Gå til innhold

ricksen

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ricksen

  1. Ingen som har kommentert at det faktisk kom inn en fysikkstudent til Paradise Hotel? Var genialt da han skulle prøve å finne en sammenligning for gruppens gjennomsnittsintelligens.

     

    Torbjørn virker som en hyggelig fyr, men tror det er et hav av forskjell mellom toppetasjen hans og Petters.

     

    At man tar opp fysikk på bjørknes/sonans trenger ikke være et tegn på intelligens:P

  2. Syns egentlig vi som forbrukere burde kunne forvente mer av mobiltelefonene våre. Med tanke på at det faktisk er en MOBILtelefon som selges i Norge, et land med både vinter og sommer, så burde man kunne forvente at mobilene skal tåle påkjenninger som temperaturendringer og støv fra bukselommer.

     

    Det er helt naturlig å ha mobilen i tynne bukselommer og dermed burde mobilprodusenter lage produkter som er egnet for slik bruk. Hvis jeg skulle fulgt rådene fra artikkelen måtte jeg lagt igjen telefonen hjemme

  3. Hei,

    jeg er på jakt etter et par nye joggesko, og jeg lurte på om det finnes noen bra sportsforretninger i Bergen? For meg er det viktigste at de ansatte vet hva de driver med. Har gått lei de typiske sportbutikkungdommene som ikke kan fortelle deg mer enn det som står på esken.

     

    Takker for svar

  4. Parseremonien i dag var sykt skuffende, hvordan i all verden kunne de finne på denne "twisten"? Var helt elendig, de kunne gjort det litt spennende med å la Andre være igjen til slutt og la han velge partner selv, eller noe i den duren. Måten de gjorde det på ødela hele episoden for min del.

     

    Virket endelig som det skulle bli litt maktskifte inne på PH, og virka faktisk som Andre hadde baller nok til å tuppe ut Kevin(noe som jeg ikke hadde trodd). Hadde vært litt synd om Kevin hadde blitt sendt hjem, men det hadde også økt sjansen for at Nanna, Lene og Karita måtte dra betraktelig. Får helt fnatt av de jentene der, helt utrolig fæle.....

     

    Skulle nesten tro at Nanna var produsenten til PH, for noen ganger skjer helt merkelig ting. Nanna ble sendt hjem på grunn av en parseremoni (og jeg var kjempe glad), men så klarer hun å snike seg tilbake:( Hvorfor i fikk hun en ny sjanse, når både Mats og Øystein blir sendt hjem på urettferdige måter? og hvorfor er det av alle de som har blitt sendt hjem, Nanna som får en ny sjanse? Og dette som skjedde i dag? Virker som mye er bestemt på forhånd, og er litt fristende å slutte å se på, selv om det ikke kommer til å skje:P

  5. Hei,

    jeg er på utkikk etter en slimline dvd-brenner (har ikke bruk for blue-ray avspiller), men den må være så stillegående som mulig, helst lydløs. Den gamle bråkte så mye når den begynnte å lese cd/dvd'er at jeg fikk stygge blikk på lesesalen(hater bråkete laptoper selv) :tease:

     

    Har ikke satt opp et budsjett, men de dvd-brennerene jeg har sett på prisguide var ikke skrekkelig dyre. Dessverre står det ikke noe om lydnivået og jeg har ikke lyst til å ende opp med noe ala det jeg har i laptopen min fra før(en Dell E6400). Noen har en dvdbrenner å anbefale?

  6. Takker for svar:)

    Kommer til å gå for det kabinettet med 200 W psu og tror også jeg kommert til å velge den cpu'en som jeg nevnte i første posten. Hvis det ikke er noe å tjene på å gå opp i pris da? Cpu'er : ingen av disse var avskrekkende dyre, men vet ikke nok om prosessorer til å velge den mest fornuftige.

     

    Ellers hadde det vært fint om noen kunne anbefale en cpu-kjøler. Den kan ikke være høyere en 4cm(pga kabinettet) og dermed blir utvalget lite. Har ikke klart å finne en cpu-kjøler som både er lav nok og er laget for AM2 sokkel

  7. Har jobbet litt mer og gjort en del endringer i forhold til det første forslaget. Dette er det jeg har kommet frem til: https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=95850

     

    Byttet ut kabinettet, med et annet som er ca samme størrelse, men som hadde en 200 W psu. Cpu'en bruker 45 W, så det burde vel ikke være noe problem?

