Gå til innhold

Eplefe

Medlemmer
  • Innlegg

    6 813
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Bloggkommentarer skrevet av Eplefe

  1. Knall at du koser deg, Jørgen! Håper det var verdt å forlate oss for! :p

    No, but seriously. Jeg hadde kjøpt en egen grillskrubb. Og det at de griller oppå forsteinede askelag er jo litt. Jaa. Mmmh, delikat. Blir helt sulten her jeg sitter. Men at du som lærling føler det blir litt cocky å vandre inn å si at "Nå er det faenmeg nok! Kan dere se til helvete å holde den forbanna grillskrubben borte ved grillen? Jeg skjønner ikke hvorfor i helvete dere flytte den uansett, dere BRUKER den jo ikke uansett", tror jeg er ganske naturlig. Jeg tror du liker deg veldig godt der, egentlig, du er bare den typen person som liker å ha noe å klage på. Am I right? Jeg traff på Alex i byen hin dagen, og han virket til å kose seg på jobb han òg. Hva er egentlig oddsen for at to piercere slutter for å begynne som kokk samtidig, og så ender opp på samme plass?

     

    Edit: Eller. Alex skal vel ikke være kokk, han går jo film på Noroff eller noe.

    Edit2: Fy søren, jeg tror bloggen din hadde blitt kjedelig om det fantes noe som kunne kalles en perfekt jobb. Der man KUN jobbet med hyggelige folk og noe man likte etc.

    Edit3: Du ser bra ut. Du er blitt helt ufattelig tynn i forhold til hva du var første gang jeg traff deg, men du tar deg bra ut! Okei, siste edit, jeg lover.

  2. Håper det gikk bra med henne til slutt og at det ikke var noe videre alvorlig noe. Og jo, det der er en medlidenhet jeg deler med deg. Stakkar sykepleiere. Husker selv da jeg forstuet foten, vi gikk vel til legevakten i to-tiden på ettermiddagen og kom oss hjem så tidlig som halv seks. Og hvilke syn jeg fremdeles har i bakhodet etter det. Jeg unngår legevakten som pesten.

×
×
  • Opprett ny...