Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/13/19 in all areas

 1. 9 points
  Hei! Føler jeg kan presisere litt nærmere her. Det har vært mye dugnadsarbeid i forbindelse med oppgraderingen. Vi har til vanlig én utviklerstilling (15%) knyttet til forumet - @TSP. Det meste av utviklingsressursene har vært rettet mot å faktisk få gjennomført oppgraderingen, siden det har vært en tidkrevende og vanskelig prosess som har foregått i over et halvt år nå. Oppgraderingen er bare et startskudd for videre utvikling av forumet, og nå får vi i større grad frigjort flere utviklingsressurser til å fokusere på nye funksjoner. Derfor blir det også ting som vi skal arbeide videre med å få på plass, men da trenger vi også litt tid og tålmodighet. Jeg har for øvrig vært ansatt i fulltidsstilling i TU Media siden 1. august som leder for Diskusjon.no (men har også arbeidsoppgaver som ikke er direkte knyttet til Diskusjon.no). I tillegg til dette kommer det svært mye frivillig dugnadsarbeid fra resterende administratorer, moderatorer og forumveiledere. Betydningen av sistnevnte skal ikke undervurderes, og her har vi fått uvurderlig hjelp av flere. En stor takk til dem! ? Oppgraderingsprosessen Alt i alt har lanseringen i stor grad gått på skinner. I en oppgraderingsprosess kommer man alltid til et punkt hvor man bare må slippe programvaren, og justere underveis. Enkelte ting er heller ikke mulig å justere før oppgraderingen er fullført og "live". Hvis ikke, hadde vi antageligvis hatt en nedetid på et par uker for å få et helt finpusset produkt, og luke ut alle de små barnesykdommene. Andre ting må vi bare avvente tilbakemeldinger på, for å se hva dere som brukere selv ønsker. Samtidig er det også klart at mange har forskjellige syn på hvordan ting skal være, så her må vi justere nærmere for å finne den gyldne middelvei. Da er trolig også en ferdig og live versjon av Diskusjon.no som er åpen for alle - også den beste brukertesten? Derfor setter vi også stor pris på konkrete tilbakemeldinger om hva som fungerer bra, hva som fungerer mindre bra, og hvilke funksjoner som savnes.
 2. 8 points
 3. 6 points
 4. 5 points
  Synes det er ok med måten det har blitt gjort på jeg. For en formidabel jobb det må være. Ikke er dette en forretningsforbindelse hvor man er avhengig av 24/7 oppetid heller. diskusjon.no er en gratistjeneste og utviklerne, administratorene her er jo top notch hva det kommer til brukerinvolvering. At de tok det på denne måten er jo bare helt perfekt. Da får jo brukerne anledning på en grei måte å kommunisere tilbake på hvilke endringer som er ønsket. Så at noe måtte mangle i starten, det forventet jeg egentlig.
 5. 5 points
  Lanseringen går på skinner. Vi er bare nødt å ta ting underveis. ?
 6. 5 points
  Alt nytt er ikke bra, spesielt ikke når man endrer noe som funket.
 7. 5 points
 8. 4 points
  Jeg vet ikke hvilken granskning du ser. Eller lar du deg virkelig lure av republikanernes whataboutismer og avledningsmanøvere? For ikke å glemme at de konsekvent har hindret eller forsøkt å hindre kongressens grunnlovsfestede rett til innsyn og til å i kalle vitner. Vitnemålene burde, i en normal verden, ført til opprør mot presidenten fra begge sider. Isteden ser vi et republikansk parti som er blottet for all moral, alle prinsipper og som svikter sin grunnlovsfestede plikt til å gjennomføre overoppsyn over det hvite hus. Og de svikter sin ed som de avsa når de tok vervene og sier hva som helst, bruker enhver taktikk som de tror kan nå fram hos den feilinformerte basen deres. Vesten har ikke sett noe som ligner etter krigen og det er et alvorlig angrep på demokratiske prinsipper. Hele situasjonen er nesten ikke til å tro. At han ikke blir dømt stemmer nok, men det er ikke fordi det ikke finnes bevis.
 9. 4 points
 10. 4 points
  De holder på å oppgradere forumet. Vær tålmodig.
