Gå til innhold

Hossa

Medlemmer
  • Innlegg

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hossa

  1. Ja, begge vil selge bra, men når MS slipper GOW samtidig som COD3 vil de drepe masse potensielt salg. Ikke mange som kjøper 2 ganske like action spill på så kort tid.

    7240086[/snapback]

     

    GoW og COD3 er ikke like på noe helt måte. Begge er actoin spill, men der stopper det.

    Når de som er på vei for å hente GoW ser COD3 i hyllene så kommer de hjem med 2 spill. Samme er det for de som er på vei til butikken for å hente COD3

    7240361[/snapback]

     

    Målgruppen for begge spillene er den samme. De treffer det samme publikummet.

    Så du tror alle som er middels interessert i spill vil kjøpe begge spillene ? Maks 10% tipper jeg vil gjøre det. De aller fleste kjøper ikke mer enn 3-4 spill i året. Ikke alle som legger ut over 1000kr på spill i hytt og pine.

     

    Begge spillene vil tape på at begge kommer ut samtidig. GOW mest fordi Call of Duty er en godt kjent serie og Ola Dunk føler seg trygg på det. Akkurat som han gjør med det bedritne NFS spillet som han kjøper hvert år.

  2. Brukte vanlig TV før jeg leverte den tilbake (maskinen). Synes det var skikkelig dårlig, så akkurat ut som mine Xbox spill.

    7241062[/snapback]

    Hehe - hva slags TV var det? En 12-tommers sort/hvitt? Eller glemte du å ta på brillene som korrigerer -8.0 synet på begge øynene.?

     

    Jeg kjører på en vanlig 32" SDTV og forskjellen er *betydelig* fra 'gamle' Xboxen til 360. Spillene kan overhodet ikke sammenlignes når det gjelder et grafiske.

     

    Jeg er helt lamslått av at noen i det hele evner å komme med den påstanden du her gjør - det første jeg tenkte når jeg fyrte opp PGR3 og Kameo for snart et år siden var nemlig: 'Saaatan så bra det ser ut i forhold til den gamle Xboxen' (som jeg hadde koblet fra en time før og dermed hadde sylferskt i minne'). Jeg har også fyrt opp den gamle et par ganger i ettertid for å runde et par spill jeg ikke var ferdig med og hver gang er det en gedigen grafisk nedtur. Selv på min helt vanlige Panasonic 32" SDTV.

    7241142[/snapback]

     

    Totalt uening. PGR3 så for meg omtrent helt likt ut som PGR2 på vanlig TV. Og spill som Rallisport Challenge 2 på Xbox ser fremdeles bedre ut enn noe 360 bilspill.

  3. Tror ikke dette blir en like stor suksess som mange tror salgsmessig siden de slipper det omtrent samtidig som Call of Duty 3.

     

    Call of Duty er den klart største serien på 360. Tror GOW vil selge dårligere enn COD3. Skjønner ikke helt hva MS tenker med som slipper GOW samtidig.

    7240029[/snapback]

    Synes det blir litt feil å kalle Call of Duty for "den største serien på Xbox 360", når det kun har kommet ett Call of Duty-spill til den. Ja, Call of Duty 2 er det spillet som til nå har solgt best på Xbox 360, men jeg tror Gears of War vil selge bedre enn Call of Duty 3.

    Gears of War har et tungt hype-maskineri bak seg, mens Call of Duty 3 har falt litt i skyggen av dette, i tillegg til at det kommer på samtlige konsoll-platformer, mens GeoW er 360-eksklusivt.

     

    Tror nok begge spillene vil selge bra, men holder en knapp på at GeoW vil selge bedre enn CoD3 på 360.

    7240057[/snapback]

     

    Ja, begge vil selge bra, men når MS slipper GOW samtidig som COD3 vil de drepe masse potensielt salg. Ikke mange som kjøper 2 ganske like action spill på så kort tid.

  4. Tror ikke dette blir en like stor suksess som mange tror salgsmessig siden de slipper det omtrent samtidig som Call of Duty 3.

     

    Call of Duty er den klart største serien på 360. Tror GOW vil selge dårligere enn COD3. Skjønner ikke helt hva MS tenker med som slipper GOW samtidig.

