Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/23/16 in all areas

 1. 17 points
 2. 8 points
  Det er helt utrolig hvordan DnB og Liv Fiksdahl holder på. Det er ikke lenge siden Liv Fiksdahl ga klar beskjed om at alle som jobbet med IT i DnB kunne se seg om etter nye jobber, for alt skulle sendes til India, hun ga rett og slett beskjed om at de ansatte i Norge var inkompetente. Så slutter alle de beste og nå sier hun at IT folk i Norge er det viktigste.... Uansett ville jeg styrt langt unna DnB om du har ønske om autonomitet, enkle prosesser og føle at du bidrar og blir verdsatt. DnB er fremdeles ett hus styrt av økonomer og den kompetansen de har på å drive med IT er minimal, så du jobber motstrøms hele tiden. Utenom det sitter du og hjelper indere i elendige tunge prosesser og forståelsen de har er minimal, så alt må repeteres og mates med teskje. Søk deg heller til mindre firmaer der utviklerne styrer i større grad, det er der det er gøy å være og lære.
 3. 8 points
 4. 5 points
  De man har hatt sex med har man ikke kontakt med når man går over i et nytt forhold, så utrolig respektløst overfor deg som ny partner. Jeg hadde aldri godtatt det. Anonymous poster hash: 51e5c...395
 5. 5 points
  Visse ord og setninger fungerer like godt mot visse folk her som kuler gjør mot Neo.
 6. 5 points
  Hva er det dere driver med DnB? Må dere bestemme dere, outsourcing eller ikke? Må jo være helt håpløst å forholde seg til som ansatt. Lurer du på så søke deg til DnB er også mitt råd å styre unna. Dette er akkurat som Telenor og flere andre. De ombestemmer seg i hytt og pine, og hver gang de bytter ut en leder, så er det på'n igjen.
 7. 5 points
  Lang historie kort: En eldre "pen" frue som forventet å få tilbake pengene sine for en vare hun kjøpte for 4,5 år siden. Hun hadde jo ikke brukt den...
 8. 4 points
  Så lange pauser finnes ikke, og det er ikke nok øl på Kiwi heller. Jeg er imponert over din tålmodighet - kudos
 9. 4 points
  Da ble det jul i år også. Fullsize bilde: http://i.imgur.com/NkTmPMj.jpg Men tror nok jeg kommer til å bytte kabelen. God kvalitet osv, men veldig lang og ikke minst, tung.
 10. 4 points
  ...................... Hvis du sparker en fotball, har denne noe fastsatt opp eller ned? Kan du peke på et konkret sted på ballen og kalle dette 'opp'? Kartene våre kunne like gjerne sett slik ut, om du lurte:
 11. 4 points
  Da må du ha gjort noe galt, eller fått en skada shield. Har selv to, og mener selv den er det beste du får av tv bokser på markedet. Apple tv vil jeg ikke akkurat skryte mye av, og etter å ha prøvd den utallelige ganger hos venner, så synes jeg den virkelig ikke når opp til anklene en gang. Men, nle mp det ha vært som fikk din til å hakke og styre. Min ene har kablet, og min andre ser i andre etasje med semi god dekning. Begge gær så det griner. Når det gjelder youtube, så abonnerer ikke jeg mye, men finner akkurst det jeg vil ha, ved at den har lært meg å kjenne. Så alt kommer pent og pyntlig...og bare gasse på. Burde gitt den en sjanse til
 12. 4 points
 13. 4 points
  Høres ut som en som kunne ha godt av å ikke få viljen sin litt oftere.
