Gå til innhold

pumba50

Medlemmer
  • Innlegg

    2 293
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pumba50

  1. Jeg kjøpte også zma megapack fra x-life, men jeg bestilte faktisk 3 megapacks i en og samme bestilling. jeg vet ikke hvor lenge jeg har hatt disse nå, jeg måtte gi bort en boks for å unngå at det gikk ut på dato. Jeg betalte ikke rare summen og det er tusenvis av kapsler.

     

    Det er alltid lurt å kjøpe zma fra x-life (finner det ikke billigere)

    og så handle protein med rabattkort kombinert med storhandel fra pf, er det aller mest lønnsomme jeg vet om. Sparer utrolig med penger i året ved å gjøre det slik.

     

    En av de største tabbene man kan gjøre er å handle zma fra Tech Nutrition. Vi har en tråd om dette hvor jeg beregnet kostnadene opp mot TN. TN kom dyrest på lista med flerfoldige ganger mye dyrere. Ekstremt dyrt å handle hos TN. Da beregnet jeg reelt innhold vs krone. Dvs ikke kapsler vs krone, men innhold i form av gram vs krone.

  2. Du skriver først assembler koden i form av mnemonics. Mnemonics ble opprettet for å gjøre det enklere å kode maskinspråk. Mnemonics betyr "å huske". Mnemonics er ord som erstatter oppkoder som prosessoren forstår.

     

    Når du skriver assembler kode så skriver du mnemonic koder og de består som regel av ord 3-4-5-6 bokstaver langt slik som cmp, mov, movzx, jmp, call etc.

     

    Hver mnemonic har sin representative oppkode tall som prosessoren forstår.

     

    Hvis du snakker om if-then og slikt i høynivåspråk, så konverteres det til en lang rekke (noen ganger komplekse) sammensetninger av oppkoder for å få til den effekten ditt programmeringsspråk er ute etter. Det fins ingen fasit på hva som genereres, det avhenger av hvordan de som skrev kompilatoren tenkte.

     

    Iallefall, prosessen det skjer er at du har en kildekode (som regel .asm filer som inneholder mnemonics). Siden din cpu ikke forstår mnemonics så må assembleren gjøre disse om til oppkoder. Oppkoder avhenger av hvilken cpu du skriver for og hvilken assembler du bruker. Så genererer assembleren objekt filer med binær kode.

     

    For å få et dataprogram må du bruke en linker, linkeren "syr" sammen og henter ut nødvendig data fra biblioteker og syr det sammen til en kjørbar exe fil.

  3. Jeg glemte å nevne at kortet mitt sitter ganske nært mot det store skjermkortet. Pci socketen sitter nærmere grafikkkortet enn en pci ex16 socket ville gjort. Jeg slo av datamaskina, dusjet og spiste litt mat i en god halvtime så slo jeg på igjen. Absolutt alt av knitring forsvant og holdt seg jevnt borte under bruk av krevende applikasjoner og spill. Jeg tror varmegenerering kan være årsaken til dette. Veldig mulig!

     

    Nå er det 1 dag siden jeg slo maskina av i så lang tid og på igjen. Vanligvis tar jeg varmstart etter oppdateringer av windows, men aldri at maskina står så veldig lenge av (Bare når jeg reiser bort eller på andre måter bare føler for å holde den avslått)

     

    Men knitringen er fortsatt borte!

  4. Jeg har hatt to kort:

     

    1: X-Fi Xtreme Fidelity

     

    2: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional, 64MB, EAX® ADVANCED HD

     

    Begge er PCI kort (Ikke pci ex)

     

    Det skjer i omtrent alle spill, og på youtube hvis du setter den i fullskjermmodus. Men ikke i vindu-modus. Når du er i spill og du står helt i ro slik at ikke mye skjer grafisk, så er det lite, men når du beveger kameraet rundt i verdenen, så knitrer det noe jævlig og hvis du gjør det veldig fort så forsvinner lyden i et par sekunder og så plutselig kommer det noe jævli uutholdelige knitrelyder som sprenger ørene dine. Det skjer hver gang jeg beveger musa fort.

