Gå til innhold

Morten2

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morten2

  1. Hei.

     

    Jeg leter etter en bærbar-PC som skal brukes til studier.

     

    Det jeg ønsker er:

     

    *Stor skjerm: helst 17"

    *Bra skjerm som er lyssterk

    *Gjerne lav vekt, men dette er ikke nødvendig

    *Støysvak

    *Lang batterilevetid

    *Det er en flott bonus om den er bra på lyd

     

    Når det kommer til ytelse er jeg overhodet ikke interessert i toppskiktet. Jeg trenger ikke noe mer enn at word, filmer, internett browser osv kan kjøres på en tilfredsstillende hastighet. Jeg er generelt ute etter en PC i den lavere prisklassen.

     

    Håper dere kan hjelpe meg! :) Takk!

  2. Har noen forslag til jobber hvor man har så lite å gjøre (få arbeidsoppgaver) at man har frihet til å drive med det man selv vil?

     

    For eksempel en nattevakt stilling som brohever på en lite besøkt kai hvor man kan lese 95% av tiden.

     

    Grunnen til at jeg vil ha en slik jobb er at jeg i forbindelse med utdannelsen min tok få studiepoeng i år. Håper dermed at jeg vil få anledning til å lese på pensumet for studiepoengene jeg ikke tok, men ikke i den grad at det påvirker utførelsen av jobben.

  3. Hei!

     

    Jeg skal formatere og reinstallere Windows XP på en PC jeg ikke har noen drivere til.

     

    Tenkte det kan være lurt å laste ned og ta over driverne på en minnepinne før jeg begynner reinstalleringen.

     

    Problemet er at jeg ikke vet hvilke komponenter som er i PCen. Hvordan kan jeg finne ut dette?

    Og hvordan kan jeg på enklest måte få tak i driverne til disse komponentene?

     

    Tusen takk!

  4. Skal kjøpe en Dell XPS M1530 som hovedsakelig skal brukes til å spille WoW og CS:S. Det er nødvendig at maskinen kan kjøre WoW på høyeste grafikk på oppløsningen 1920*1200, LAGFRITT (FPS ikke under 30). I CS:S spiller grafikken ikke noen rolle. Jeg kommer ikke til å spille de nyeste spillene på pcen.

     

    Når man kjøper en Dell XPS M1530 kan man tilpasse hvor bra maskinen skal være, siden man kan velge mellom forskjellige deler. Det er her dere kommer inn.

     

    Jeg trenger en PC som kan kjøre WoW på høyeste grafikk på oppløsningen 1920*1200 med god flyt. Hvilke deler bør jeg velge?

     

    Jeg skal uansett ha 1920*1200 skjermen, men lagringsplass spiller ingen rolle.

     

    KLIKK HER FOR Å TILPASSE PCEN

     

    Kom gjerne med forslag til andre maskiner som passer bedre til formål. Eneste grunnen til at jeg velger Dell XPS M1530 er fordi den har 1920*1200 skjerm.

  5. Jeg skal kjøpe en bærbar som skal brukes til å spille spill som CS 1.6, CS:S, Warcraft 3, og kanskje CoD4

     

    Mitt krav er at skjermen skal være i 4:3 format, altså ikke widescreen. Slik jeg har forstått det, må man altså ned til 14.1" for at skjermen skal være i dette formatet (stemmer det?).

     

    Andre ting som er viktig for meg, er at skjermen også skal være bra. For eksempel hadde det vært fint om skjermen kan kjøre på 75 Hz og har lav ms.

     

    Det jeg vil er at dere skal foreslå noen bærbare som har kravene mine om skjerm, og kan kjøre CS 1.6, CS:S og WC3.

     

    I tillegg vil jeg at dere viser noen pcer som også kan kjøre CoD4, slik at jeg kan sammenligne prisene mellom pcer som egner seg for cod4, og de som egner seg for CS 1.6, CS:S og WC3, for å se hvor mye mer jeg må gi for å spille cod4.

  6. Jeg har fått brev om planlagt innkalling til garden. Nå er det ikke akkurat slik at jeg har så lyst til å dra i militære, men hvis jeg først skal, ønsker jeg en førstegangstjeneste som er krevende, utfordrende og som kan få meg i best mulig fysisk form.

     

    Jeg har tenkt på om jeg skal skifte til GSV, men jeg har det problemet at jeg fryser lett.

    Vil dette bli et stort problem for meg hvis jeg melder meg inn i GSV? Er det mulig å kle seg bra mot kulden uten at man får mye ekstra å bære?

  7. Har nettopp fått disse nye komponentene

    Hovedkort: GIGABYTE GA-G33-DS3R Socket-775

    Prosessor: Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz Socket775

    Prosessorvifte: Zalman Fatal1ty FS C77

     

    Prøver å installere dette selv.

    Virker som jeg har gjort noe feil siden viften ikke passet nedpå prosessoren. Problemet er at "S-type skrue holderne" ikke når ned til rammen som skruene skal skrues fast i for å feste viften. Gå til denne linken og spill av "installation movie" for å få innblikk i problemet. Problemet mitt kommer når de setter nedpå selve viften. Skrue holderne er langt ifra i kontakt med rammen som de er på filmen.

     

    Er redd for at jeg må ta viften opp fra prosessoren og sette den nedpå igjen. Spørsmålet er da om jeg må skrape av pastaen og legge på ny, eller om pastaen kan stå som den er? Ingen av komponentene har vært i bruk før.

     

    Håper dette var noe lunde greit forklart.

  8. Jeg formaterte nettopp hardisken og la inn windows på nytt. Alt virker tilsynelatende som det skal, bortsett fra problemer med Internett.

     

    Problemet går ut på at når jeg skal installere noe jeg har lastet ned, får jeg svært ofte meldingen om "corrupted file" eller lignende. Dette gjelder blant annet de nyeste Nvidia driverne, Firefox og Acrobat reader (lastet ned programmene fra deres offisielle sider). mIRC klarte jeg å laste ned og installere uten prblemer.

     

    Når jeg surfer på nettet er det svært mange sider som blir lastet ned med feil. Kan skje at jeg kun får opp halve siden osv.

     

    Har lastet ned alle windows oppdateringene bortsett fra den nye Internet Explorer, som PC-en ikke klarte å installere.

     

    Har scannet maskinen for virus med avast uten å finne noe.

  9. Hardware:

     

    AMD Athlon 64 3700+ 2.2 Ghz BOXED

     

    POV GeFORCE 7900 GT 256MB PCIe

     

    Abit KN8-SLI,nForce4 SLI, Socket-939

     

    OCZ 2048MB Dual Channel Platinum Edition

     

    Western Digital Raptor 74GB S-ATA

     

    NEC DVD-brenner ND-4571

     

    Kjøpte denne pcen ferdigmontert en gang i mai. Funket greit en stund, men i det siste har jeg begynnt å få FPS problem i forskjellige spill. I Battlefield 2, ligger jeg f.eks på rundt 100 fps, men etter en liten stund, faller helt plutselig fpsen ned til 30-40. Fpsen holder seg der nede helt til jeg rebooter pcen. Skjer også i andre spill som Oblivion. Har formatert og scannet for virus/spyware uten nytte. Har også defragmentert. Får 7783 benchmarks med 3dmark05.

     

    Noen som har peiling på hva som kan være galt? :O

×
×
  • Opprett ny...