Gå til innhold

Bubbadoo

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bubbadoo

  1. Personlig syns jeg PES4 har lengre levetid. Tror man blir fort lei av FIFA2005, har prøvd det, men det syns ikke det er morro nok! PES4 vokser jo mer og mer man spiller.

     

    Det beste med PES er at ingen av målene er like, mange mål kan f.eks komme av tilfeldigheter og rot inne i boksen. :roll:

     

    Målene jeg scorte i FIFA2005 var nesten identiske! Og hvofor scorer man nesten alltid med spissene??Er jo gøy når midstoppern bukker inn et mål på corner. Men neida...forsvaret kommer aldri oppover...men forblir nede ved egen 16-meter.

     

     

    Det som trekker mye ned på PES er de elendige kommentatorene! Rart de ennå ikke har fått dem bedre! :ohmy:

     

     

    Men jeg har valgt PES4 jeg da :w00t:

  2. Jeg har et halvannet år gammelt Sapphire Radeon 9500 Atlantis kort som plutselig har slått seg vrang. Det har funket perfekt til alle spill i 1 år men i sommer fikk jeg et problem.

    Hver gang jeg skal kjøre et spill, fungerer det i et par minutter men så henger alt seg og jeg må starte PC'n på nytt :mad:

     

    Jeg har allerede reinstallert maskinen, lagt inn nyeste drivere osv, men samme problemet fortsetter. Prøvde å kjøre 3Dmark men da hang den seg midt i programmet ...arggh

     

    Skal sies at jeg fikk et sært virus på PC'n i sommer, men dette er rensket vekk (håper jeg)

     

    Lurer på om det er noe fysisk galt med det eller noe annet.....leiligheten var vanvittig varm i sommer pga heten, kanskje det er det....noen tips?

     

    Avinstallere på nytt?

     

    :hmm:

  3. Vel...det er jo det som er så bra med PES3. Det skal være vanskelig. Det nytter ikke å kun prøve å fosse gjennom midtbanen, prøve å drible, og score. Motstanderen leser deg altfor lett.

    Det gjelder å prøve forskjellige angrep. Enten ut på kanten, gjennom midtbanen, eller lange baller opp mot spiss (Semb-taktikk). Finn ut hva som er motstanderens svake punkt...

    Prøv å variere mye. Prøv å sentre oftere med medspillerne, hvis ikke, mister du ballen altfor lett. :thumbup:

  4. Prøvde også FIFA2004 demoen til PC. Hm...jeg ble ikke revet med denne gangen heller. Skuffet nå også. Men det hadde jeg også forventet. Veldig bra grafikk, men spillopplevelsen manglet. Føltes som om alle målene jeg scorte var like. Putte fra 30 meter, no problem. Blei for kjedelig gitt.....

     

    Gleder meg heller til PES3 til PC, har allerede spilt mye på PS2 hos en kompis :woot:

  5. Nå snakka vi om PES3 og ikke om CM4 da :-?

     

    "Problemet" i PES at spilleren ikke alltid møter ballen osv gjør spillet bra! Slik er det ikke i FIFA-serien der man som regel kan løpe og løpe med ballen klistra til foten, trykke som en gal, og score mål. (Nå har jeg ikke prøvd den nyeste FIFA da)

     

    Men jeg syns PES fenger mye mer enn andre fotballspill. Du kan liksom ikke drible av et par spillere med Christer Basma på samme måte som Figo :lol: Det å spille med Norge er jo meeeget vanskelig. Man scorer kanskje 1 mål med flaks (som i virkeligheten).

     

    Men så liker jeg å slite meg til en 1-0 seier også :D

  6. Når det gjelder x-box,PS2 og PC forøvrig blir ikke grafikkortet utnyttet fullt ut, spill kunne blitt gjort mye bedre enn de er nå. Men det har vel med markedsføring og salg og den slags ting.

    Jeg er spent på hva de kunne fått til av spill hvis de hadde brukt alle kvalitene konsollene og PC'ene har i dag....

    De som utvikler spill nå utnytter ikke Geforce4's kvaliteter før om 1 år, så de ligger litt etter grafikkortene!

    Skal hvertfall vente en god stund før jeg skaffer meg Gf4.

×
×
  • Opprett ny...