     

    Jeg har fjernet all overklokking på cpu, gpu, installert nyeste drivere, oppdatert bios. Sjekket at kort sitter fast i socketene sine, sjekket plugger (Ordentlige gullplugger forresten) Og alt fra windows update er selvfølgelig på plass.

     

    Husk at dette er pci kort, kan dette ha noe med saken å gjøre? Noen som har løsning på dette?

     

    Edit: Bruker asus nforce hovedkort og gtx 280 skjermkort.

  5. Høyde er en ulempe også i mange tilfeller. De som er ekstremt høye gjør det ikke særlig godt i markløft og knebøy o.l øvelser. Se på Magnus samuelsson (2 meter høy), sliter noe jævlig i øvelser som innvolverer bein.

     

    Men 1.65 var vel litt i underkant, du får gjøre det beste ut av det. For å konkurrere i wsm må man være mellom 1.80 og 2.0 meter.

  6. Hva i alle dager? :p

    Du kan anbefale det ja .. :hmm:

    Om du skal hive i deg 1 liter sjokomelk, og peanøtter etter hver trening, kommer jo du til å legge på deg som (unnskyld uttrykket), FAEN.

    Det er mer energi i 1 liter hel melk enn det er i 1 liter sjokolademelk. Sjoko melk er bare smakstilsatt lett melk. Er du redd for en liten prosent sukker, drikk lett melk, det er ikke verre enn det.

     

    Peanøtter er sunn, proteinrik, kaloririk, vitamin/mineral rik mat med mye godt fett som man så absolutt trenger for å bygge. Det eneste er at man bør kjøpe det usaltede.

     

    Når det gjelder at man vil legge på seg så avhenger det av hvor mye energi du behøver gjennom dagen. Målet med å bygge er å ha kalorioverskudd så du må ligge på din øvre grense. Hvis du kommer hjem fra trening på ettermiddagen så er sjansen for at du har hatt bare 2 måltider før på dagen (kanskje 3). Da har du inntatt under halvparten av det du behøver av kalorier, så det behøver ikke nødvendigvis være mer enn du trenger.

     

    Grunnen til at det passer å hive inn litt ekstra kalorier på treningsdager er at en økt i gymmet forbrenner du noe rundt 6-700 kcal, dvs du må spise den mengden energi mer på treningsdager enn du gjør på ikke-treningsdager for å komme til den mengden energi du behøver for å vokse. Ang energiforbruket i gymmet så har jeg målt dette basert på en pulsklokke som måler energiforbruket gjennom økten (Ikke helt nøyaktige greier, men man får en pekepinn) Så du forbrenner noe som 6-700 kcal gjennom en styrketreningsøkt (uten noe kardio)

     

    Men hvis målet var å holde vekta eller gå ned i vekt (mulig jeg har lest toppinnlegget feil) så bør du jo styre unna. Men nøtter er bra mat. Det er ikke noe tvil om det, og peanøtter er noe av de mest proteinrike av alle nøtter.

  7. Etter trening kan jeg anbefale 1 liter sjokomelk og 1 pose 250g peanøtter. Kjøper du det på statoil så betaler du noe som 25kr for peanøttene og noe det samme for sjokomelka. Rundt 50 kr. Da får du nøyaktig 70 gram proteiner fra peanøttene, pluss en haug med fett. Og 34 gram protein fra sjokomelka (som også gir kasein som er gunstig)

     

    Tilsammen gir det 104 gram proteiner. Peanøtter inneholder forresten mye magnesium etc som du finner i zma.

     

    Tilsammen gir måltidet: 2235 kcal. Så du må gjerne spise det litt sakte utover kvelden.

  8. Noen som har prøvd cell-max og kan anbefale det?

    Ja jeg har prøvd cell max. Men det er en stund siden nå. Det er et restitusjonsprodukt. Det inneholder karbohydrater og veldig fint isolat protein samt. kre-alkalyn.

     

    Har smakt begge smakene, sitron er vel kanskje den mest likbare. Men jeg er ikke sikker på om det er så veldig gunstig å bruke dette produktet. Det er sikkert bra, da det inneholder endel godsaker, men er ikke sikker på om det lønner seg.