    Ellers er jeg godt under budsjettet og hvis noen har noen anbefalinger er det bare å komme med det :)

     

    Har noen få spørsmål til før jeg bestiller:

    1. Er hovedkortet bra nok?

    2. Er det noe å tjene på å gå opp i pris på cpu'en? Alle disse er aktuelle

    3. Noen som har en slimline dvdbrenner å anbefale? (den jeg har i laptop'en bråker noe helt forferdelig)

    4. Leste på Hw.no at cpu kjøleren ikke kunne være høyere en 4 cm, noen som har en cpu-kjøler å anbefale?

     

    Har ikke klart å finne en cpu-kjøler som både er lav nok og som passer til AM2 sokkel

  8. Hehe,ja 125 W blir nok litt i overkant.

     

    Har et noen spørsmål til før jeg bestiller:

    1. Vil for eks. den cpu'en (AMD x2 5050) du viste til kunne vise HD filmer?

    2. Vil en 45 W cpu by på noen problemer med tanke på svak psu, eller varme?

    3. Er det noe som helst behov for en vanelig gpu, med tanke på at pc'en ikke skal brukes til spilling?

    4. Hvis ikke, hvordan integrert grafikkort burde jeg gå for(eller hva er ihvertfall minimum jeg bør sikte etter)?

  9. Hei,

    jeg planlegger å bygge en htpc og skal prøve å gjøre den så liten som mulig. Har funnet to kabinetter i den størrelsen jeg hadde i tankene, men de medfølgende strømforsyningene er ikke spesielt heftige. Den ene har en 120 W psu og den andre har en 200 W psu. Det jeg lurte på var hvilken prosessor jeg kan ha på dette kabinettet uten at psu'en skal bli et problem. Resten av oppsettet skal bestå av en slimline dvd brenner, en hardisk og et hovedkort med integert gpu, så restene av delene burde ikke være veldig strømkrevende.

     

    Har ikke så veldig mye peiling på prosessorer, men leter etter et oppsett som kan dra HD video(minst 720p) uten at det blir lag. Ser at AMD har en del prosessorer på 35 W sånn som denne: Athlon 64 X2 4850E. Vil denne prosessoren klare å yte det jeg ønsker uten å bli for kravstor til psu'en? Eller hvis noen andre har et bedre forslag, så er det bare å komme med det.

     

    Btw, noen som vet om en bra cpu-kjøler som er maks 4 cm høy?

  10. Tusen takk for hurtig svar. Oppsettet virket veldig bra.

     

    Ser at det ikke er med et lydkort i forslaget ditt, men etter som jeg har skjønt er ikke det så veldig viktig heller.

     

    Det jeg lurte på er om det er mulig å plassere delene du fåreslo inn i det kabinettet jeg linket til i førte posten? Eller vil kanskje ikke delene passe? Ser for meg at det ikke er plass til et vanlig psu i det tynne kabinettet og 120 W(det psu'en som følger med kabinettet yter) er vel for lite til å drive vanlige pc'er.

     

    Har vært og titta litt og har kommet frem til dette:

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=95832

     

    Eventuelt denne psu'en hvis den passer: http://microplex.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=29755

     

    Noen som har noe konstruktiv kritikk til dette?

  11. Hei,

    har tenkt på å gå til anskaffelse av en htpc, men kan ikke så alt for mye om dette. Så har ikke lyst til å bestille før jeg vet at delene passer og sånn :tease:

     

    Har hardisk, dvd-drive, og mus og tastatur fra før, så trenger ikke noe nytt der.

    Det jeg tror jeg trenger er(sikkert noe jeg ikke kommer på i farten):

    Kabinett + psu

    Prosessor

    Lydkort

    Minne

    Hovedkort (m/ integrert gpu?)

    Vifter og diverse småting

     

    Budsjettet er ikke så alt for høyt rundt 4-4,5 k..... det jeg tenkte på var et tynt kabinett ala dette : http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=346624 , men det er ikke så farlig om det blir større. Helst bør det også være så stille som mulig, et vifteløst system hadde vært idieelt. Htpc'en skal kobles til en litt eldre prosjektor, så har behov for en dvi-i utgang. Htpc'en skal brukes til å se på nett-tv, serier og filmer som ligger på pc'en. Den skal ikke brukes til å spille på, så trenger vel ikke så veldig heftig hardware. Prosjektoren takler ikke 1080i, men htpc'en bør helst kunne dra 720p uten at det blir noe lag. Den skal kobles til et ganske bra lydanlegg og antar at det integrerte lydkortet ikke duger.

×
×
  • Opprett ny...