Gå til innhold
 • Endringer av personvernserklæring under Story House Egmont


  TSP

  Har du spørsmål eller innspill til personvernserklæringen vår kan du til enhver tid kontakte oss på [email protected].

  Her opplyser vi om endringer gjort i Diskusjon.no sin personvernerklæring siden Story House Egmont tok over Diskusjon.no

  5. desember 2022 i forbindelse med Story House Egmont sin overtakelse av Diskusjon.no endret vi fra henvisninger til Maximo AS og VG til å vise til henholdsvis Story House Egmont AS og Klikk.

  3. februar 2023 gjorde vi flere endringer hvor formålet er å forklare noen punkter bedre og forenkle setninger. Vi la også inn henvisninger til Story House Egmont sin samlede personvernserklæring som Diskusjon.no også forholder seg til. I praksis endres ikke vår behandling av dine personopplysninger seg.

  Endringer 3. februar 2023:

  • Endret setning i innledningen: Denne personvernerklæringen gjelder for Diskusjon.no og tjenester som Diskusjon.no leverer., og tilknyttede publikasjoner og tjenester.
    
  • Fjernet setning: Vi verken selger eller deler dine private personopplysninger til tredjeparter utenfor vårt eierselskap og dens underselskaper.
    
  • La til setning (som erstatning for overnevnte setning): I korte trekk vil dine private personopplysninger, som for eksempel e-postadresse på ev. brukerkonto, ikke brukes i andre sammenhenger enn det som følger naturlig av teknisk drift, moderering og levering av Diskusjon.no som diskusjonsforum og kommentarfelt.
    
  • La til avsnitt under tittelen "Personvern" (like før punkt 1.0): Diskusjon.no er også underlagt Story House Egmont sin generelle personvernerklæring som du finner på Story House Egmont sine personvernssider på personvern.egmont.no. Ved uoverensstemmelse rundt detaljer er det det som står i Diskusjon.no sin personvernserklæring (den du leser nå), som gjelder for Diskusjon.no.
    
  • Fjernet setning under punkt 1.1.1: Vi vil aldri selge eller dele din epost-adresse med tredjeparter uten ditt eksplisitte samtykke.
    
  • La til setninger under punkt 1.1.1 (som erstatning for overnevnte setning): Din e-postadresse kan vises til administratorer eller ansatte som det er relevant for i forbindelse med moderering, administrering og teknisk drift av siden. Vi kan ikke bruke e-postadressen lagret på din konto ved Diskusjon.no i andre sammenhenger enn for å drive vårt diskusjonsforum. Du kan for eksempel ikke meldes på nyhetsbrev uten ditt eksplisitte samtykke, men du kan få e-post med viktige meldinger om Diskusjon.no, eller epost-varsler om ting som at det har kommet nye svar i tråder du har deltatt i. Hvilken aktivitet du blir varslet om på e-post kan du styre gjennom varslingsinnstillingene dine.
    
  • Fjernet punkt 1.2.6 (Vi opplyser heller om dette i det aktuelle området) 
   1.2.6 Søknader som frivillig medarbeider (forumveileder, moderator og administrator)":
   Diskusjon.no har en rekke frivillige medarbeidere som bidrar med blant annet moderering og utviklingen av forumet. Diskusjon.no tar regelmessig i mot åpne søknader fra brukere av nettjenesten om å bli frivillig medarbeider, men har også perioder hvor dette utlyses på Diskusjon.no. Personopplysninger som blant annet må være med i denne søknaden er fullt navn. Det er bare administratorer som har anledning til å se, lese og behandle søknadene. Søknader til kandidater som ikke blir vurdert som aktuelle, blir slettet når søknadsbehandlingen er over, senest 90 dager etter søknadsfristen er gått ut.

    
  •  Endret setninger under punkt "3.1 Etter ditt samtykke eller aktive handlinger": Private oOpplysninger som er registrert på deg vil bare kunne benyttes av og deles med tredjeparter etter ditt samtykke eller aktive handling. Vi vil aldri selge eller dele din epost-adresse med tredjeparter uten ditt eksplisitte samtykke eller aktiv handling.
    
  • La til lenke med oversikt over endringer av personvernserklæringen til Diskusjon.no under Story House Egmont i punkt "9.0 Endring av vilkår"

   

  Fremtidige revisjoner

  Vi kommer sannsynligvis til å gjennomføre en større omstrukturering eller flere endringer av personvernserklæringen i løpet av 2023. Formålet vil være å gjøre den mer oversiktlig, utfyllende, samkjøre språk og struktur mer med Story House Egmont sin felles personvernerklæring, og forklare bedre. 

  Endret av TSP


  Brukertilbakemelding

  Anbefalte kommentarer

  Det er ingen kommentarer å vise.  Gjest
  Kommentarfeltet er nå stengt

×
×
 • Opprett ny...