  9. Whey består av 100% myseprotein. Whey tech består av 80% myse og 20% kasein. Kasein tas opp over lengre tid. Myse tas opp på 1-2 timer, kasein tas opp på 5-7 timer ved en gitt mengde.

     

    Hvis du vil ha karbohydrater så selger de det billig der. Kanskje kan du vurdere å kjøpe storhandel av gaineren istedet.

     

    Hvis du først kjøper Vip Card Gold så får du 25% rabatt på alle pf produkter og kortet varer for alltid, det går aldri ut.

     

    Da får du 24 kg gainer for 2098,- (8 bøtter)

    Hvis du konsumerer disse bøttene på 31 dager kan du elte i deg nøyaktig 3003,8 Kcal hver dag hele måneden. Av disse kaloriene får du i deg nærmere 200 gram proteiner, i tillegg får du masse karb, fett og ca 22 gram kostfiber daglig.

     

    Jeg vil anbefale karbohydrater ved siden av, eventuelt gainer ja. Jeg har prøvd begge deler, og så har jeg prøvd med kun proteinbøtter. Det aller beste er om du går for gainer. Når du konsumerer gainer gjennom dagene så går du med så mye overskudd, du har pump i armene, latsen og hele pakka. hele tiden pga den mengden energi du får, og du føler deg bra av det pga kostfiber og fettet. Smaker veldig godt også. Du legger også fort på deg og du vil merke fremgang fort i gymmet pga de store mengder kalorier du får fra maten og gainer.

     

    ...

     

    EDIT: Hvis du kjøper whey tech så styr unna nøytral smak og vanilje smak. Smakene er ikke bare herslig, men de er så dårlige at du kommer til å vurdere å selge bøttene igjen. Banansmak er det nærmeste man kommer til hva angår "Drikkelig".

  10. Databamse: mens vi er inne på kreatin. Jeg pleier å putte 5g kreatin i munnen, for så å stikke hodet under en vannkran. Deretter "mikser" jeg kreatinen lett inne i munnen ilag med en munnfull vann, og så sveller jeg ned (for så å drikke 3-4 store slurker vann til fra vasken). Dette fungerer vel greit? :p

    Ja det fungerer :tease:

  11. Billig og billig. Men variert, sunt og proteinrikt. 300 gram gir 57 g protein. Husk poteter for å få karbohydrater også. Inneholder fileter av Laks, Torsk og Sei i samme pakning. Du kan eventuelt skjære opp en grønnsaksblanding å ha på toppen, f.eks gulrøtter, eplebiter, sitronbiter, appelsinbiter, ananasbiter og litt av hvert.

     

    post-104690-1262651434_thumb.png

  12. Greit med protein fra brød, men ville heller satset på å få endel fra melkeproteinet. Det brukes bl.a havre i brød, så proteinet kommer derifra, og så tror jeg de tilsetter proteinkonsentrat (noe som ikke er topp kvalitet).

     

    Endel melk er bra for da får man i seg, ikke bare myse men kasein protein. Alltid sørg for at måltidet inneholder masse melk, ost, kesam/cottage cheese.

     

    Min anbefaling er å velge et moderat proteinrikt brød som ingers superrug. Ikke blakk deg ut på et dyrt lindbergs fullkornbrød e.l for proteinkildens skyld.

     

    Hvis du ikke veier så mye så kan du veldig enkelt dekke ditt proteinbehov i kosten ved bruk av brød, melk og ost. Men hvis du er av den store typen så kan det lønne seg å kjøpe pulver.

     

    Brød med rosiner høres ut som svindel. Rosiner er en enkel måte å få opp vekta på brødet, med lite i gjengjeld. Rosiner kan være bra til enkelte ting, men det er stort sett en blodsukkerterrorist og mye sukker. Få heller i deg stivelse fra poteter eller havregryn.

  13. Vet at markløft hjelper på grepet, men jeg vil egentlig hatt noe i seg selv som isolerer grepet. Ja som Captains of Crush. Jeg har tenkt på forskjellige varianter av markløft som styrker grept. Skal prøve koffert-markløft. Kan jo ta grep treningen på markløft dagene : )

    Men det viktigste er å komme igang. Å trene grepet er en "god investering". Etter jeg begynte merket jeg forskjellen. Det er vanskelig for vanlige folk å skjønne hvilken forskjell det gjør, men når du har trent grepet en stund og du kjenner trykket helt fra neven til toppen av underarmen når du trener i gymmet, kjenner hvilken forskjell det virkelig gjør.