 11. 4 points
  Først av alt, godt jobba med oppdateringen, dette kommer til å bli skikkelig bra! Har litt bedre tid til å komme med en grundigere tilbakemelding nå. Sikkert flere ting jeg nevner som enten er nevnt her, eller som mange har påpekt. Tar det med likevel. Dette snakker vi om nå-delen som er øverst på hver side. Her synes jeg enten man ikke trenger avatarer, eller så må de gjøres en god del mindre. De blir for store i høyden, slik at mye plass går med på å kun vise siste aktivitet i 7 tråder. En "tightere" liste uten så mye whitespace vil både ta mindre plass og gjøre plass til mer innhold. Løsningen før med pluss/minus var veldig fin. Det burde også være en mulighet for å skjule hele denne delen, eller som en annen skrev lenger opp; flytte den til nederst på siden. Sidebaren er borte, uten å ha fått en erstatning. Det burde etter min mening være en mulighet til å gå til andre deler av forumet uten å måtte gå tilbake til forsiden først. Sidebaren fungerte godt siden man kunne minimere de kategoriene man ikke ønsket synlig. Like-knappen nederst til høyre på hvert innlegg er litt stor, kanskje spesielt på mobil og når man har trykket liker på et innlegg. Kosmetisk, og sikkert smak og behag. Med påfølgende kryss for å angre tar den mye oppmerksomhet, og skiller seg ut fra det øvrige designet. En idé er å gjøre den mer lik firkanten på "Siter"-knappen. Emnetaggene på tråder er helt svarte og står veldig ut, så mye at det blir rotete i kategoriene. Et mildere uttrykk vil gjøre det penere, for eksempel en lysere grå. Eksempel: Annonsen på toppen har blitt nevnt av mange og det er et stort problem. Hvis det fortsetter som det er nå, vil jeg bruke diskusjon.no mye mindre på mobilen. Selv med en iPhone XS tar annonsen nesten hele skjermen, og den er der på alle undersider. Kan overleve hvis den bare finnes på forsiden, eller dukker opp en gang i blant. Fint at man kan krysse den ut, men da etterlater den seg et stort tomrom. Kilde-knappen som skal være øverst til venstre i editoren finnes ikke hos meg, hverken i Opera på Mac eller Chrome på Mac. Så er det sikkert flere ting jeg har glemt, og dere jobber sikkert med mange av disse tingene. Noe jeg fortsatt savner er Instagram-embedding. Og som tom waits for alice skrev er en sitatfunksjon som skiller seg fra vanlige brukersiteringer en veldig god idé.
 12. 4 points
  Hvis utleier fortsetter å leie ut blir spørsmålet om det er rimelig å forvente at han skulle påbegynt prosessen med å skaffe ny leietaker på et tidligere tidspunkt. For øvrig blir dette litt søkt for meg. Hovedregelen er at oppsigelsestiden skal følges. Dette blir litt som å si at fordi boliglånsforskriften lar banker gjøre unntak fra kravene til maksimal lånebelastning mv. så er det urimelig at du ikke faller inn under et slikt unntak. Det er ikke alt man kan påvirke.
 13. 4 points
  Er det mulig å kun ha absolutte tidspunkt på når innlegg har blitt opprettet? "X timer siden" sier meg så lite da jeg ikke har noen anelse om det er "X timer og 0 min" eller "X timer og 59min".
 14. 4 points
  Det gjør ikke punktene noe mindre relevant. Har lest alle postene forøvrig, og når forumets voktere ser at samme ting plager flere brukere øker mulig sjansen for at noe blir gjort.
 15. 4 points
  Jeg synes det er ganske barnslig av deg å si at ingen gidder å svare med sunn fornuft, bare fordi vi er uenige med deg, og fordi vi mener at utgangspunktet er at når du skriver under på en kontrakt, så er du bundet av den. Hvis du mener at du burde blitt fortalt før du flyttet inn, at det du skriver under på kan gjelde, da lurer jeg på hvilken planet du lever på. Det er tvertimot sunn fornuft at avtaler skal holdes, noe du tydeligvis ikke mener. At du føler behov for å kalle meg og alle andre for utleiere som ønsker å forsvare våre interesser, er bare usant, og et dårlig forsøk på usaklig hersketeknikk. Jeg har aldri vært utleier, og har ingen planer om å bli det. Men jeg mener like fult at når man skriver under på en helt standard kontrakt, så må forventet utgangspunkt være at den følges.