    7240029[/snapback]

     

    Det var dagens utsags

    Gratulere! :w00t:

    Premien kan hentes på ditt lokale postkontor

    7240042[/snapback]

     

    Hva er dette for piss ? Tror du det at Call of Duty 3 kommer samtidig som Gears ikke vil virke negativt på Gears salg ? Tror ikke du helt skjønner hvor stor Call of Duty serien er. COD2 er det klart mestselgende spillet til 360.

  5. Tror ikke dette blir en like stor suksess som mange tror salgsmessig siden de slipper det omtrent samtidig som Call of Duty 3.

     

    Call of Duty er den klart største serien på 360. Tror GOW vil selge dårligere enn COD3. Skjønner ikke helt hva MS tenker med som slipper GOW samtidig.

  6. Sist gang jeg hørte om en Halo-killer var det Killzone.

     

    I say no more...

    7193603[/snapback]

     

    Tja, nå får jo dette allerede 9/10 score og til og med bra score i Japan (som hater FPS spill). 40 (!) player online osv... Ikke umulig dette vil jeg si.

  7. Ja, blodpris for hva som skulle være en råbillig maskin, null DVD film støtte enda den bruker DVD formatet, rådyre kontrollere, så godt som samme hardware om igjen osv er jo totalt tåpelige argumenter i forhold til "støvsugeren" Xbox 360.

     

    Jauda.

    7192997[/snapback]

     

    Ja det er det fordi det er snakk om tv-spel som skal gi oss underholdning. Ikkje ny grafikk eller film. Bare speling. Wii er heilt unikt på det området og det er det mange som er villig til å betale for.

     

    Eg betaler gjerne 10kr meir på byen for Stella Artois enn Ringnes, CB eller Hansa øl. Det gir mindre øl for pengane men meir kvalitet å kose seg med.

    7193303[/snapback]

     

    Så hvis Wii' en din kunne spilt DVD film som alle andre konsoller mener du altså det ville vært et minus. Det ville vært plagsomt. Irriterende.

     

    Javel.

  8. har du hørt utrykket uskyldig inntil det motsatte bevis? det er mer sannsynlig at mgs ikke kommer til 360, enn at det gjør det, inntil vi får noen bevis.

    7193450[/snapback]

     

    Vil ikke si det. 50/50 er nok nærmere sannheten. Som sagt, MGS er ingen særlig eksklusiv serie, og med maaaaange fler 360`er ute enn PS3 maskiner så... Tipper vi ser en port rimelig raskt jeg.

  9. det du sier her er gammelt nytt, og hvis du ser så er det et spørsmålstegn bak setningen.

     

    hvis dette er grunnen til at du sier det er store sjanser for at mgs kommer på x360 så sier du det på meget tynt grunnlag.

    7193347[/snapback]

     

    Ikkenoe særlig tynnere grunnlag enn "utrolig liten sjanse for det" vil jeg si når EGM stiller spørsmålet i bladet sitt.

     

    Var vel ikke så mange som trodde at MGS2 skulle komme til Xbox heller. Og når MGS4 kommer ut til PS3 vil det være langt færre PS3 maskiner solgt enn 360`er. Så økonomisk vil det nok være meget fristende å gi det ut på 360 også.

  10. Multiplayer bildene ? Grafikken var jo utrolig skuffende. Var jo nesten ikke forskjell fra Halo 2.

    7193319[/snapback]

     

    Mener du å huske at de bildene er fra et launch klart Halo 3?

    7193336[/snapback]

     

    Så man skal altså ikke ha meninger om bilder MS gir til pressen ? Ikke min feil hvis de gir ut bilder som ikke representerer det ferdige spillet korrekt. Forskjellene er aldri særlig store uansett.

     

    Så de første Gears Of War bildene helt elendige ut i forhold til det ferdige spillet f.eks ?

     

    Nei.

  11. ? at du syns mgs suger noe helt for jævlig betyr ingenting, de aller fleste er likevel uenig med deg og det nye mgs er et av de mest forventede spillene til ps3.

     

    og det er ikke store sjanser for at det kommer på x360 nei, det er faktisk utrolig små sjanser for det.