 14. 4 points
  I forhold til de er vi også opp ned, det funker alle veier. Hadde du kunne sett australia direkte hadde du sett dette ja. Driller man ett hull rett gjennom jorden og ser på andre siden, så jepp, der står de motsatt vei. Og jo, vi og alle andre lever 90% i forhold til jorden, for det er mot jorden tygdekraften trekker oss. Du er på bærtur, midt på vinteren på sydpolen, mildt sagt. Alternativt troller du, for din del håper jeg det, for argumentasjonen din nå er totalt meningsløs, enda mer enn tidligere. Dette er flere hakk dummere enn "hvorfor faller ikke de i australia av" som du tilsynelatende heller ikke forstår noe av.
 15. 4 points
  Når en person gjennom naivitet låner ut 4 mill, vil jeg umiddelbart stille meg spørsmålet om vedkommende overhode er i stand til å skjøtte sin egen økonomi. Dersom fastlegen er like undrende, kan denne be fylkesmannen å opprette vergemål. Eventuelt bare setteverge for å rydde opp i dette konkrete forholdet. http://vergemål.no/Voksne/Vilkar-for-opprettelse-av-vergemal---betydningen-av-samtykke/​
 16. 4 points
  Hun var en bortskjemt unge som er vandt med å gjøre som hun vil, og da du truet denne livsstilen ved å be henne vokse opp så knakk hun sammen og slo opp. Hun er ikke mye moden, og du gjorde ærlig talt ingenting galt. Det er ingenting galt i å ville passe på så hun ikke kaster bort alle pengene sine - noe hun tydeligvis gjorde, og forventet at DU skulle gi etter, uten å være villig til å gi noe av seg selv. Vær glad for at du er ferdig med det forholdet.
 17. 3 points
  Opp er mot himmelen, med er mot bakken, det har ingenting med himmelrettning å gjøre. Pilene på bildet her, jada, alle sammen, peker nedover. So jorden har jo en ned, det er den veien en stein faller når man slipper den, samme vei som de pilene. Opp er motsatt vei.
 18. 3 points
 19. 3 points
  Jo, det er underlig. Også fordi Europa aldri har vært tryggere enn nå, kriminaliteten synker og det er langt, langt større risiko for å dø i trafikken eller av sykdommer som rammer mer eller mindre tilfeldig enn for å bli drept av en muslim. http://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Terror-er-helt-forkastelig_-men-ikke-noe-a-vare-redd-for--Arnstein-Mykletun-55755b.html Det å ta Europa under ett blir bare tull. Husk at østeuropeiske land som for eksempel Litauen fikk tilbake sin selvstendighet tidlig på 1990-tallet, da var landet preget av korrupsjon og gjenger som følge av den langvarige styret av Sovjet Unionen. Hele 90-tallet i Litauens historie er preget av massedrap mellom gjenger og null respekt for lov. Men fra og med 00-tallet, når Regjeringen fikk kontroll på situasjonen, ble ting mye bedre. Og helt siden 00-tallet har landet beveget seg i en positiv retning. Det gjelder helt sikkert de øvrige østeuropeiske land også. Man må dermed justere datasettet for dette om man skal kunne trekke noen pålitelige konklusjoner om kriminalitet og utvikling som følge av innvandring. Sverige er et godt eksempel på hvor galt det kan gå. Når utrykningskjøretøy må følges av politiet for å utføre sitt arbeid, da er det alvorlig. Ikke misforstå meg, jeg er ikke imot muslimer, jeg er bare for en kontrollert innvandring. Bare tenk deg at det ligger 30 liter vann foran deg som skal drikkes. Hvis du drikker opp alt på en gang, dør du, med mindre du har en usedvanlig stor kropp da. Men dersom du fordeler inntaket av vann på 6 dager blir ikke dette noe problem. Norge bør ta imot flyktninger, men et begrenset antall for å ikke ødelegge det norske velferdssystemet.
 20. 3 points
  Hvorfor er det mest logisk? Hvor sier vitenskapen det? Kan du bestemme hva vitenskapen sier? Eller kan du vise til en kilde som ikke er deg som sier at vitenskapen sier at jordkloden har noe som er opp og ned? Color me impressed med at du klarer å holde en alvorlig og respektfull tone i spørsmålsformuleringene her
 21. 3 points
  Hvorfor er det mest logisk? Hvor sier vitenskapen det? Kan du bestemme hva vitenskapen sier? Eller kan du vise til en kilde som ikke er deg som sier at vitenskapen sier at jordkloden har noe som er opp og ned?