 16. 3 points
  Jeg skrev at jeg gjør det kontrollert. Jeg setter gjerne en fot utenfor veien og venter til jeg oppnår blikkontakt. Det har hent en sjelden gang at bilen suser forbi meg uansett. Type sjåføren ser på mobilen eller er i sin egen lille boble. Det er ganske skremmende i grunn. Litt dark humor: Men siden jeg er barnløs, uten familie og jobb er jeg bare en utgiftspost for staten. Så sånn sett hadde det ikke gjort meg noe. Men det blir så mye blod og gørr i asfalten, traumatiserte vitner og en sjåfør som blir syndebukk. Så nah, jeg fortsetter livets gang til naturen stopper meg. ??
 17. 3 points
 18. 3 points
 19. 3 points
  Det er sånn det skal være.
 20. 3 points
  Hei, og takk for gode og konkrete tilbakemeldinger! Vi tar det med videre, og vi ønsker særlig å gjøre det enklere å bevege seg raskt mellom kategorier (men dette krever noe egenutvikling, siden det ikke medfølger en god nok løsning fra programvareutvikleren Invision Community). Jeg har ellers noen korte bemerkninger: Kildeknappen for HTML: Den er dessverre ikke tilgjengelig for ordinære brukere av sikkerhetsårsaker. Hvis aktivert, kan brukere potensielt poste farlig HTML (HTML-koden blir ikke filtrert). Instagram-embedding: Det er fullt mulig. Kopier og lim inn lenken til Instagram-posten (Det kan være du må vente et par sekund, og evt. legg til et mellomrom etter posten slik at editoren gjør det om til en lenke). Da ser det slik ut: Artig hvis noen vil opprette en tråd hvor man kan dele sine Instagram-bilder til hverandre, eller tilsvarende! ?
 21. 3 points
  I hvert fall en som ikke tenker "1 krone brukt er 1 krone tillagt verdien" ...
 22. 3 points
  Banner Off fordi du bannet Love feil. Når Off er ferdig med å høre på Nattradioen i helgene, så ?
 23. 3 points
  Vi har lest alle tilbakemeldingene og ser på løsninger bedre navigering. Det er mye å ta tak i nå, både kritiske og mindre kritiske saker, så jeg tør ikke si noe om når en eventuell ny løsning er på plass.
 24. 3 points
  Førsteinntrykket er bra, etter at det tok ca 14 timer og gjentatte forsøk å få den dumme bekreftelses-eposten. Plutselig i morges slapp en av dem i gjennom. Detaljene får vi se på etterhvert. Jeg som liker å sitere og svare på avsnitt liker den nye "siter utvalg"-knappen som dukker opp når du markerer tekst i et innlegg. Er det ikke noen mulighet for å lage innrykkete avsnitt? Benytter anledningen til å minne om at jeg foreslo en egen sitatboks for eksterne sitater, slik at du lett kan se forskjell på sitater fra andre brukere og sitater fra for eksempel medier eller andre kilder. Det skulle dere vurdere igjen etter denne oppgraderingen. (Når tiden strekker til.) Personlig liker jeg et smalt design. Har alltid foretrukket det., Så kan jeg andre ting på resten av skjermen. (Off topic: Hadde vært kjekt om det fantes et "snap to design size" valg i nettleserne, så kunne man sette det som standard vindustørrelse for det enkelte nettsted. Og ja, det ville ikke funket for de som er glad i å bruke faner.) Godt jobbet av både Invision og dere! Geir
 25. 3 points
  Takk for at du tar deg tid til å gi meg et langt og detaljert svar! Jeg har noen oppfølgingsspørsmål, og de er ikke ment som spydige svar men fordi jeg er interessert i å bedre forstå hvordan du og mange andre bruker forumet. Du skriver innledningsvis at det er vanskelig å bruke forumet uten å kunne bruke kode i editoren. og trekker senere inn Word i et eksempel. Jeg regner med at du ikke skriver kode i Word, men bruker hurtigtaster og/eller verktøylinjen for å formatere tekst og sette inn bilder og lignende? For å fortsette å bruke Word som et eksempel, så kan man si den gamle editoren var Notisblokk, en editor kun for råtekst, mens den nye er Word, en fullverdig WYSIWYG-editor. Når det gjelder å lime inn sitater og referanser, og at formateringen følger med, så kan dette enkelt unngås ved å lime inn uten formatering. På Windows gjøres det ved å trykke CTRL + SHIFT + V, mens på Mac bruker du CMD + ALT + SHIFT + V. Da limes kun teksten inn, uavhengig av opprinnelig formatering. Kilde-visningen som flere har nevnt, kan ikke sammenlignes med den gamle editoren. Kilde-visning gir deg innlegget i rå HTML-kode, og spør du meg er det overraskende rotete. Det er farlig å generalisere, men jeg kan ikke se for meg at noen vil mene det er enklere å jobbe med rå HTML-kode (og den er ikke så ren som du tror). Både HTML-kode og BBkode har ordet "kode" i seg, men de kan på ingen måte sammenlignes. Når det er sagt så kan du fortsatt bruke BBkode i innleggene dine (prøv BBkoden for fet tekst), men hvis du senere redigerer innlegget vil du ikke se BBkoden, men WYSIWYG-resultatet. Jeg vet godt at forandring ikke alltid fryder, men noen ganger er man nødt til å gjøre endringer som dessverre endrer funksjoner og bruksmønstre som er godt innarbeidet hos folk. Hvis du vil lese mer om hva utviklerne av forumprogramvaren tenker om BBkode, så anbefaler jeg dette emnet hos Invision Community, og da spesielt dette innlegget. Forøvrig, funksjonene fet, kursiv, og understreket tekst er i forumets editor tilgjengelige med de samme hurtigtastene du kjenner igjen fra andre programmer (hold over knappene så ser du hurtigtastene).
