Jump to content

TÃ¥ka

Medlemmer
 • Content Count

  1263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

435 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har ikke noe av disse problemene jeg men jeg har spillet på Origin og ikke Steam.
 2. Samma møkka spillene hvert år kan ikke se nødvendigheten av dette i det hele tatt!
 3. Blir sikkert fin etter noen måneder med støv og møkk i alle hullene den blir ikke lett å holde ren!
 4. Hvordan det er mulig å gi Days Gone 5 er for meg uforstålig det er en av de best spille jeg har spillt, en 9 fra meg!
 5. Hei jeg har hatt problemer med rare tegn i e-mailer ser ut som det gmail som er problemet også i windowsmail med gmail meldinger der ser ut som kinesiske tegn har tatt å kopiert noe så dere kan se hva jeg mener "Jeg har ferie og er ikke tilbake p堫ontoret fr tirsdag 14. april 2020. Dersom det haster kan du rette en henvendelse til v岴 sentralbord p場lf.: " Noen ide om hva dette er ? kan det være at det er ÅÆØ som ikke oversettes riktig?
 6. Bare å se på Twitch det er omtrent flere jenter som spiller en gutter og det er kult men de har som regel litt sære spill de spiller men dem om det Og noen spiller bare for å vise seg fram også har jeg følelsen av, de skravler mer en de spiller hehe!
 7. Har brukt Uplay i årevis jeg finner ikke noe feil med dette så hva du har å klage vil jeg gjerne vite??
 8. Bedre om de kom med World Of Starcraft, begynner å bli rimelig lei av WOW det er det samma om igjen og om igjen expansion etter expansion 10 nye lvl opp hver gang og samma kjedlige opplegget med raids osv osv....Zzzzzzzz gjesp!
 9. De har jo allerede en forferdelig dårlig nedlastnings fart det kan nesten ikke være tregere og nå skal de senke den enda mer lol
 10. Har ingen tro på dette, kanskje en ny måte å "mine" crypto valuta på jeg gir ingen tilgang til min maskin uten at det kan dokumenteres 100% At de bruke navn som Nvidia osv er enda mer mistenklig i mine øyne og alt skal liksom gå til Corona , og hvorfor trenger forskningen på corona så enorme data mengder forstår ikke jeg!
 11. Begynner å bli lei av dette spillet nå, se å få det ferdig og få det i butikken hvorfor faan skal drive med dette spillet i årevis, må da snart være bra nok nå!
 12. Er vel kun ca 15 spill på PS 4 som er noe å rope hurra for så om 85 andre ikke virker har ingen ting å si for min del!
 13. Er lei av alle disse japanske Samurai lignende spill med Dark Souls lignende slåssing!!
 14. For ta en ski tur på fjellet istede
×
×
 • Create New...