 22. 3 points
  nVidia shield er nok kommet noen år for tidlig, dagens normale brukere forstår ikke produktet enda.
 23. 3 points
  For gamere og svette nerder kanskje, folk som faktisk gjør noe produktivt vil jo selvfølgelig kjøpe macbook pro. Men de vil nok hoppe over denne generasjonens mac og vente til de slutter med dette køddet med å ta vekk USB osv. Så du mener at for å være produktiv så må man kjøpe mac? Vennligst begrunn..
 24. 3 points
 25. 3 points
  Du bekrefter jo selv at det er "sant", i den tro at du kan lage egne sannheter... OK, du er en fakta fornekter altså... Greit... Men da kaster du også ut retten til medisinsk behandling, da ingenting av det ville virket om evolusjon ikke lå i bunn av det og siden du ikke "tror" på evolusjon går du selvsagt heller ikke til noen lege om du blir syk...? Hvorfor skulle du det, du kan jo bare be litt og vips er du frisk ikke sant? Eller er du bare en hykler her også? Du tror bønn hjelper, men det er best å forsikre seg med lege vitenskapen også liksom? En lege vitenskap som ikke skjøt fart før evolusjon kom på banen, for det var årelating en vanlig måte å "kurere" sykdommer på, samme hva det var... Bruker du leger fremstår du temmelig hyklerisk for meg ihvertfall.. Det beviser jo egentlig at religiøse egentlig ikke har noen tro på at bønn hjelper... Så lykke til. Du vil trenge det. For fakta fornektelse er jo ikke dumt i det hele tatt, er det vel?
 26. 3 points
  Det er helt riktig. Skulle ønske du skjønte hva kuren var for den uvitenheten.. . Isteden for å rante og trolle i vei om ting du overhodet ikke har peiling på... Du VIL at jorden skal være flat for at det eventyret du tror på skal være rett og gjør alt i din makt for å overbevise deg selv om at eventyret er rett, og at millioner av evidens er feil... Tipper du har dette forholdet til lege vitenskapen også. Det er sikkert også bare en gjeng med "elite" (big pharma) som er enige om at de skal tjne penger på å juge til deg ikke sant? Så hvis du får kreft ville du aldri engang tenkt på å gå til en lege ikke sant? Å nei, jesus redder deg vettu, så hvorfor gjøre annet enn å be? Merkelig hvordan ALLE navigasjons systemer er laget for en rund jord og ikke ville virket om jorden var flat, syntes du ikke? Å jeg glemte at du har sett en youtube video med en idiot som forteller at dette er bare for å lure oss, at navigasjons systemer er laget slik for å innbille oss at jorden er rund... I så fall er jeg langt mer imponert av "eliten" enn fjols som holder bibelen for sann, såpass kan jeg si deg med en gang... For hva har fjols som holder bibelen for sann gjort for menneskeheten oppover i historien, av gode ting altså, onde ting er lett å nevne..?
