Gå til innhold

Bulletride

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bulletride

  1. Heisann!

     

    Jeg har et lite problem som kansje noen av dere HI-FI entusiaster der ute kan hjelpe meg med. Jeg er rimelig grønn på området, men jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan... Forsterkeren er en gammel Sony surroundforsterker(?) (er ikke sikker på hvilken modell det er). Sidehøytalerne er av typen Infinity, og senter og bakhøytalerne er av mærket Canton (se bildene).

     

    Det kommer en konstant susing fra alle diskanthøytalerne. Det er ikke sånn "sprengt-høyttaler-lyd". Det høres mer ut som den suselyden som kommer når man skrur lyden på forsterkern til fullt, uten å ha en CD i. Så vidt jeg veit hadde vi ikke det problemet da anlegget sto i stua.

     

    PS. Det er en jordfeil på strømkursen. En jeg snakka med mente det kunne være problemet. Jeg måler 230v mellom jord og en fase, og 0v mellom jord og den andre fasen. Men forsterkeren og høytalerne har ikke forbindelse med jord, så jeg kan ikke se hvordan det kan være problemet... Med mindre den jordfeilen lager en forstyrrelse i fasene eller noe sånt (Jeg leste et sted at man kunne bruke en 1:1 transformator for å fjærne jordstøy. Tenkte jeg skulle prøve det, men jeg vil høre hva dere mener først).

     

    Er det noen av dere som vet hva problemet kan være, og eventuelt hva jeg kan gjøre for å fikse det?

     

    Takker på forhånd for alle svar =)

     

    Mvh

    Bulletride

     

    post-106182-1199725449_thumb.jpg

    post-106182-1199725463_thumb.jpg

    post-106182-1199725460_thumb.jpgpost-106182-1199725467_thumb.jpg

  2. Har du prøvd dette.  http://hardware.mcse.ms/archive67-2004-8-52815.html

    Ville også målt batteriet, eventuelt bare satt inn nytt.

    9076850[/snapback]

    Jeg prøvde å måle batteriet med voltmeter istad. Det gav ca 3.3v, så jeg regner med at det er i orden.

     

    Har hatt Nf7 i flere år .

    "CPU is Unworkable or Has Been Changed" kommer når bios ikke gjennkjenner CPUen og setter bare noe default multiplier og FSB .

    Dette gjorde kortet alltid på min XP-M prosessor.

     

    Sett Multi/fsb pånytt manuelt (til det de skal være for din cpu)og save fra cmos så blir det iorden.

     

    Bytte biosbatteri er lurt , i tillegg også med kun 1.stk DRAM brikke.

    9076888[/snapback]

    Det fungerte å gjøre det før, men nå henger den seg når jeg prøver å lagre de nye innstillingene i bios. Skjermen blir helt svart (mister signalet) når meldinga om at biosen blir lagret skulle kommet, og viftene bare står og summer jevnt. Den "restarte pc"-lyden kommer aldri. Den står og suser helt til man skrur den av... :ermm:

     

    edit: leif

  3. Jeg fant en post på et annet forum der noen andre hadde akkurat samme problemet. Ser ut som om det er et vanlig problem på Abit NF7-S v2.0 som ikke lot seg reparere. :roll:

     

    Nå blir jeg nødt til å stjele litt penger fra "ny-tv" kontoen for å få råd til nye deler :cry:

    Men det var vel egentlig på høy tid å oppgradere pcen uansett...

     

    Takk for at du tok deg tid til å hjelpe Thor. :thumbup:

  4. Da jeg startet pcen etter å ha tatt ut og inn batteriet, kom den samme feilmeldingen opp. Eneste forskjellen var at da jeg trykket på "save and exit" i bios, kom det en rød rute som det sto at jeg ikke måtte skru av pcen mens biosen ble lagret. Deretter hang den seg, og jeg mistet skjermen igjen. Før jeg hadde dette problemet skrudde pcen seg automatisk av og på etter at den meldinga ble borte.

     

    Da jeg startet den på nytt fikk jeg ikke lengre melding om at biosen ble lagret. Jeg får bare den meldingen første gangen jeg skrur på pcen etter å ha tatt ut batteriet :hmm:

  5. Heisann!

     

    Jeg har et lite problem med pcen (ja. jeg har søkt, men jeg fant ikke ut noe :) )... Når jeg skrur den på får jeg følgende feilmelding: "CPU is Unworkable or Has Been Changed". Jeg har valget mellom å trykke på "Delete" for å gå inn på biosen eller "F1" for å fortsette. Jeg har fått denne meldingen et par ganger tidligere, men da holdt det å bare gå inn i biosen og gjøre en liten endring, for så å lagre og avslutte.