     

    Vanskelig å forklare. Fokuser på grepet, det er ikke noe man angrer på.

     

    Ang. koffert markløft, pga du bruker en hånd til å både løfte og balansere stanga vil du løfte mindre enn halvparten av hva du tar i markløft. I markløft med to hender, så er stanga helt stabil fra ende til ende, da bruker du kraften annerledes.

     

    Jeg løfter 280 kg i mark, men i koffert markløft løfter jeg ca 115 (120 max) Så det utgjør en forskjell

    Men det som er gøy er at jeg ikke merker antydning til at grepet feiler når jeg løfter max i mark. Ikke antydning i det hele tatt. Jeg har løftet 300 i smith maskin for gøy skyld, ingen grep problemer der heller. Mitt svake punkt er andre ting enn grepet nå, det synes jeg er positivt.

  14. Det ser ut som du bøyer ryggen over 90 grader og nedover igjen, det skal ikke gjøres

     

    Skal man ikke bøye ryggen litt bak på markløften?

     

    Og en ting til, hvis noen har noen grep øvelser, som styrker grepet, kom gjerne med øvelsene :)

    Markløft i seg selv hjelper på grepet. Men du kan f.eks ta koffert-markløft hvis du har hørt om det. Du står ved siden av stanga, løfter den med ei hånd og holder den så lenge du klarer, repeterer på andre hånda. Så legger du på små vekter etter hvert som greper styrkes. Men der er utstyr som du kan bruke. Det er mange forskjellige typer grep å trene. Du har noe som heter support grip (trenes primært i markløft), og så har du pinch grip (det kan du trene ved å holde vektplater med fingertuppene) og så har du crush grip, det kan trenes med f.eks hand grips (Captains of Crush fra Ironmind er et eksempel)

     

    Andre ting du kan bruke for å styrke grepet er rolling thunder, wristroller, thick bars. Det fins haugevis av ting.

     

    Når det gjelder å bøye ryggen negativt så øker det risiko for å skade ryggraden. Tenk etter, når knær og hofte er låste så har du truffet mange av hovedmusklene allerede.

     

    Eksempel på koffert-markløft:

    En ting som er flott med den øvelsen er at stanga svaier frem og tilbake når du holder den med bare en hånd, det tvinger deg til å klemme enda hardere for å balansere stanga.

  15. Hadde bein økt idag, men klarte å skade ryggen under knebøyen. Tok 98kg, 2 settet datt jeg sammen og klarte å bøye ryggen.

     

    Får se hvordan ryggen blir til fredag.

     

    bilde00.jpg

     

    Fun pic ;)

     

    Jeg har planner om å sjekke ut optimal oppvarming for å oppvarme sikkelig.

    Det ser ut som du bøyer ryggen over 90 grader og nedover igjen, det skal ikke gjøres. Det er bare tull, jeg vet ikke hvorfor folk gjør det, det øker bare risiko for skade. Du skal bøye til hofte og knær er låste, da er løftet ferdig, det fortsetter ikke bakover i en negativ sinus-kurve. :p

     

    Anbefaler at du jobber litt med grepet og underarmer. Jo sterkere grep, jo mer spenning mellom hånda og stanga, jo mer stabil blir stanga dermed mer kraft overføres. Hendene er som en cpu og en kjøleribbe. Du bruker termisk pasta for å få tettere kontaktflate mellom kjøleribba og prosessoren for å overføre mest energi til kjøleribba. Det er samme prinsipp med grepstyrke, jo hardere du klemmer, jo større kontaktflate mellom hender og stang, jo mer energi overfører du og dermed større løft. Dette gjelder alle øvelser hvor hendene er involvert (Og dermed stort sett alle øvelser)

  16. Trikset er å røre litt en vei til vannet spinner og fort røre andre veien og la det spinne den veien, drikk det mens det er i bevegelse så slipper du å få det på bunnen av glasset.