 27. 3 points
  Rent marked og utviklingsmessig kan jeg ikke skjønne at det er noe problem når Apple sitter på en haug av gassilioner kroner og produktene selger godt med høye priser. Dette virker mer som et ledelsesproblem og mangel på visjoner rundt PC'er og dens rolle i Apples økosystem. Det begynner å ligne på utviklingen Microsoft hadde på mobil på 2000tallet. Microsoft Surface Studio derimot materialiserer en ny generasjon arbeidsverktøy, som er er en naturlig utvikling fra PC'er, ikke fra mobiler og nettbrett. Må si jeg har ikke savnet Steve Jobs mer enn nå. For selv om Microsofts studiomaskin og Surface-serie ser bra ut så har jeg foreløpig ikke tro på at Microsoft har det som skal til for å lage gjennomført software til den nå solide hardwaren de presenterer. Windows 10 er fremdeles laaaangt fra ferdig og preges av avgjørelser jeg ikke forstår (tvungen oppdatering og reboot? wtf? Reklame? Innstillinger borte vekke?). Jeg har også hatt gleden av å bruke Office 365 og Sharepoint i det siste, og fy flate så dårlig mye av dette er laget. Virker som de kladder og kladder på kode og databaser, når de åpenbart burde laget ting fra scratch. Poenget er at jeg ser Microsoft gjøre samme feilen om og om igjen, de har ingen kvalitetskontroll og lar uferdige halvhjertede løsninger passere for så å aldri utbedre dem selv 10 år i ettertid. Det var Apple som styrte oss mot fremtiden og leverte solide og gjennomførte produkt, og selv om jeg aldri har eid eller brukt Mac så har jeg fulgt nøye med og sett for meg at jeg på ett ellet annet tidspunkt ville bytte til macOS. Med Steve Jobs bak roret ville han stjelt hemnigsløst av de beste ideene de siste årene og utviklet Mac til neste generasjons verktøy. Det vi fikk uten han var... Touch Bar...
 28. 3 points
  Tok en titt på de kriteriene og det er en hel del som skurrer. Dekning Definisjonen på dekning er befolkningsdekning og det er høyst tvilsomt om det var Stortingets intensjon i utganspunktet selv om det var det DAB-lobbyen til slutt fikk inn i 2011. Arealdekningen til DAB er noen få titalls prosent. Til sammenligning har P1 på FM-båndet en arealdekning på 88%. Som andre har påpekt så betyr det at man får inn DAB der man bor, men ikke nødvendigvis der man er. For eksempel når man kjører bil mellom steder med høy befolkningskonsentrasjon. Eller på hytta. Folk har ikke bostedsadresse på hytta si og det er dermed ikke prioritert utbygd siden det ikke hjelper på oppfyllelse av dekningskravet. At man får inn DAB på hytta vil nærmest være en utilsiktet konsekvens. Jeg får ikke inn DAB på hytta, men alle de riksdekkende FM-kanalene får jeg inn. Foreløpig vel og merke. Når det gjelder P1-dekningen så har man sammenlignet med FM Stereo, igjen en ikke tilfeldig valgt definisjon. Da må jeg spørre. Hvis man sitter på hytta og hører på nitimen, spiller det stor rolle at man bare få inn mono? På sin mono reiseradio? Neppe. Eller når man nå i jula er på vei til en fjellovergang, vil noen hisse seg opp over at trafikkmeldingen om kolonnekjøring bare kom i mono? Igjen en tilsnikelse fra DAB-lobbyen. Så er det selve målingene. Hvem måler? Hvordan blir det gjort? Slik jeg forstår så foregår målingene med spesialutstyr og 10 meter over bakkenivå. Er det virkelig relevant for folk som bare skaffer seg en standard DAB-radio? Hvem monterer en 10 meter høy antenne på bilen. Og de som måler burde vært en uavhengig instans, ikke NRK/P4 og DAB-lobbyen selv. Der har Stortinget fullstendig bommet og latt bukken passe havresekken. Det er selvfølgelig helt umulig for noen uten ressurser å gjøre en fullstendig kontrollsjekk, men det er betegnende at journalister i Aftenposten og Dinside rapporterer om en helt annen