Gå til innhold

Guff

Medlemmer
  • Innlegg

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guff

  1. Jeg hørte forleden dag om noen som snakket om en statlig organisasjon, en bedrift eller et firma som ga bort opptil 5000kr i støtte til ungdom som bygget en egen PC (eller kjøpte PC, husker ikke helt) og brukte den til bilde- og videoredigering.

     

    Er det noen som vet om hvilken side man går inn på for å søke om dette? Eller hvem det er som deler ut disse pengene?

     

    Er 100% sikker på at noe sånt som dette finnes, så vil ikke ha masse poster om at dette ikke finnes! :)

  2. Da har jeg akkurat vært 48 timer uten snus.. vel.. for 30min siden ble suget så sterkt at jeg syklet ut og kjøpte en boks, MEN!.. har enda ikke tatt meg en pris.

    Sitter og argumenterer med meg selv for og imot å slutte, men hvis abstinensene er like jevlige i f.eks. 10 dager fra siste pris, så kan jeg like gjerne bare glemme det.

     

    Noen som har noen gode argumenter for/imot? *

    Noen som vet hvor lang tid det tar før svimmelheten, agressiviteten og den "ukonsentrerte" følelsen jeg har forsvinner?

     

    *Merk at jeg har allerede vært uten i 2 dager, og tenker jeg ikke vil la de 48 timene med *HELVETE* være forgjeves, så et argument som "Det er godt!" holder ikke :ermm:

  3. Nei.

     

    søkte litt - fant en tag editor som kan switche mellom upper og lower samt ha batch-funksjonalitet. Her. Har ikke prøvd den selv.

    9016217[/snapback]

     

    Den virka ikke :hrm:

     

    Det finnes vel ikke en slags funskjon i windows fra før av vel? Hvorfor har de ikke det. Tenk om man ser ned på tastaturet mens man skriver en halv side på pc'en og så oppdager du at alt står i CAPS :ermm:

    9016316[/snapback]

    Vel.. Hvis du er så dårlig å skrive og så dum, så fortjener du å måtte skrive siden omigjen. :)

  4. Åååååh. Jeg tror ikke jeg har sett den reklamen. En litt irriterende reklame er jo denne: "Jeg skulle kjøpe en grill og da gikk jeg ned på Eurpopris. Fikk mer til overs, så da kjøpte jeg "Sett inn ting". Fikk mer til overs..... etc". Ååååh så jeg hater den reklamen.

    8949138[/snapback]

     

    Jeg er så hjertens enig med deg.... :D HATER den reklamen høyt og lenge!

    8950495[/snapback]

    WORD!

    Ikke nok med at hun damen er skam-stygg, men det er noe veldig gale med "historien" i reklamen.. Hvem FAEN går ned på Europris og tar med seg 20 000 kr for å kjøpe én grill? Og bare fordet man har noe til overs, trenger man ikke bruke alt på sånn dritt som hun gjør.. argh!

  5. Bruker bleier nå men tenkte jeg skulle teste ut en boks løs. Hva er best der med tanke på baking ?

    8922526[/snapback]

    Röda Lacket (RL), lite nikotin, men veldig lett å bake. Skal du ha en med litt futt i, men som krever litt mer erfaring for å bake kjøper du (Nick and) Johnny :)

  6. Skjønner ikke åssen denne posten har overlevd så lenge..

    8913723[/snapback]

    word.

     

    Hvis du trenger et tips til hvordan du kan få deg et liv, (noe det ikke er tvil om at du gjør) så kan du begynne på en idrett, melde deg en i en eller annen klubb, eller til og med World of Warcraft er bedre en dette!

  7. Vet ikke om det vil fungrer, men hvs du vil ha "niko-kick" så kan du røyke en sigarett, ta av det brune filteret og putt sneipen under leppa.

    8820012[/snapback]

    Ja, du tar den gul/oransje delen under leppa ja? Har jeg hørt skal gi skikkelig kick ja.. men det er ikke litt skummelt med tanke på å få altfor mye nikotin i blodet da? :hmm:

  8. Eller bare Byporten?

    8776573[/snapback]

    Har de den der?

    Får man kjøpt der selvom man er 15?

    8776624[/snapback]

    Jepp, de har den der. Ja, du får nok kjøpt der om du er femten. Jeg har i alle fall aldri blitt spurt om legitimasjon der.

    8776649[/snapback]

    Snakker vi om byporten i bergen?...

  9. Da har jeg vært uten Snus i 24 timer :w00t: .. Men sliter litt med å finne motivasjon.. Grunnen til at jeg prøver slutte nå er penger, og at jeg får økt appetitt når jeg ikke snuser.

     

    I hele dag har jeg følt meg kjempe "sulten".. men samme hvor mye jeg spiser blir jeg ikke mett.. Tror ikke det er mat jeg er sulten etter.. :p Har også vært litt gretten i hele dag. Noen som har no tips til hva jeg kan spise / gjøre for å komme på andre tanker enn snus? :ph34r:

×
×
  • Opprett ny...