Gå til innhold

Kontorstol

Medlemmer
  • Innlegg

    10 611
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av Kontorstol

  1. Hei. Jeg sliter med varierende hastighet og signalstyrke på wifi hjemme, men har et sted i leiligheten der både signal og hastighet virker å være topp. Jeg vil derfor sette opp en forsterker der (ruter og modem står i etasjen over hos utleier), men er usikker på hvilken jeg skal velge. Det hadde vært topp med en modell fra Power til under tusenlappen (grunnet gavekort). Er det noen som har peiling? 

    På forhånd takk! 

  2. Tåka skrev:
    bubba477 skrev:

    Virker ikke som dette spillet slo an. Svært forvirrende konsept.

    Yep for uinntresant og forvirrende hadde håpet på et nytt Dishonored spill men dette gadd jeg ikke å spille mer en 1 time så ble det avinnstalert.
    Vil virkelig anbefale deg å gi det et par timer til. For meg klikket det virkelig på plass etter 3-4 timer når jeg skjønte hvor genialt og originalt konseptet er. Og voice actingen i seg selv gjør det nesten verdt det.
  3. geir__hk skrev (3 timer siden):

    Blir litt usikker når jeg ser terminologiene paranoid, Windows 11 og kryptovaluta bli brukt sammen i beskrivelse av problemstillingen.

    Å bruke Windows for enkelhets skyld skjønner jeg hvertfall ikke (mulig jeg er dum her) - skal man ta sikkerhetsmessige grep så er lettvinte løsninger sjeldent et godt utgangspunkt.

     

    Poenget er å ha en pc som ikke brukes til nedlasting av torrents, browsing på nettet og der det installeres ørten utvidelser i nettleseren. Dette vil gi en stor trygghet sammenlignet med min ultrabook som dama låner og mer praktisk enn den klumpete gaming-pcen. En kryptert Linux-pc er med andre ord ikke nødvendig for å øke sikkerheten. 

  4. Takk for svar. Som jeg skrev tar jeg ut innskuddet fra ASK, så det utløses ingen skatt. Gevinsten lar jeg stå i markedet sammen med månedlige innskudd. Litt av poenget er å sikre oppgangen den siste tiden samtidig som jeg tar noe del i en eventuell videre oppgang. 

  5. Jeg regner med å kjøpe bolig innen et par år, og har derfor planer om å selge meg ut av et indeksfond som jeg hadde øremerket til EK. Tenker å ta ut innskuddet fra ASK og sette dette inn på en boligsparekonto med 2,8 % rente. Samtidig tenker jeg å fortsette den månedlige sparingen i indeksfond. Håper med dette å sikre litt EK samtidig som jeg holder meg i aksjemarkedet. Noen grunn til at dette er en dårlig plan? 

  6. Andres skrev:

    ufff da, hadde vurdert å kjøpe Cyberpunk om de hadde kommet med en oppdatering men nå blir det nei takk.

    leser at de har ordnet en god del bugs men at det fortsatt er problemer med spillet.

    tror ikke de har tjent penger på det spillet, de brukte mye penger på markedsføring og ha Keanu Reeves presentere spillet kan ikke ha vært billig XD

    Bugs var bare en liten del av problemet med Cyberpunk 2077. Det største problemet var dessverre mye verre, og kan aldri fikses med verken oppdateringer eller DLC; Etter første akt er alle aspekter av spillet et totalt sjelløst skall av det de prøvde å lage. Verdens mest polerte gråstein er fortsatt bare en gråstein. Jeg skal aldri bruke et minutt til på dette produktet, uansett om det kommer ultra HD-utgave på PS5 eller expansion pack med 20 timer ny story. Vil anbefale alle som ikke har spilt det å slutte å vente og gå videre.
    • Liker 1
  7. Er det flere her som har kjøpt Revolution Populi (RVP), eller i det minste hørt om de? Hvis ikke vil jeg abefale dere å lese litt om RVP og deres planer om et clearing house for krypto. Holdt en auksjon/ICO tidligere i år, men er fortsatt pre-marketing frem til main net slippes (muligens i løpet av Q4), og har en mcap på ca. 50 mill usd (80 mill om man regner med låste tokens). Om de får til nevnte clearing house tror jeg at dette blir stort, og mens den enda ligger under radaren hos de aller fleste er den i hvert fall verdt en titt. 

    White paper

    Disclaimer: Jeg har selv en stor posisjon i RVP

  8. Garegaupa skrev (9 timer siden):

    Eg kjøpte frå Iphonehuset, som er ein norsk nettbutikk. Dei er godkjend Ledger-forhandlar, så det skal vere like trygt som å handle direkte frå Ledger. 

    Jeg endte opp med å kjøpe fra Ledger selv pga. at de uansett var de eneste som hadde den på lager. :) 

    • Liker 1
  9. Takk for svar! For min del begynner det å nærme seg 200k, så det skal ikke veldig mye til (til krypto å være) før det blir seriøse summer. Jeg skal lese meg litt mer opp på Ledger etc før jeg bestiller, men tror jeg vil sove litt bedre om natten med litt bedre sikkerhet. 

  10. Mine verdier i krypto begynner å bli store nok til at jeg må tenke sikkerhet. I dag har jeg alt i en Metamask-wallet, og er naturligvis redd for at denne hackes eller mistes (selv om jeg ikke vet hvordan det skal gå til). Jeg vurderer derfor å kjøpe en Ledger Nano X, og derretter å lagre seeden til denne fysisk et par steder. Hvor sikkert vil dette være, kontra dagens Metamask-wallet (gitt at ingen finner en fysisk kopi av seeden osv.)? Jeg har også tenkt på om seeden kan lagres trygt digitalt i Digiposts arktivsystem? 

  11. Hun har dessverre ikke BSU lengre, mens jeg sparer maks i BSU og har en god slump i BSU 2. Igjen er spørsmålet hvor høy risikoen for nedside er for rentefond i løpet av de neste par årene. Det er selvfølgelig vanskelig å si, men noen mener sikkert noe. :)

×
×
  • Opprett ny...