dekning på de strekningen de har testet enn det NRK med sitt spesialutstyr kan rapportere. Det digitale radiotilbudet må representere en merverdi for publikum. Hva er merverdi? Her er man igjen ute med en definisjonstilsnikelse og ment at det er antall kanaler. Fem ganger så mange kanaler er fem ganger mer verdt, ikke sant? Nei, for mange så vil verdien av NRK Radio være hovedkanalene som sendes på FM-båndet og ikke så mye merverdi i at det finnes en kanal som sender værmelding på repeat eller en som sender folkemusikk døgnet rundt. Kvantitet framfor kvalitet og det understøttes av at ressursene NRK bruker på å lage radio er omtrent det samme nå som i 1993 da man bare hadde P1, P2 og P3. Den viktigste endringen er at det journalistiske produktet nå er smurt tynt utover 20 kanaler. Det må finnes rimelige og teknisk tilfredsstillende løsninger for radiomottak i bil. Man kan få en rimelig løsning og man kan få en teknisk tilfredsstillende løsning, men ikke begge deler på én gang. Disse elendige DAB-adapterne bryter estetisk med resten av interiøret og krever at man tar blikket vekk fra veien for å fikle med dem. En løsning integrert med resten av multimediesystemet koster fort over 10 000 kroner. Minst halvparten av radiolytterne må daglig høre helt eller delvis på en digital radioplattform. Denne er jo bare helt tragisk. Med hvilken logikk kan man konkludere med at FM-nettet kan slås av og tvinge folk over på DAB, bare fordi jeg hører på internettradio hjemme i stua? Det er to millioner biler uten DAB-radio, men det gjør liksom ikke noe fordi man har NRK-appen gående mens man sitter på jobb? På toppen av dette så tar man lytting på radio over mobilit internett, en konkurrende teknologi som vil gjøre DAB fullstendig irrelevant i overskuelig fremtid, til inntekt for DAB? Dette er konkelimonke på Monty Python-nivå.
 29. 3 points
  Hvor kommer kraften som gjør at kroppen heller svakt eller sterkt utover fra? Tyngdekraften trekker deg kun nedover mot bakken. Det er ingen kjent vitenskap som sier at syd for jordkloden er det en sekundær tyngdekraft som trekker kroppen mot seg. Det måtte evt. vært en planet som sirklet i identisk bane som oss rundt solen, men alltid syd for jorden. Ingen tror jorden er flat heller, men det gjør jo du, så hvorfor ikke tro at husene i Australia bygges opp ned og sidelengs langs ekvator. Det er ikke noe mer eller mindre logisk å tro det.
 30. 3 points
 31. 3 points
  Blir interessant å se hvordan Telenor SWAP forholder seg til det der. 2999 kroner måneden...
 32. 3 points
  Er du i 45 grader i forhold til jordoverflaten? Er boligen du bor i bygget i 45 grader i forhold til jordoverflaten? Er det slik du tror man bygger hus i australia?
 33. 3 points
  Svein, hvem er "vi" og hvorfor linker du til et lukket nettsted med en diger "logg inn"-banner som er totalt uaktuelt for folk som skjønner personvern?
 34. 3 points
  Det står jo i artikkelen. Noen hadde fått det for seg at det beste var å gjenbruke gamle jernbanetuneller, og etterpå så har vel alle bare tatt det for god fisk/ikke turt å gjøre noe. Før denne ingeniøren endelig fikk en sikkerhetsrapport han kunne slå i bordet med. Jeg opplever det forresten ikke veldig trygt å kjøre i den tunnellen kontra de som er svingete. Nå kan jo plutselig vogntogene finne på å kjøre forbi deg i nedoverbakke inni der. Det virker kanskje som om noen her har kommentarfeltsyndromet, og kun har lest ingress og sett på bildet? Kryssedullene er ikke bare tilsynelatende tilfeldige kunstneriske utfoldelser fra SVV og Voss kommune sitt felles julebord fra 09. Det er forskjellige eksisterende jernbanetuneller og løsningsforslag til trase med gjenbruk av en eller flere av disse.