     

    Nå prøver jeg å gjøre det samme, men pcen henger seg når jeg prøver å lagre biosen. Når jeg trykker på "save and exit" og deretter "y", mister skjermen alt av signal fra skjermkortet. Så står den bare å summer (hdd og alle vifter) helt til jeg blir nødt til å skru den av med "makt". Jeg har prøvd med to forskjellige skjermer, men jeg får akkurat samme resultat.

     

    I tillegg til "CPU is Unworkable or Has Been Changed" meldinga står det at jeg har en 1300mhz cpu (100mhz x 11). Biosen har altså underklokket CPUen min fra 2600mhz(?) til 1300mhz... :ohmy:

     

    Hvis jeg trykker på "F1" istede for å gå inn på biosen, starter pcen opp som vanlig, men CPUen er betydelig mye dårligere (naturlig nok...).

     

    Jeg har prøvd å resette biosen, og da får jeg opp "Don't shut down the pc while saving bios" (eller noe i den duren) etter "save and exit". Slik står den i et par sekunder, så blir skjermen svart og den henger seg igjen. Når jeg starter maskinen på nytt får jeg fortsatt samme feilmeldinga som tidligere.

     

    Jeg har kommet fram til at det ikke har noe med skjermkortet å gjøre. Biosen skulle lagret seg og startet på nytt uten å henge seg selv om jeg ikke hadde hatt skjermkort i det hele tatt. De eneste mulige feilene jeg kan komme på er feil med biosen, biosbatteriet begynner å bli dårlig eller feil på hovedkortet :hmm:

     

    Liste over relevant hardware:

    Hovedkort: Abit NF7-S v2.0

    CPU: AMD Athlon XP-A 3000+ (Barton)

    Skjermkort: Ati Radeon 9600

    Bios type: Phoenix-Award BIOS v6.00PG (Jeg har oppdatert biosen, men det hjalp ikke)

     

    Jeg har forresten en helt villt dårlig PSU (230 watt :no: ), men det har jo fungert perfekt før så jeg kan ikke se at det kan være problemet.

     

    Har dere noen forslag til hva som kan være problemet?

    Er det noen andre som har hatt dette problemet?

    Tror dere det kan være hovedkortet som er i ferd med å ta kvelden?

     

    Med tanke på min tynne lommebok håper jeg virkelig ikke at det er hovedkortet som holder på å ta kvelden :ph34r:

     

    Mvh

    Bulletride

  6. Hehe. I dag kom jeg hjem fra skolen og skulle logge på wow som jeg gjør hver eneste dag.

     

    Etter å ha skrevet inn passordet mitt og trykket på enter ble jeg møtt av denne meldingen:

    "This World of Warcraft account has been closed and is no longer available for use. Please go to http://www.wow-europe.com/en/misc/banned.html for further information."

     

    Accounten min har blitt permbannet!

     

    Med en gang kom det som et sjokk (ikke hvorfor jeg ble bannet, men at jeg ble bannet), men etter at jeg fikk tyggd litt på meldinga gikk det opp for meg at dette antagelig vis er det beste wow-øyeblikket mitt noen sinne. Jeg fikk en utrolig lettende følelse ;) . Jeg ville aldri trodd at jeg kom til å reagere på denne måten hvis jeg ble bannet. Jeg har nå sitti på rommet mitt og grodd wow i over et år. Hadde 2 lvl 60 characters (ca 100 days played uten bot :ph34r: ), med andre ord brukt _utrolig_ mye tid på det. Det var virkelig på tide å slutte.

     

    Etter at jeg fikk tenkt litt over det og forsto at accounten min var permanent bannet uten mulig het for å bli åpnet igjen føltes det som om jeg hadde vunnet i lotto :D

     

    Jeg vil virkelig anbefale dere som syns dere spiller for mye å gjøre det jeg gjorde. Bli permbanna!

     

    IRL here I come :w00t:

     

    Bulletride (X-wowspiller! :dribble: )

  7. Hei. Jeg er på jakt etter en "nettbutikk" addon til PhpNuke. Det jeg trenger er en helt enkel handlekurv hvor folk kan legge ting som skal kjøpes. Når de er ferdig med å handle fyller de ut et skjema med navn, adresse osv. Så blir hele bestillinga sendt på mail til [email protected] (Vil helst ikke ha noe som må gå vi paypal da jeg ikke har paypal bruker ;) )

     

    Hadde vært konge hvis dere visste om et sted jeg kan få tak i noe sånt :w00t:

×
×
  • Opprett ny...