 26. 3 points
  Jeg kommer hit for å irritere meg over alle som irriterer seg over det nye designet. Vil bare si hold kjeft. Alt nytt er bra.
 27. 3 points
  Siste: Tirsdag ble det kjent at Roger Stone, en av Trumps rådgivere under kampanjen i 2016, skal ha hatt samtaler med Trump vedr. informasjon og emails fra DNC og DCCC som wikileaks mottok fra russisk etterretning. De skal ha vært klar over at dette kom flere måneder før det skjedde. Når DNC kunngjorde at deres systemer var blitt hacket av Russland, skal Trump-kampanjen ifølge Rick Gates ha vært i lykkerus, og kjørte brainstorming for å planlegge hvordan de skulle dra nytte av dette. Dette er blant tingene som skal ha kommet frem under vitneforklaringer fra bla. Gates under rettsmøter ifbm. Roger Stones føderale straffesak denne uken. Rick Gates var Paul Manaforts assistent og viseformann i Trumps 2016-kampanje. Problemet som oppstår her er at dette strider mot Trumps forklaring da han ga skriftlige svar på spørsmål fra Robert Mueller. Trump skal ha indikert at han ikke hadde kjennskap til kommende lekkasjer via wikileaks, og skal ha benektet å ha kjennskap til samtaler om dette temaet med Roger Stone eller noen i kampanjen overhodet. Men det fremgår av vitneforklaringene at stjålet informasjon fra DNC og DCCC var et gjengangstema under kampanjen og at dette var viktig for dem, som betyr at Trump har løyet under ed da han svarte skriftlig på spørsmål fra Muellers føderale storjury, og dermed ga falsk forklaring til føderale etterforskere. Dette kom altså frem tirsdag denne uken, dagen før offentlige riksrettshøringer starter i en sak hvor Trump igjen skal ha forsøkt å benytte seg av hjelp fra et annet lands regjering til sin kampanjes fordel, denne gangen for 2020. Trump talked to Roger Stone about WikiLeaks, Rick Gates says in testimony contradicting the president https://www.cnbc.com/2019/11/12/trump-had-call-with-roger-stone-about-wikileaks-rick-gates-says.html - - - Ifølge NY Times tirsdag kveld skal Trump ha vurdert å sparke generalinspektøren for etterretningsetatene, fordi hans varsling til kongressen om at det fantes en varslerrapport vedr. samtalen Trump hadde med ukrainas president Zelensky etter Trumps oppfatning viste at generalinspektøren var illojal mot ham. Trump Has Considered Firing Intelligence Community Inspector General https://www.nytimes.com/2019/11/12/us/politics/trump-michael-atkinson-inspector-general.html - - - Flere medier melder om forberedelser både blant republikanerne og demokratene i forkant av de første riksrettshøringene, som starter denne onsdagen. Republikanerne i kongressen skal bla. ha holdt øvelseshøringer hvor forskjellige republikanske kongressmedlemmer skal ha spilt roller. Formannen i etterretningskommitéen Adam Schiff (D-CA) skal ha blitt spilt av Lee Zeldin (R-NY). For få dager siden ble Jim Jordan (R-OH) satt på etterretningskommitéen, etter sigende for å styrke Trump-støtten i kommitéen. House Republicans prepare for public impeachment proceedings with mock hearing https://thehill.com/homenews/house/470136-house-republicans-prepare-for-wednesday-with-mock-impeachment-hearing Jim Jordan joins Intelligence Committee to boost Trump in public impeachment hearings https://www.politico.com/news/2019/11/08/jim-jordan-intelligence-committee-068049 "GOP leadership has officially assigned Rep. Jim Jordan to the House Intelligence Committee ahead of next week’s televised impeachment hearings, a move designed to bolster President Donald Trump’s defense as Democrats take their probe public." - - - Flere medier melder at Adam Schiff (R-CA) har diskutert å inkludere bestikkelse som en mulig anklage i riksrettssaken mot Trump. Dette er også luftet av andre kongressmedlemmer, og ligger nærmere ordlyden i grunnloven enn "Quid pro quo" som har vært mye diskutert i det siste. "Bribery" en av de få "high crimes and misdemeanor" spesifisert i grunnloven. Rep. Adam Schiff: Trump's Potentially Impeachable Offenses Include Bribery