 35. 3 points
  Der vi tømmer matavfallet fra søppelbilane står det ofte paller med mat fra butikker og fabrikker som skal kastes fordi de er merket som "vraket". Det er snakk om paller med hundrevis av yogurther, melk, iskrem osv som kommer rett fra kjøleskapet og kjølebilen og ofte forsatt er kald. Sjekker datoer en del, ofte holdbare noen måneder eller uker til.... Hvorfor blir ikke slikt gitt til de fattige for eksempel? Hender jeg tar med ting hjem. Når det er en pall er det kartogesker med feks 50 godmorgen yogurther, det er jo verdt en del... Fått sikkert ti sjokoladeesker og lignende i julegave fra kunder hittil. Var også en gammel dame som ropte meg bort til vinduet igår, trodde hun skulle kjefte om noe, men hun skulle bare takke for innsatsen og ønske oss en god jul
 36. 3 points
  Etter klarspråkreformen gjør de det, ja. Man forenkler språket i offentlig sektor slik at det blir mindre som jeg skriver, og mer som dere skriver.
 37. 3 points
  Er vel ca 10-15 år delay på når common knowledge kommer hit. De driver jo fortsatt og romantiserer produktivitetskatastrofen åpent landskap på trass av mer eller mindre all forskning som sier det motsatte. Økonomer som ikke følger med i tiden har altfor stor makt her til lands.
 38. 3 points
 39. 3 points
  Men hva er da helsegevinsten med PF når man vil øke muskelmasse eller styrke? Eventuelt er gevinsten "trivsel". Trives du og kroppen din best ved å stappe i deg all dagens mat i løpet av 4 timer fremfor å fordele det over mange måltider vil du på den måten oppnå bedre fremgang. Man skal altså ikke kimse av "trivsel", innen kostholdet så vel som treningen.
 40. 3 points
  Veldig konstruktivt. Det er nok en del spillere og ansatte som er uenige med deg. -1 empathy
 41. 3 points
  Nei. Jeg sier at kildene hans er dårlige, deriblant kommer de av blogger, som er en sekundærkilde. Jo. Les innlegget mitt så ser du hva som er galt med BPS. Om du vil lese hva jeg synes om Molyneux-kulten så anbefaler jeg å lese dette innlegget: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1719680&p=23202792 Ja. Jeg regner med at du vet hvem redpillers er. Underlig at BPS er populær i det miljøet. Han misbruker kilder ja. Studien han viser til konkluderte: BPS konkluderte: Du er ihvertfall flink til å ta offerrollen. Vis gjerne til hvilke personangrep jeg tok mot deg.
 42. 2 points
  Porcius, forslår at du tar deg en pause nå altså, det du skriver henger jo ikke på greip. God jul, ta deg en gløgg nå
 43. 2 points
  Oppgitt pris er kunn for celler, pakking osv kommer i tilegg, + ekstra kilo som fordrer tilsvarendes i strukturer.Litt større batteri gir også en helt annen livslengde, da man slepp å nytte siste 30% i begge ender så ofte. Meget godt poeng. Å ha en god del ekstra rekkevidde enn hva man trenger til dagligdags kjøring kan lønne seg i lengden, siden elektronikken i bilen vil ha større spillerom når det kommer til å lastbalansere cellene. Jeg er veldig glad for at GM har klart å presse prisen på battericeller såpass mye. Det vil gange alle forbrukere på sikt, uansett hvilken bil (eller andre batteridrevne produkter) de velger, og jeg tror absolutt at den "grønne" politikken mange nasjoner har, eller er i ferd med å implementere, er en sterk pådriver for denne teknologiutviklingen. Det er viktig å se på langtidsperspektivet, ikke bare hvilke effekter det har på dette eller neste års statsbudsjett.