    7193201[/snapback]

     

    Nåja.

     

    mediaui5.jpg

     

    Høyre hjørne...

     

    Men det er jo ingen PS eksklusiv serie. MGS spill har kommet til både GC og Xbox.

  12. Virker som ett bra spill, selv om det hadde vært bedre med en link enn å fylle flere sider med quote. Er sikker på at mange kommer til å like det. At det var co-op var iallefall ett stort + for meg, at utviklernes mening at det er bedre å spille co-op derfor får du ikke alternativ å gjøre det online derimot syns jeg var bra unødvendig. Hvorfor ikke gi folk det valget?

     

    Om jeg hadde skaffet dette tror jeg ikke det hadde tatt en stor plass i FPS hylla, ett jeg hadde likt og spile, ja, men ikke en stor slager. Har selv ikke satt meg inn i storyline osv men den virker iallefall som noe litt utenom det vanlig.

     

    Ting som å sakke ned tiden når man sniper virket iallefall kult, men slike ting blir jo sannsynlig ikke mulig å gjøre i multiplayer.

     

    Flere co-op spill derimot er flotte saker  :thumbup:

    7193176[/snapback]

     

    OPM er jo et blad. Så ingen online link. Er vel noen som har tatt seg bryet med å skrive det ned.

  13. sony's halo er vel heller mgs.

    7193151[/snapback]

     

    Huff, nei. MGS suger noe helt for jævlig synes jeg. Dessuten finnes jo det på andre konsoller. Store sjanser for at MGS4 kommer til Xbox 360 også. Halo er jo Xbox eksklusvt.

  14. hva er det du snakker om? tror du bill gates er interessert i spill? han har mer fornuftige ting å bruke tiden sin på.

     

    og hva har dette med saken å gjøre?

    7193139[/snapback]

     

    Han er veldig interessert i spill. Hans favoritt spill er Fuzion Frenzy og han spiller det titt og ofte. Og selfølgelig har han interesse av å hjelpe MS's spillavdeling! Han dukker jo opp ved masse Xbox anledninger.

  15. Hossa: Det er det alle motstandere liker å tro. En grunn til at BG trappet ned i MS var nettopp for å bruke mer tid på organisasjonen han driver sammen med kona. Disse deler ut milliarder av kroner til formål og hjelpeorganisasjoner du ikke vet finnes. Så å krympe alt ned til at han kun skal snyte på skatten er urettferdig og smålig.

     

    Gates fundation gjør veldig mye bra. Foreslå at du bruker 10 min på nettsiden for å lese hva de holdet på med før du kommer med slike uttalelser.

    7193099[/snapback]

     

    Litt rart da ta han ikke kan avse et par millarder til spill divisjonen slik at de kan kjøpe opp det som er av bra spill selskaper.

  16. haha...

     

    du er så jævlig saklig, jævla fanboy

    7192947[/snapback]

    Jaha? :love:

     

    Resistance: Fall of Man virker egentlig ikke som noe svært spesielt, og nettopp dét i seg selv minner meg på mange måter om Halo. Lite valuta for pengene, med andre ord.

    7193013[/snapback]

     

    9/10 er kanskje ikke særlig spesielt, men det er jo en jævla bra score. Jeg tipper dette blir Sony's Halo, hvis ikke større da PS3 mest sannynlig kommer til å selge langt fler konsoller enn Xbox noengang har klart.

  17. Kanskje fordi nesten alle andre rakker ned på Nintendo med tåpelege argumenter som har ingen betydning då det er faktisk spela som vil vinne ein konsollkrig.

     

    Og eg misliker Xbox360 kraftig og det er min eigen meining. Eg har lov til å sei at den bråker som ein stor støvsuger og øydeleggjer spelopplevelsen heilt for meg.

    7192927[/snapback]

     

    Ja, blodpris for hva som skulle være en råbillig maskin, null DVD film støtte enda den bruker DVD formatet, rådyre kontrollere, så godt som samme hardware om igjen osv er jo totalt tåpelige argumenter i forhold til "støvsugeren" Xbox 360.

     

    Jauda.

×
×
  • Opprett ny...