https://www.npr.org/2019/11/12/778380499/rep-adam-schiff-trumps-potentially-impeachable-offenses-include-bribery 'This is a very strong case of bribery' : Rep. Jackie Speier on impeachment https://abcnews.go.com/Politics/strong-case-bribery-rep-jackie-speier-impeachment/story?id=66862134 - - - Under onsdagens riksrettshøring er det fokus på to vitner, Bill Taylor og George Kent, begge avhørt tidligere. Tidligere ambassadør til Ukraina Maria Yovanovitch vitner under fredagens høring. Høringen gir publikum anledning til å høre deres forklaring åpent, under utspørring av både republikanere og demokrater. Det meste av utspørringen er varslet at blir foretatt av stabsjurister. Adam Schiff (D-CA) deler sine 45 minutter med sin stabsjurist Daniel Goldman, og Devin Nunes (R-CA) deler sine 45 minutter med sin stabsjurist Steve Castor. Det blir visstnok også anledning for de vanlige 5-minutters blokkene for kommitémedlemmer, men det anses som mer effektivt å kjøre lengre sammenhengende perioder med sakkyndige jurister for selve utspørringen av vitnene. Høringen finner ikke sted i det vanlige kommitérommet, men en større sal med benker og innredning man gjenkjenner fra større tidligere høringer. What to know about the 3 witnesses testifying in public impeachment hearings this week https://www.cbsnews.com/news/public-impeachment-hearings-what-to-know-about-bill-taylor-george-kent-and-marie-yovanovitch-the-witnesses/ Riksrettshøringene, de første siden 90-tallet, går live i nyhetskanaler og streames på nett. Linker legges ut i forkant.
 28. 3 points
 29. 3 points
  Du hadde ingen garanti på at utleier skule finne noen innen 3 måneder uansett, jeg skjønner ikke hvordan det kunne hjelpe deg i planlegge bedre. Hadde du planlagt "bedre", burde du fra start tatt utgangspunkt at du måtte bo der i 3 måneder etter oppsigelse før du fant deg noe nytt.
 30. 2 points
  Kan vi få vekk reklame for innloggede brukere? (mobil?) Vær så snill? (laste opp bilde funka ikke særlig bra på mobil ser jeg..)
 31. 2 points
  Hadde en skikkeligskikkelig dårlig dag, men så fikk jeg invitasjon til middag i gamlekollektivet og ble veldig glad av det ? Hyggelig å ha noe å se frem til!
 32. 2 points
 33. 2 points
  Ville helt klart gått for en noe bedre 75" da ja. Når du blåser opp en dårlig/middels dårlig skjerm til 82" så blir svakhetene særdeles godt synlig. Spørs jo selvsagt bittelitt på hva slags oppløsning du ser i og sitteavstand, men ville helt klart valgt f.eks en Q70 i 75" fremfor en UM7600 i 82"
 34. 2 points
 35. 2 points
  Grei den ja. 5/10 Her er noe fra barndommen min:
 36. 2 points
  Irriterer meg over biler som gasser på for å unngå å stoppe for meg på fotgjengerfelt. Type jeg er 10 meter fra fotgjengerfeltet, og sjåføren skjønner at jeg skal gå over på andre siden, men er 200 meter unna meg. Da gasser JEG på med beina mine, og går nærmest rett ut i veien (kontrollert) for å fremprovosere et stopp. Så ser jeg sjåføren stramt inn i øynene mens jeg krysser. Kompenserer andre veien også, busser, tungtransport og lignende - da snur jeg meg å later som jeg ikke skal krysse for å slippe trafikken forbi. Jeg tenker at den energien som trengs for å stoppe en semitrailer på 50 000 tonn kan jeg spare miljøet for. ? Dustete tanke i grunn. Men sett at jeg sparer 50 semitrailere/busser/traktorer osv fra et full stopp. Det blir vel 2 liter diesel spart av det. ^^
 37. 2 points
  Straks live: Den første riksrettshøringen vedr. Ukraina-skandalen. Vitnene i dag er Bill Taylor som er Charge d'Affaires ved USA's ambassade i Ukraina, og George Kent som er USA's viseassisterende utenriksminister (deputy assistant secretary of state). Høringen er planlagt for kl. 16:00 norsk tid, og går direkte i amerikanske nyhetskanaler og på nett. Flere av kanalene har kansellert deres vanlige program for å gjøre plass til dekningen av dette, som allerede er i gang: Alternativ stream: Neste høring går fredag, og det er varslet en rekke flere vitner til høringene neste uke.
