Gå til innhold

Notatblokk

Medlemmer
  • Innlegg

    8 106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Notatblokk

  1. Merko skrev (På 31.7.2020 den 15.36):

    Mulig noen av disse alternativene fortsatt er gode:

    https://beebom.com/best-time-lapse-apps-android-iphone/

    Takk, jeg har prøvd å Google og også testet en del apper, men enten gjør jeg noe feil eller så har jeg ikke prøvd "riktig" enda. Syns ikke det blir helt som jeg vil ha det, eventuelt må jeg kanskje betale en femtilapp for å få det som jeg vil.. :p Derfor jeg tenkte at om noen hadde direkte erfaring med en som er god så blir jeg veldig takknemlig for tips :) . 

  2. Det er håp: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1205536-altfor-flink-mann-ekspriment/

     

    Men ja. Syns det er en litt kjip måte å snakke om samboeren sin på.

     

    Ser for meg hun skriver tilsvarende tråd. "Hei, er en kvinne på XX år, har flyttet sammen med kjæresten min. Før var han ikke like nøye på ryddigheten, men nå klikker han om jeg legger igjen en genser på baderomsgulvet eller drar fra en dipskål og ølboks på stuebordet. Han har helt støv på hjernen og det virker som han har et helt annet nivå på ryddighet enn hva jeg har. Er det for mye å forvente at han jenker seg litt? Jeg rydder allerede mer enn hva jeg mener er nødvendig. I tillegg merker jeg at han syns han er viktigere enn meg fordi han har en bedre betalt jobb og kommer fra en annen type oppvekst."

     

    Det er å forvente at to voksne mennesker kan møtes på midten og ikke drive hverandre til vanvidd med forskjellig behov for ryddighet og renslighet. Har selv hatt samboer som mente at han aldri skulle vaske gulvet, fordi jeg hadde en hund, eller at man trengte jo ikke vaske inni dusjen for der rant det vann og såpe hele tiden... det blir slitsomt i lengden. Men det må løses på en ordentlig måte, og krever nok mye tid og kompromiss? Ikke skriking og akutt trussel med øyeblikkelig endring av atferd, det har jeg null tro på. 

    • Liker 7
  3. Syns henrikwl sitt tips om å dra inn tidligere erfaring var bra. Man spør jo om yrket til folk for å bidra til samtalen og/eller danne seg et bilde av personen, så hvis du sier som han forslo så løser du på et vis alt. 

    Hvordan du eventuelt vil svare på hvorfor eller unngå at det dreier seg inn på sykdom kan du jo finne et slags manus eller veileder til på forhånd. En kort forklaring som gir et lite svar, men ikke innbyr til videre samtale eller oppfølgingsspørsmål. Det er jo noe du må forholde deg til, livet slutter ikke å by på selskaper eller sosiale sammenkomster selv om du har blitt ufør :) . Jeg vil tro at tid også hjelper, når du har vært gjennom disse samtalene flere ganger og blir tryggere på hva du selv føler er ok å si.

  4. Hvis du tror hun er interessert i deg så er det vanskelig å holde "normal" kontakt med henne uten at hun får forventninger. Med tanke på at hun ikke er en nær venninne (ut ifra det du har skrevet) så ville jeg prøvd å holde meg unna henne, du trenger ikke sende henne snap i det hele tatt f. eks.. møtes dere tilfeldigvis på fest så er jo det helt greit, men ikke inviter henne direkte eller ta henne med rundt. 

  5.  

    TS her: Takk for tilbakespill, jeg får egentlig bekreftet hva jeg trodde. Er jeg naiv om jeg tenker at "friends with benefits" kunne fungert? Tenker egentlig jeg er det.

    Er jo litt trist at 2 personen som liker hverandre ikke skal få kose seg :shrug:

     

    Anonymous poster hash: bb1c4...7ba

    Slike personer har veldig ofte et stort sex behov da de mangler andre ting i livet sitt som de føler glede av. Her kan du få uante mengder sex.

     

     

    Du tenker å utnytte hennes psykiske sykdom? Sjarmerende. 

    • Liker 1
  6. Snakk med foreldrene dine, har dere grei økonomi kan det hende det er lurt å betale selv for en time hos fysioterapeut. Det er vanskelig å se ut ifra et bilde om det "bare" er muskulært eller om du f. eks har litt ekstra bøy i ryggraden. Lurt å finne ut av å ta tak i før du kanskje får vondt i ryggen :) . Det kan jo hende løsningen er så enkel som at du trenger et godt opplegg for trening av ryggmuskulatur og tøying foran. 

  7. Har dere aldri vært så fulle at dere ikke er i stand til å gå? Så fulle at dere ikke aner hvordan dere kom dere hjem? Så fulle at dere ikke klarer å låse opp døra, og heller sover på dørstokken? Eller kanskje kommet hjem uten mobil, nøkler, og sko?

     

    Er dette mulig, så må det da være mulig å glemme at man er i et forhold dersom noen prøver seg på deg. Har aldri vært utro i fylla (som jeg vet om), men har opplevd alt det andre.

     

    Jo, men har likevel aldri vært utro eller i nærheten av det i den tilstanden. Jeg vet hvem jeg er selv om sansene er på bærtur og jeg ikke klarer å gå :p ..

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...