Gå til innhold

kulern89

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kulern89

  1. Må av med alle kåpene og hele anlegge da? Hva med de fjerene som er festet i silynderen, er de vanskelige å få på igjen?

    Har kjøpt meg en 120dyse og et powerfilter, men tror det er for stort. Hvor i svarte sitter det orginale egentlig? Er en 'boks' under tanken, kan det stemme? Står filteret er for bl.a DTX 125cc, forhandleren mente på det burde passe alle AM6 motorer så hvorfor ikke en 50cc, om det ikke er samme motoren bare nedplombert. Hva gjør jeg for å skifte det? Tar av tanken osv da sikkert. Vanskelig?

    Bestille meg en Tecnigas RSG potte. Crash.no

    6292610[/snapback]

     

    av med alle kåpene ja:P ta av hele eksospotta og fjerene.. fjerene er ikke vanskelig å få på igjen... det er lissom vanskligere å sette på kåpene jeg å ta av og på optta lissom...!

  2. jeg har oxo nettopp kjøpt en tzr.. veldig lik din... min gikk maks i 39 tror jeg... men vi s du skrur av alle kåpene... så skrur du av HELE eksos annlegge(helt til motoren, ikke motoren da:P) så ligger det en plombe rett innenfor( svart og 5 cm.. bare å ta ut med skru trekker) mopeden min går nå 55/60 uten den lille plomba... men jeg er oxo interessert å vite hvordan jeg kan få den fortere uten effekt annlegg... er det flere plomber? men skal rense luft filtere og forgasseren idag.. håper det funker da :/

×
×
  • Opprett ny...