 38. 2 points
  En random, altså en helt ukjent en? Er ikke det litt skummet da
 39. 2 points
  Fint at det ordnet seg. Vi er behjelpelige nå i overgangsfasen om du har andre problemer.
 40. 2 points
 41. 2 points
  Synes dere er flinke jeg, men så har jeg erfaring med sider som lå nede et år før oppdatering fungerte.. ?
 42. 2 points
  Hva konkret står det egentlig i kontrakten ang dette? Virker som et litt merkelig kontraktsvilkår.
 43. 2 points
  Som flere har vært inne på. Alt for mye luft. Synes man har gått i det jeg kalller "Mobil på Desktop-fellen", dvs at designet på Desktop har for mye luft, slik som man vanligvis trenger på en mobil enhet for å kunne bruke fingeren til navigering.. Når jeg klikker bort reklamebanneret, er det fortsatt et stort tomt felt. Man kunne evt heller hatt reklamen på sidene. Da hadde jeg nok helller ikke giddet å "klikke den bort". Det er også for mye luft i listen "Dette snakker vi om nå". Dette skyldes not avatarene. Disse kunne man fjernet for å få en mer kompakt side. Nå må man scrolle mye nedover for å komme til kategoriene. Men ellers ser funksjonaliteten bra ut for min del. Håper særlig søkefunksjonen endelig virker. Det er vel en av de få tingene jeg synes fungerte dårlig i den gamle løsningen.
 44. 2 points
  Har muligheten for å markere tråder som løst, forsvunnet? I så fall er det ønskelig å ha tilbake denne funksjonen:)
 45. 2 points
  Når de fleste sitter bak en fake-facebook profil skjer dette ofte, men på flere artikler har vg skrudd av kommentarfeltet heldigvis, enten det er om politikk eller kultur klæsj for og unngå drama. Ser stadig flere artikler for kommentarfeltet er fjernet enkelt fordi det skapes unødvendig mye dritt i kommentarfeltene av hvem som helst, noen med fullt navn som aldri har lært seg folkeskikk og noen småtroll som elsker og skape enda mer hat. Selv om vg "krever" at du har en ekte facebook profil ser jeg de samme personene komme tilbake til kommentarfeltene igjen og igjen. Litt rart de ikke stenger alle kommentarfeltene og flytter alt til vg-debatt nettsiden de har. (Eller en lignende løsning som tek.no / diskusjon.no hadde, bare vg > vg-debatt siden.)
 46. 2 points
  Det er sånne folk som er grunnen til at man mange steder må putte på en tier for å få med seg en handlevogn. Tullinger ass..
 47. 2 points
  Her er Canadas landslag i ishockey. Neste: Grunnleggende fakta om Chile. - Grunnleggende fakta. - Et bilde av landets hovedstad. - Et bilde av landets flagg. - En video av landets nasjonalsang. - Kjente personer fra landet. - Funfacts om landet som ikke alle vet. - En tilfeldig Youtube-video fra landet. - Bilde av landslaget i en hvilken som helst sport.
 48. 2 points
 49. 2 points
  Jeg må helt ærlig innrømme at jeg ikke forstår problemet her. Overrasker det deg at du må betale leie i oppsigelsestiden? Oppsigelsestid er ikke en periode (i ditt tilfelle, på tre måneder) hvor leietaker slipper å betale leie mens han/hun finner seg et nytt sted å bo, men en nedtelling til kontrakten sies opp.
 50. 2 points
×
×
 • Create New...