjmannen: hvilket annet produkt ville du akseptert var så mange feil med som dette? En bil som går på 2 av 4 sylindre? En halvfull kartong melk? En bok med halvparten av sidene i?

    Fordi om du er fanbåi og har spilt alle spillene og er beredt til å tilgi PB alt i hele verden får være din sak, jeg setter faktisk krav til det jeg kjøper. Og dette er bånn i bøtta. Puktum.

     

    Om spillet har potensiale eller ei gir jeg en god F i, produktet som det er nå er katastrofalt dårlig og har nå gått meg på nervene lenge nok.

    Måtte PB aldri gi ut et nytt spill. (Eventuelt kan spillutviklerne krype tilbake under den steinen de kom fra og gi ut sitt fremtidige møl på en obskur fanbåi-label i inste dusseldorf).

  5. Vel, nå har spillet begynt å krasje så ofte når jeg saver at det må bli liggende på hylla til det blir fikset. Har blitt gradvis værre virker det som. Nå sist fikk jeg en restart av PC-en under en quick-save. Vær så snill å si ifra hvis noen skulle finne noe smart noe som forhindrer dette. Regner med jeg følger med på changelogs for nye patcher som kommer.

    7213116[/snapback]

     

     

    Har samme problemet her, krasjer en gang i timen ca, får opp melding smartheap library: out of memory.

    Får også opp where's the guru meldingen innimellom.

     

    Lurer på hvor mye PB kommer til å betale meg for å være beta-tester? :nei:

     

    Jeg har gitt opp quick-save, saver alltid på ny save, noe ant er bingolotto med dette 'spillet'. :thumbdown:

  6. Har noen noe tips til hvordan klare quest med tough sandcrawlers utenfor 'gull-byen' i ørkenen (er det Ben Sala den heter)? Før jeg får mine i gruvene deres skal jeg ta rotta på disse sandcrawlerne, men det auler jo med dem? Virker ikke som det blir færre, at hulen bare genererer nye? Noen som har samme problem?

     

    For å unngå nærkamp klatret jeg hele fjellet og kom på baksiden slik at jeg har hulen på venstre hånd og kan bruke bue på dem, men jeg skjøt meg tom for piler og bolter, sånn sirka 400stk... Og jeg treffer rimelig ok.

    Talte ikke etter, men tipper jeg downet 30-40 crawlere.

     

    Hjelp? :hmm:

     

    edit småfeil

  7. Hei,

     

    Tror jeg har vært innom hver eneste fighter trainer jeg kan finne, men ingen som vil lære meg å slåss med to sverd. Jeg har blitt master Swordman, og hunting skill er 155 så jeg tror "kravene" skal være innfridd.

    Kan noen fortelle meg hvem jeg skal snakke med? er det noe annet jeg må trene først?

    7173759[/snapback]

     

     

    Dra til Bakaresh sør-øst på kartet. På sydsiden av byen står en kar som heter Silvio, han lærer deg å sloss med to sverd.

  8. Gothic 3 er det verste spillet som noengang er sluppet. Pure and simple. Skulle ønske jeg kunne elske det, grafikken er fantastisk, stemningen ekte og alt det der, men f***skapet funker jo ikke?! Det er kult med Ferrari ass, men etter niende breakdown på vei til butikken kan jeg love deg at du heller vil ha Fiaten...

     

    Jeg kan spille i maks en halvtime så skjer enten...

    a) spillet skjærer seg mens jeg spiller

    b) spillet crasher når jeg loader, eller

    c) spillet crasher når jeg saver.

     

    Det meste ender med at jeg må hardboote maskinen. Hallo? Er dette 2006? De som har programmert dette mølet har virkelig ikke peil på hva de holder på med...

     

    Maskinen har 3gb minne og X1900XT, og jeg blir servert toskeskap som at 'Out of memory' fra en såkalt smartheap library. My ass.

     

    Og da har jeg heeelt styrt unna alt vissvasset de buggset spillet med, det er så mye at jeg ikke gidder ramse opp, men tenkte jeg skulle ta et par jeg ikke har lest her før:

     

    1) har skjønt at spillet skal være realistisk og vanskelig; hvorfor kan jeg da trykke 'I' mens jeg er i kamp og jafse i meg steik, mens de andre sloss videre?? 'Helten' er til og med så realistisk at han må pakke sammen torchen før han spiser.... Ler så jeg griner.

     

    2) hver gang jeg looter noen eller er innom en kiste så hopper viewet ut til 'bakfra' (jeg spiller førsteperson) og han dømrade helten SNUR SEG!! WTF? Har blitt knertet i kamp så mange ganger på dette, man blir helt desillusjonert.

     

    Hvis man ikke kan gjøre dewt bedre første gang kan de f**n meg la være. Alle andre steder er det uakseptabelt å lever fra seg uferdige produkter, hva er så spesielt med piranha b?

    Det selskapet lever på altfor mye cred fra fanboy-skaren.

  9. Skal også ha meg ny PSU og hadde egentlig sett meg ut denne: https://prisguiden.no/product.php?productId=22271

    Er de tre merkene som nevnes i denne tråden bedre valgt en Aspire? Falt for den pga gode brukeranbefalinger.