     

    Du behøver ikke følge anbefalt veskemengde på boksen, bruk en porsjon som du kan bonske på et par sekunder.

     

    Vær obs på at Tech Nutrition er meget dyktige på å overprise sine produkter, så vurder andre kilder.

  17. Å drikke vann eller sportsdrikke under treningen er iallefall helt nødvendig for meg. Man svetter og puster ut mye veske under trening, man bør ta noen slurker hvert 10 minutt. Når man mister en viss prosentdel av vesken i kroppen går man betraktelig ned i styrke og man føler seg heller ikke bra. Jeg drikker også masse vann noen timer før trening for å ha optimalt veskenivå før trening.

     

    Det beste man kan drikke er antageligvis en slags sportsdrikke som inneholder vann, salter og elektrolytter. For i svetten mister man mye salt også.

     

    Man kan eventuelt putte i noe veldig fint pulver med whey isolat i sportsdrikken. Noen gram er nok, behøver ikke lage en proteinshake av det, men bare at den har noen gram i tillegg til sportsdrikken.

  18. Ja den blir større, men jentene liker det. Akkurat som vi gutter liker muskuløse bulete sprettromper. Det er ei i gymmet mitt som har ei som står rett ut, det ser nesten sykt ut, men formen er meget bra.

     

    Rompen vil ikke bli som en stor sementsekk, klart det blir jo litt utover, men ikke nødvendigvis så veldig mye bredere.

     

    Husk, sterke rompemuskler er tegn på stor seksuell "kraft" hehe. Mer muskler der jo mer seksuell "Power" :) Små pingler som bare har bein der bake klarer såvidt å skyve utstyret sitt inn i dama. Blir bare sånn "Sikte, ER DET DER den skal inn, jeg ankommer inngangsparti om 1,5 timer pga manglende kjøtt på rompa"

     

    Rompemusklene er utrolig viktig.

     

    EDIT: Tenk Jean Claude Van Damme (hvor mange likte ikke hans bak)

  19. Heisann.

     

    Jeg prøver å få en richedit kontroll til å oppføre seg som en chat klient/konsoll klient ved å få teksten til å begynne nederst istedet for øverst.

     

    Fins det noen metoder eller egenskaper som kan settes i RichEdit for å få teksten til å begynne i bunnen istedet for toppen? Jeg vil helst slippe å skrive min egen kontroller for det og RichEdit er et stort område og det er mye å lete gjennom på microsoft sine sider, så hvis noen har en ide, så flott.

     

    Illustrasjon nedenfor:

    testnbb.png

  20. Fete meieriprodukter er en av årsakene til hjerte og karsykdommer.

     

    Ikke nødvendigvis. Så du mener at mettet fett er årsaken til hjertesykdommer? Viste du for eks at hjertet bruker bar fett som energi kilde? Og at hjernen bestod omtrent av %80 mettet fett?

    Menneskekroppen er vandt til fett.

    Du glemte at ost inneholder mettet fett. Grunnen for at jeg får i meg store mender fett, er at jeg skal komme i kalorioverskudd, og da er jo fett en god måte å få i seg kalorier på og fett har jo mange positive effekter på kroppen. Viste du at i afrika (eller et annet land) er det ingenting som heter hjerte og karm sykdommer? De får jo i seg store mender med kokosfett, som inneholder store mender mettet fett.

    Jeg er klar over at hjernen består av mettet fett. Ost er komprimert melk, og der fins gode osttyper, f.eks vita hjertegod m/solsikke og rapsolje og er tilnærmingsvis fritt for mettet fett.

     

    Det at fete meriprodukter er mer eller mindre snakk om å være forsiktig, det kan være at det faktisk gir sykdommer. Nå som det har blitt utviklet et nytt kraftfor for kyrne skal visst melkeproduktene bli enda mer trygge å få i seg, men det ligger enda litt i fremtiden.

     

    Det er ikke snakk om å få noen sykdommer, men bare om forsiktighet. Det er bedre å være forsiktig og det er alltid best å ha variert kosthold, for hvis det kommer vitenskap i fremtiden som treffer akkurat på det du inntar mest av så er det ikke bra. Du har jo et enormt konsum av veldig fet melk.

×
×
  • Opprett ny...