 44. 2 points
  Det er forsåvidt sant, men du er vel også i Microsofts vold hva angår programvare/OS hvis du går for Windows? MS har vel ikke vært kjent for å forfekte API-er som fungerer på tverrs av platformer (DirectX er et kjært eksempel), og du får etterhvert en ganske sterk programvare-lock-in. Jeg vil påstå at hvis MS plutselig bestemmer seg for å legge ned/drastisk endre Windows-satsingen får du et tilsvarende problem. Windows har hatt en kjempefordel med et stort programvarebibliotek, og det er ikke sjeldent jeg har hørt folk besvære seg over Windows, men som likevel ikke har byttet plattform fordi yndlingsprogrammet kun fungerer på Windows. Er programmet skrevet til OS X vil det iallfall benytte plattformuavhengige standarder som OpenGL og liknende. Avhengig av programtype vil dette gjøre det enklere (men selvfølgelig ikke trivielt) å få programmet over til en annen platform etterpå. Standardkompilatoren for C/C++ for OS X er iallfall clang/llvm, som også finnes på Linux/BSD, og gjør portearbeidet litt mer behagelig enn hvis man har låst seg til Visual C++-standarder eller verre: C#.
 45. 2 points
  Kan jo begynne med det lette og åpenbare: Øye for øye, tann for tann / vend det andre kinnet til. Edit: Dersom man skal tolke begge disse bokstavelig vil det være umulig å etterleve begge prinsipper samtidig, da de ekskluderer hverandre.
 46. 2 points
  Etter å ha brukt dagen til å leke med Oculus Rift må jeg bare si WoW! Alle som prøvde ble superimponert og selv ble jeg veldig overasket over den gode kvaliteten. Alle som sitter med en PS4 og lurer på PSVR, ikke lur, prøv Råeste opplevelsen jeg har hatt ift. PC.
 47. 2 points
 48. 2 points
  Mange ansatte har allerede blitt plukket opp av Cloud Imperium Games og starengine er allerede mer utviklet og optimalisert enn det orginale cryengine var. That being said så tror jeg unreal engine ville vært mye bedre for SC enn Cryengine. De har fortsatt ikke fikset alle network probleme/feilene i starengine/cryengine som fører til uendelig mye crashes og ekstremt mye lagg. Tenkte jeg bare skulle si ifra. Unreal Engine har bare 32-bit koordinatsystem og takler ikke baner over 36 kvadrat kilometer før man får artifacts i form av riving hakking når noe beveger seg, å fikse det ville krevd å mer eller mindre lage store deler av motoren fullstendig på nytt. Unreal Engine har planer om å få det kanskje fikset innen utgangen av 2017 dersom de setter av så og si hele mannskapet sitt for å kun jobbe med det hele året. Samtidig er render-kjernen til Cryengine en del mer effektiv for øyeblikket. Jeg synes selv UE4 er generelt den beste motoren på markedet for øyeblikket. Men det er ingen tvil om at Star Citizen måtte kjøre på Cryengine da det er den eneste tilgjenglig på spillmarkedet som har 64-bit koordinatsystem og støtter baner opptil flere milliarder kvadrat kilometer.
 49. 2 points
  Den nye Oslotunnelen skal også ha et eget godstogspor med avgreining opp til Alnabru og ut på Loenga slik at godstog i all hovedsak slipper å kjøre forbi plattformer på Oslo S. Derfor må en evt ny tunnel gå nord for den gamle for at den skal kunne gå høyt nok i terrenget til at godstogene faktisk har mulighet til å komme til Alnabru. Jernbanetunneler er det dessuten lang tradisjon for å lage med dønn rette strekker. Lieråsen og Romeriksporten har blant annet dette, og en tunnel på Sørlandsbanen har norges lengste rette strekke på jernbanen på nesten 10km. Ellers legges jernbanen i kurver for at den faktisk skal kunne komme frem dit den skal uten at svingene i så stor grad merkes.
 50. 2 points
  Benkpress m/stopp: 115kg x1 - ny og etterlengtet 1RM. Stoppen var GOD 107.5kg x2 (1 rep. fail) 105kg x3 (tangering) 102.5kg x3 x2sett 100kg x3
×
×
 • Create New...