     

    Har ikke blitt helt klok på PSU'er ennå /har lest litt i guidene), så hva trenger jeg egentlig? Antall 12V railer? På hvor mange Volt?

    Antall vifter? Er tre små 8cm en fordel?

     

    Maskinen ellers er P4 3GHz, 3Gb, Sapphire Radeon X1900XT 1HD+1DVD.

     

    Tusen takk for all hjelp! :yes: Skal snart kjøpe så haster litt ;)

  10. Jess. Temmelig tilsvarende. har hatt problemet med min fortron 400W SE, sinnsykt høyfrekvent piping som kommer når maskina blir varm. umulig å lokalisere, jeg forsøkte å koble ut alt mulig på maskina,endte opp med å teste annen psu - bingo.

     

    har derfor bytta den ut nå. skal sende fortronen i retur, håper bare den piper i testbenken deres!

    6928774[/snapback]

     

     

    Har lignende problem her og, installert Sapphire Radeon X1900XT i maskin med 375W PSU; ved spilling av feks oblivion/gothic3 piper maskinen innimellom, 2ggr i minuttet eller så, antar det er skjermkortet som 'overtrekker' :whistle: strømreservene? Viften på kortet går som besatt.

     

    Skal iallefall ha ny strømforsyning pronto! Og ny kjølevifte! :D Håper det fikser saken!

  11. Hei, og takk for kjapt svar :)

    Har ikke merket noen stabilitetsproblemer nei, men lydnivået er virkelig fælt og blir ganske bekymret når pipingen setter inn - får definitivt følelsen av at noe er gæli.

    Burde nok prøve med lavere video settings og se om det bedrer seg, evt få diagostisert skjermkortet.

    Anbefaling for program for måling av temp osv?

    Vil en bedre og kraftigere strømforsyning være løsningen?

    Feil settings/drivere til kort? (installert det som fulgte med, ikke fått sjekket etter oppgraderinger da kortet ble installert seint igår kveld)

     

    Sorry, men har null peil her! :p Takk for all hjelp!

  12. Jeg har en Dell Dimension 8300 som har en strømforskyning på 250W. Jeg kjøpte meg et Asus GeForce 7600GS skjermkort som ikke fungerer åpenbart fordi jeg ikke har nok strøm. (eller hva?)

     

    Nå har jeg hørt at noen sier det ikke er bare bare å oppgradere strømforskyningene på Dell pcer. Stemmer dette? Er det noe spessielt med de? Eller kan noen her gi meg et tips på hva jeg skal kjøpe for å få dette til å gå rundt. Haster litt, fordi jeg returnerer skjermkortet hvis det ikke er mulig å oppgradere.

     

    Mvh,

    Oddbjørn

    7088370[/snapback]

     

    Hei!

     

    Det er bare å sette inn en standard ATX PSU, ingen problermer (bortsett fra litt saging i kabnettet hvis den nye PSUen har bryter på baksida. Dell 8300 benytter vanlige kontakter, og hovedkortet skal ha en en 20pins kontakt (ikke disse nye 24pins).

    7088504[/snapback]

     

     

    Hei,

     

    da går jeg ut for at det samme gjelder for meg, har en dimension 9150 som har 375W strømforsyning som nok ikke holder for nytt skjermkort X1900XT.

    Ref innlegg her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=650109 :no:

    Hva vil 'standard ATX PSU' si? :hmm:

    Hadde tenkt på denne isåfall: https://prisguiden.no/product.php?product_id=22271

    Noen som vet dimensjoner på sånt, så det går an å sikre seg litt? ;)

     

    På forhånd takk for all hjelp!

     

    (Maskinen forøvrig er standard med P4 3GHz, oppgradert til 3Gb, 1 HD, 1 DVD)

  13. Har nettopp kjøpt sapphire x1900xt, men har problemer med støynivå.

    Kortet er stille ved normal bruk', men når jeg kjører spill ala oblivion og gothic 3 lager viften et sabla spetakkel.

    Har ikke fått testet temperatur osv, men kabinettet er relativt åpent og temp på luft ut av kabinettet virker ikke unormalt høy etter min mening.

     

    Jeg har riktignok satt all eye-candy i spillene på (hadde et crap kort før, så var litt gira på å teste), høyeste oppløsning osv, så det er nok høy belastning, men så er da lydnivået også på linje med da radiatoren på bilen gikk og kjøleviftene der gikk for fullt... :cry:

     

    Etter en stund med spilling med høyt vifte nivå begynner pc'n regelrett å pipe, type kanskje 2 ganger i minuttet? Noen ideer her? Føles litt som å sitte å vente på total meltdown :whistle:

     

    Maskinen min har 375W strømforsyning (selger klarte ikke opplyse om at det er anbefalt at maskinen har 450W... men skjermkortet er koblet mot intern strømkabel som brukermanul på maskinen påstår skal levere 75W peak ettellerannet og det er dette som kreves til skjermkortet (ifølge den utolig latterlige brukerveiledningen som følger kortet).

     

    Håper noen har veiledning her :)

×
×
  • Opprett ny...