Gå til innhold

cloud85

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cloud85

  1. altså, kommer kanskje ikke under kategorien "syk" men for noen år siden da vi arrangerte xenox xl, var vi 3 stk som bodde i oslo, som skulle ha med så mye utstyr at vi ikke kunna ta tog. Bilen vi skulle kjøre oppover ble ødelagt noen dager før vi skulle kjøre, så det endte opp med at en kjørte fra steinkjer til oslo og opp igjen for å hente oss... 4 stk i overlesset bil opp gudbrandsdalen for å rekke lan :)

  2. Nå er jeg sint! Min 360 døde i sommer, ikke noe ille med det, alle dør jo tenkte jeg...

    I går fikk jeg den igjen etter at den hadde vært på service i ca 1 mnd, men da jeg

    pakket det opp manglet den lille luka på frontpanelet (den som skjuler usb kontaktene), den lagde også en veldig stygg lyd (som om noe skrapet borti vifta, dette uten noen dvd inni).

    Dvd trayen ville heller ikke gå ut i stående stilling, boxen måtte ligge...

    Etter jeg hadde vært inne i dashbord i ca 2 minuter, ble skjermen gul, å da jeg skrudde av boxen for å så skru den på igjen, var det ikke noe bilde i det hele tatt. (men lyden var der) prøvd også å endre oppløsning, men ingenting går) Jeg får ikke Ring of death, bare skjermen som er svart, prøvd med flere ledninger også.

    Hva bør jeg gjøre noe, ringe å bruke "sint" stemmen, eller kan jeg levere den inn på elkjøp der jeg kjøpte den i fjor sommer, å si at jeg ikke gidder å vente enda 5 uker før jeg "kanskje" får igjen?

    Har jeg noen rettigheter?

    Så surt, liker xboxen min kjempegodt, men dette blir litt for dumt...

  3. Heisann. er ikke sikker om dette er rett plass på forumet, men jeg prøver likevell.

    Historien som følger er hentet fra den virkelige verden, og ingen navn er endret.

    I sommer flyttet jeg til ny leilighet, etter jeg hadde bodd her i ca en uke, fikk jeg Ring of death på min kjære xbox 360. Ettersom maskinen var ca 1 år, tenkte jeg ikke mer på det, så etter noen dager, røyk tv`en min, den var akkurat 2 år, (var en trafo i den fortalte verkstedet). Da den røyk fikk jeg en guffen følelse i magen for å si det slik, men pytt sann, ting kan jo ryke..

    Så etter ei lita uke til, hadde min pc takket for seg (strømforskyningen) denne var bare 3mnd gammel.. Etter noen dager kom Isp innstalatøren på døra mi, jeg ba han se om han kunne finne noe galt på strømmen min, men han så ingenting med sitt måleapparat. Så igår fikk jeg igjen tv`en min, fra verkstedet, den virket da jeg så litt på den på ettermiddagen, på kvelden stakk jeg ut. Men idag da jeg skulle se på den, var den dø igjen...

     

    Så mitt spørsmål til dere, Har jeg bare uflaks for tiden? Eller bør jeg få noen til å skjekke strømmen grunding til meg?

×
×
  • Opprett ny...